تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/03/10 - 21:33
کد خبر: 557394

دستیار پوتین: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در «انکوریج» است

دستیار پوتین: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در «انکوریج» است

دستیار رئیس‌ جمهور روسیه در سخنانی اعلام کرد: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در نشست «انکوریج» میان رؤسای جمهور روسیه و آمریکا است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یوری اوشاکوف دستیار رئیس‌ جمهور روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد: مسکو تمامی موضوعات مورد نگرانی خود درباره درگیری اوکراین و نقش آمریکا در آن را به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم با واشنگتن در میان می‌گذارد.

دستیار رئیس‌ جمهور روسیه سپس اضافه کرد: این موضوع شامل نقش آمریکا در ارائه کمک‌های نظامی و فناوری به اوکراین نیز می‌شود.

یوری اوشاکوف در ادامه افزود: واکنش اوکراین مانع از آن می شود که ایالات متحده بتواند تفاهم‌ های حاصل‌شده در نشست روسیه و آمریکا در آلاسکا (موسوم به نشست انکوریج) را اجرا کند.

ترامپ ۱۷ آوریل سال پیش در اجلاسی در انکوریج واقع در آلاسکا، با رئیس جمهور پوتین دیدار کرد و این جلسه را «بسیار سازنده» توصیف کرد و اظهار داشت که در مذاکرات «پیشرفت» حاصل شده است.

کاخ سفید همچنین ۲۰ آوریل میزبان رئیس جمهور زلنسکی به همراه رهبران اروپایی بود تا در مورد ضمانت‌های امنیتی و «معامله احتمالی مبادله زمین» گفتگو کنند.

ترامپ پیش از این ناامیدی خود را از عدم تمایل زلنسکی برای دستیابی به توافق برای پایان دادن به درگیری ابراز کرده و گفته بود: «به زلنسکی بگویید توافق کند، زیرا پوتین آماده معامله است... معامله با زلنسکی بسیار دشوار است.»

کرملین به نوبه خود بارها آمادگی روسیه را برای حل و فصل مسالمت‌آمیز در اوکراین اعلام کرده است و دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، اظهار داشت که پویایی در جبهه «برای ما مثبت» است، به این معنی که عملیات تهاجمی نیروهای مسلح روسیه با هدف تحمیل یک راه حل مسالمت‌آمیز انجام می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top