تاریخ انتشار: شنبه 1405/03/02 - 18:54
کد خبر: 557064

پروژه ساخت گلزار شهدای میناب آغاز شد

پروژه ساخت گلزار شهدای میناب آغاز شد

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی با اعلام آغاز رسمی پروژه ساخت گلزار شهدای میناب، گفت: این مکان با دستور تولیت آستان قدس رضوی به یک مجموعه فاخر فرهنگی و کانون ترویج ارزش‌های ایثارتبدیل خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ محمدحسین استادآقا، مدیرعامل بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، در حاشیه امضای تفاهم‌نامه ساخت گلزار شهدای میناب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تفاهمی که میان آستان قدس رضوی و بنیاد شهید صورت گرفت، عملیات طراحی و احداث مزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگی میناب به عنوان یک مجموعه فاخر فرهنگی به‌طور رسمی آغاز شد.

وی از مشارکت نخبگان و هنرمندان در طراحی این پروژه خبر داد و افزود: در گام نخست، یک فراخوان ملی برای طراحی این گلزار اعلام خواهد شد تا تمامی صاحب‌نظرانی که ایده‌ای برای این مجموعه دارند، طرح‌های خود را ارسال کنند. برای انتخاب نهایی نیز یک کمیته داوری فنی با حضور نمایندگان آستان قدس و بنیاد شهید تشکیل می‌شود تا برترین طرح منطبق با استانداردهای لازم انتخاب شود.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی با اشاره به ویژگی‌های بصری این پروژه تصریح کرد: بنای یادبودی که بر مزار این شهدای گرانقدر ساخته می‌شود، پیوندی میان معماری بومی منطقه و معماری شاخص آستان قدس رضوی خواهد داشت. طبق دستور آیت‌الله مروی، تولیت محترم آستان قدس، این مکان نباید صرفاً به عنوان یک مزار نگریسته شود، بلکه باید به عنوان یک «مرکز پیام فرهنگی» برای ترویج ارزش‌های دفاع مقدس و حماسه شهدای رمضان باقی بماند.

استادآقا در خصوص زمان‌بندی اجرای این طرح خاطرنشان کرد: پس از طی مراحل داوری و انتخاب طرح برگزیده، امیدواریم عملیات اجرایی و کلنگ‌زنی احداث این مجموعه از آذرماه سال جاری آغاز شود تا در کمترین زمان ممکن، فضایی در شأن مقام والای این شهدای عزیز برای بهره‌برداری عموم و خانواده‌های معظم شهدا آماده گردد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
معمای بی‌پاسخ «از کرخه تا راین» / پس از جنجال حذف سکانس تشییع امام خمینی(ره)، نسخه کامل فیلم به پلتفرم‌ها بازگشت
 ۱۱ سوال فنی ناظر به متن توافق احتمالی ایران و آمریکا
حذف روشنفکران تراز انقلاب اسلامی 
آتش سوزی انبار کالا حوالی میدان قیام در منطقه ۱۲ تهران
ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
حمله تروریستی آمریکا به نفتکش هندی و احضار دیپلمات آمریکایی
سرمایه‌گذاری ۵ همتی برای خودکفایی در دارو و تجهیزات پزشکی
آیت‌الله اراکی خطاب به مسلمانان: حمله به منافع آمریکا یک واجب شرعی است
پزشکیان: زیرساخت‌های حیاتی، شریان‌های زندگی مردم‌اند
ترامپ با گزافه‌گویی علیه ایران: برای خاورمیانه و کل جهان صلح می‌خواهم
ادامه اقدامات خصمانه آمریکا و تحریم‌های جدید علیه ایران
مسکو: درخواست‌ها از ایران برای ازسرگیری بازرسی‌ها کاملا نامناسب است
بقایی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود
مسکو: تحریم‌ها علیه ایران، کوبا و کره شمالی لغو شوند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top