تاریخ انتشار: شنبه 1405/03/02 - 11:07
کد خبر: 557041

علیرضا فقیهی‌راد؛

در مدح مردم

در مدح مردم

علیرضا فقیهی راد تحلیلگر مسائل جنگ و فعال سیاسی یادداشتی درباره میراث تربیتی امام شهید نوشت. در بخشی از این یادداشت آمده است:  یکی از بزرگترین و بی نظیرترین میراث های امام شهید، پرورش امتی استثنایی و غیور که در هیچ دروه ای از تاریخ ایران مانند آنها نبوده است. هر برهه تاریخی ایران را نگاه کنیم، از کودتای اسفند ۱۲۹۹ تا کودتای ۲۸ مرداد ۳۲، مشروطه و اعدام شیخ فضل الله نوری و شهادت امیرکبیر و...هیچ زمانی مردم در این کیفیت و با این گستردگی خود عاملیت دفاع از وطن و ایران را نداشته اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یکی از بزرگترین و بی نظیرترین میراث های امام شهید، پرورش امتی استثنایی و غیور که در هیچ دروه ای از تاریخ ایران مانند آنها نبوده است. هر برهه تاریخی ایران را نگاه کنیم، از کودتای اسفند ۱۲۹۹ تا کودتای ۲۸ مرداد ۳۲، مشروطه و اعدام شیخ فضل الله نوری و شهادت امیرکبیر و...هیچ زمانی مردم در این کیفیت و با این گستردگی خود عاملیت دفاع از وطن و ایران را نداشته اند.

طی یکسال دو جنگ تحمیلی و یک کودتای خونین، تحریم و محاصره اقتصادی و به شهادت رسیدن امام و فرماندهانشان نه تنها آنها را متزلزل نکرد بلکه با شنیدن خبر شهادت امامشان تا به امروز نزدیک به سه ماه است در سرما، زیر موشک و پهپاد و تحت فشار میدان خیابان را ترک نکرده اند و خود از ایران جان محافظت کردند. این پدیده تاریخی است که هیچ نمونه دیگری در جهان ندارد.

و این چیزی جز ثمره مکتب امام شهید و اسلام سیاسی نیست که چنین مردمانی را برای حراست از ایران اسلامی تربیت کرده است. هرساختار سیاسی جز ایران بود با این حجم از فشار چندبار فروپاشیده بود، اما اینجا این ملت هم قسم شده است ماجرای تنگه احد و عاشورا و مشروطه دیگر تکرار نشود.

براساس نظرسنجی ها حدود ۶۰ درصد مردم حداقل یکبار در تجمعات شبانه دفاع از ایران شرکت کرده اند. حال اگر ۶۰ نفر در چند شهر تجمعی برای دفاع از حمله نظامی به ایران داشتند، جریان رسانه ای جهانی هر روز آن را با آب و تاب پوشش می دادند و جامعه شناسان غرب گرای ما از فروپاشی اجتماعی و گسل اجتماعی حرف می زدند و صدها مقاله می نوشتند.

در مدح و وصف و تبیین ریشه ها و ماهیت این پدیده بی نظیر تاریخی یعنی بعثت و شکوه مردم در سخت ترین و پیچیده ترین شرایط باید سال ها و گفت و نوشت. اما حیف که علوم اجتماعی مترجم ما، دانشگاه سکولار ما چون سوژه در تضاد با خواست های رسانه ها و نظریات غربی است، چون سوژه برآمده از اسلام سیاسی و پرورش یافته امام شهید است، چون سوژه اساسا در نفی تمامیت غرب در نظر و عمل است، آن را نادیده می گیرد و از کنارش عبور می کند.

عاملیت دادن به مردم، تبیین این پدیده تاریخی اجتماعی، توصیف و روایت صحنه های تاریخی و مهمتر از همه فهم و شناخت جهت گیری های سیاسی و شعارهای مردم در این شب ها همگی در تکمیل مبارزه نظامی با غرب اما در حوزه فکری و نظری است و البته اندک ادای وظیفه ای به این مردم شکوهمند ایران اسلامی است.
وَمَا النَّصرُ إِلّا مِن عِندِ اللَّهِ العَزیزِ الحَکیمِ
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران به دنبال «سفیدسازی» عملکرد خود و سرپوش گذاشتن بر تخلفات انباشته‌شده هستند+اسناد
نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان +عکس
کنگره بین‌المللی بزرگداشت آیت‌الله مهدوی کنی (ره) +عکس
تداوم نقض آتش‌بس و اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در لبنان
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
اگر درگیر نمی‌شدم سر بچه‌ها را می‌بریدند
پزشکیان عازم روسیه شد
لباس سربازی بر تن علیرضا بیرانوند +عکس
بیانیه وزارت خارجه عربستان درباره سفر بن سلمان به تهران
میثاق‌نامه ورزش؛ جان‌فدای ایران
اعلام برنامه بازی‌های جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا با قرار قبلی+ جدول
سازمان همکاری اسلامی خواستار اقدامات عملی جامعه جهانی درباره غزه شد
رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان
علی‌آبادی با هدف توسعه همکاری‌های انرژی عازم بلاروس شد
فعالیت پالایشگاه جیزان عربستان همچنان متوقف است
راهکاری برای تحکیم خانواده و تربیت فرزند
۱۳آبان امسال فرصت بازخوانی جنایات آمریکا و تبیین دستاوردهای مقاومت است
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
هوش مصنوعی گراک رقیب کریستوفر نولان شد
«شورای دیپلماسی علمی» در وزارت علوم دوباره فعال شد
مدرسه میدان اصلی فعالیت بسیج دانش‌آموزی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top