تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/03/11 - 11:42
کد خبر: 557413

میدری:

اقلام کالابرگ مشمول تخفیف می‌شود

اقلام کالابرگ مشمول تخفیف می‌شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در راستای افزایش مبلغ کالابرگ، دولت به دنبال کاهش قیمت محصولات این طرح است که در این خصوص با برخی تولیدکنندگان لبنی و روغن مذاکره شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امروز دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ مراسم آغاز رسمی اردوهای آماده‌سازی تیم ملی مهارت ایران با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در یکی از هنرستان‌های استان البرز برگزار شد.

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران، در خصوص این مسابقه بین‌المللی، گفت: هیچ مسابقه‌ای با فوتبال قابل مقایسه نیست؛ ولی مسابقات مهارت که در جهان برگزار می‌شود مخاطبان خاص خودش را دارد.

وی افزود: افرادی هستند که دنبال می‌کنند در هر رشته این مسابقات را و مانند هر مسابقه دیگری انگیزه می‌دهد که ما به سمت ارتقای کیفیت نیروهای ماهرون حرکت بکنیم.

وزیر کار ادامه داد: این اقدامی که امروز در واقع آغاز می‌شود در واقع دوره آمادگی برای مسابقات جهانی شانگهای است که از یک طرف کسانی که اینجا حضور دارند در مسابقات شهرستانی، استانی و بعد ملی در اصفهان بود، انجام شد. برگزیدگان در این دوره دعوت شدند که سه ماه در اینجا خواهند بود و بعد ان‌شالله در شهریور ماه به شانگهای اعزام می‌شوند.

این مقام عالی وزارت با بیان این که مسابقات در سطح جهان به شکلی است که معمولاً با حضور رئیس جمهور کشور میزبان افتتاح می‌شود، اظهار کرد: این مسابقه از اهمیت خاصی برخوردار است. اینجا هم در واقع عزیزان از استان های مختلف حضور دارند و سه ماه این دوره‌ها را می‌گذرانند.

وی یادآور شد: اهمیتش روشن است. این مسابقات باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. حضور نمایندگان کمیسیون آموزش مجلس در در این افتتاحیه نشان دهنده این اهمیت است و امیدواریم که با مشارکت صاحبان کسب و کار نمایندگان مجلس و سیاستگذاران ما بتوانیم این مسابقات را نهادینه کنیم.

میدری عنوان کرد: در جهت گسترش این آزمون ها این مسابقات کاری را وزارتخانه تحت عنوان مسابقات بین کشوری با کشورهای همسایه طراحی کرده بود که حالا امیدواریم دوباره آغاز شود؛ مثل کشور عمان که ما در واقع با سفری که با رئیس جمهور داشتیم تفاهم های اولیه صورت گرفت. با سایر کشورهای همسایه هم این اقدام انجام خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: علاوه بر مسابقات بین المللی بین کشوری امیدواریم بتوانیم بین دو کشور این مسابقه در ایران اجرا شود.

رسیدگی به مسئله بیکاری برای دولت اهمیت زیادی دارد

میدری درباره بیمه بیکاری هم با توجه به شرایط جنگی گفت: مسئله بیکاری در زمان جنگ خوب برای کل دولت مهم است. تقسیم کار شده در دولت یک بخش را وزارت اقتصاد انجام می‌دهد در جهت هم تسهیلاتی که باید در بانک‌ها صورت بگیرد یا در گمرک انجام شود. سهمیه بندی مواد اولیه فلزی بیشتر در وزارت صمت در حال پیگیری است.

وی افزود: در حوزه پتروشیمی ها وزارت نفت از طرف دیگر در استان‌های مختلف، کارگروه ها در استانداری ها تشکیل شده است. مثلاً استان مرکزی از نیروهایی که تعدیل شده بودند ۱۰۰۰ نفر برگشت داده شدند. همکاری خوبی با اتاق ها و انجمن‌های صنفی و صنعتی وجود دارد در همین حوزه هم در واقع نمایندگان مجلس تلاش دارند که ما با حداقل تعدیل نیروی انسانی روبرو باشیم. اون چیزی که در وزارت کار صورت گرفته بحث تسهیل در ثبت نام بیمه بیکاری هست شروط ما تغییر

این عضو کابینه دولت چهاردهم درباره آمار بیمه بیکاری در چند ماه اخیر گفت: آخرین آمار من ۲۹۰ هزار ثبت‌نام برای بیمه بیکاری است که به سرعت پرداخت می‌شود و ما مشکلی در جهت برقراری بیمه بیکاری نداریم. امیدواریم که یه تغییرات ساختاری هم ما بتوانیم سازمان آموزش فنی حرفه ای با منابع بیشتر بتواند در جهت مهارت آموزی برای بازگشت نیروی کار اقدامات موثری داشته باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره افزایش مبلغ کالابرگ نیز گفت: در این راستا با برخی تولیدکنندگان لبنی صحبت شده که تخفیف محصولاتشان شامل اقلام کالابرگ شود. برای شرکت‌هایی که تخفیف می‌دهند، کمک‌هایی از طرف دولت دریافت می‌کنند. همچنین طی مذاکرات با تولیدکنندگان روغن هم برخی از شرکت ها گفتند ما سه درصد تخفیف می‌دهیم ولی هنوز نهایی نشده و ما درخواست تخفیف بیشتری داریم.

تا شهریور تغییری در دستمزد کارگران نخواهیم داشت

میدری در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر برگزاری جلسه شورای عالی کار برای بازنگری دستمزد کارگران ۱۴۰۵ گفت: هنوز تا شهریور ماه زمان زیادی مانده و تا آن زمان تصمیم‌گیری می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واریز حقوق مردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی بدون معوقات
روایت آیت‌الله فاضل لنکرانی از سیمای پدرانه رهبر شهید
غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند
ارتکاب جنایات جدید رژیم صهیونیستی در غزه و واکنش حماس و جهاد اسلامی
قیمت طلا و سکه در بازار؛ تداوم نوسان در انواع قطعات سکه
یمن دامنه محاصره عربستان سعودی را گسترش داد
طلای آنلاین را هیچ سازمانی گردن نمی‌گیرد
فراخوان چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
انتصابات جدید در قوه قضاییه اعلام شد
پشت پرده کودتای ۲۸ مرداد به روایت مطبوعات
تمسخر ادعای ترامپ درباره مالکیت تنگه هرمز توسط سی‌ان‌ان
تام باراک: در یک قدمی درگیری مستقیم اسرائیل و ترکیه قرار داشتیم
نشست مشترک وزرای خارجه مصر، پاکستان، عربستان و ترکیه
رونمایی از «گوگل‌بوک» زودتر از انتظار
پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم
جلسه قرارگاه مقابله با سرقت به ریاست دادستان تهران برگزار شد
آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد
اجتماع "عید بیعت با امام زمان(عج) " برگزار می‌شود
مخالفت دولت با «طرح مقابله با نفوذ» به مجلس اعلام شد
ابزارهای دیجیتال برای فریلنسرها و کسب‌وکارهای نوپا
بانک شماره موبایل مشاغل بر اساس شهر و صنف مسیر کوتاه تا افزایش فروش
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top