تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/02/29 - 19:26
کد خبر: 556946

پاسخ رهبر انقلاب اسلامی به نامه جمعی از فعالان مردمی حوزه جمعیت؛

استمرار قدرت ایران نسبت مستقیمی با مسئله افزایش جمعیت دارد

 استمرار قدرت ایران نسبت مستقیمی با مسئله افزایش جمعیت دارد

حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پاسخ به نامه ابراز محبت و تسلیت جمعی از فعالان مردمی حوزه جمعیت به مسأله افزایش جمعیت و نسبت آن با قدرت و تمدن ایران اسلامی اشاره کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخ به نامه ابراز محبت و تسلیت جمعی از فعالان مردمی حوزه جمعیت به مناسبت شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی (قدس‌الله نفسه‌الزکیه) به مسأله افزایش جمعیت و نسبت آن با قدرت و تمدن ایران اسلامی اشاره کرده و بر تلاش روزافزون فعالان مردمی حوزه جمعیت و ترویج فرهنگ فرزندآوری تأکید کردند.

متن پاسخ رهبر معظم انقلاب که به مناسبت روز ملی جمعیت منتشر شده، به شرح زیر است:

بسم‌الله الرّحمن الرّحیم
با سلام و تشکر از ابراز محبت و مسئولیت‌شناسی فعالان دلسوز حوزه‌ی جمعیت؛

از جمله دستاوردهای ذی‌قیمت دفاع مقدس سوم و نعمت عظیم بعثت بی‌نظیر ملت که بر همگان آشکار شده، برآمدن ایران در مُستَوای قدرتی بزرگ و تأثیرگذار است. بی‌شک استمرار این وضع و وصول به درجه‌ی مطلوب‌تری از آن، نسبت مستقیمی با مسئله‌ی جمعیت می‌یابد. به مسئله‌ی لزوم افزایش جمعیت، گاه از منظر لزوم جبران کاستی‌های ناشی از بعضی سیاستهای گذشته نگریسته میشود؛ ولی افزون بر آن، با پیگیری مجدّانه‌ی سیاست صحیح و حتمی افزایش جمعیت، ملت بزرگ ایران قادر خواهد بود، در آینده نقش‌آفرینی‌های بزرگ و جهش‌هایی راهبردی را تجربه کرده، قدمهای بلندی را در جهت خلق تمدن نوین ایران اسلامی بردارد. از این رو، تلاش روزافزون فعالان مردمی حوزه‌ی جمعیت و ترویج فرهنگ فرزندآوری میتواند تأثیر قابل توجهی در جهت تأمین این #آینده‌_روشن داشته باشد.

از سویی دیگر، این امر یکی از مهمترین دغدغه‌های رهبر عظیم‌الشأن شهیدمان اعلی‌الله مقامه‌الشریف بوده است که در بسیاری از جلسات، مراودات، و دیدارهای عمومی و اختصاصی بر آن تأکید داشتند و همچنان از مهمترین مسائل راهبردی نظام قلمداد میشود. امید است تلاشهای خالصانه‌ی شما عزیزان در پناه دعای خیر سرورمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف به نتایج پرباری منتهی شود ان‌شاءالله.

سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای
۲۹/اردیبهشت/۱۴۰۵

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران به هرگونه تجاوز با قاطعیت و بدون درنگ پاسخ می‌دهد
مدت اعتبار کارتکس آموزش و آزمون رانندگی ۴ سال شد
تشریح جزئیات جدید اعمال سوابق تحصیلی در کنکور سراسری ۱۴۰۵
«زیباکلام» بازداشت شد
آخرین خبرها از صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان
سپاه هیچ صفحه‌ای در «ایکس» ندارد
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
تسهیلات ویژه برای دانشجویان پردیس خودگردان تربیت مدرس اعلام شد
آغاز دوازدهمین دوره قرارگاه تدریس جهادی «وَتر» به یاد شهدای میناب
پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی بزرگ‌ترین سد گیلان
مخالفت شدید برنی سندرز با ادغام نظامی آمریکا و اسراییل
سرو سمین به اسماعیل بقایی رسید
اجرای ۲۲ پروژه عمرانی، آموزشی و فرهنگی در قرچک
بزرگداشت بازنشتگان سال ۱۴۰۴ دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
عاج: بانوان ایرانی الگوی سوم زن مسلمان را به تجربه زیسته تبدیل کرده‌اند
عبدالکریمی : جریان روشنفکری همواره به دنبال تعمیق شکاف میان حاکمیت و ملت بوده است
حمایت از جایگاه زنان از تأکیدات رهبر شهید بود
مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است
اصابت موفق ۷۰ درصد اهداف عملیات بامداد چهارشنبه
تشدید مقررات دیجیتال در راه است
رشد ۵۷ درصدی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top