تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/03/12 - 19:07
کد خبر: 557516

راه‌اندازی مجدد سکوی هوش مصنوعی با معماری جدید؛

راه‌اندازی هسته نرم‌افزاری سکوی ملی هوش مصنوعی در روزهای آینده

راه‌اندازی هسته نرم‌افزاری سکوی ملی هوش مصنوعی در روزهای آینده

رئیس دبیرخانه ستاد هوش مصنوعی گفت: هسته نرم‌افزاری سکوی ملی هوش مصنوعی در روزهای آینده راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ عمادالدین فاطمی‌زاده؛ رئیس دبیرخانه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با تشریح آخرین وضعیت سکوی ملی هوش مصنوعی پس از آسیب‌های واردشده به زیرساخت‌های سخت‌افزاری، از راه‌اندازی مجدد هسته نرم‌افزاری این سکو، تدوین معماری جدید برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی کشور و استمرار برنامه‌های حمایتی، آموزشی و ترویجی این حوزه خبر داد.

رئیس دبیرخانه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی، با اشاره به روند فعالیت سکوی ملی هوش مصنوعی در ماه‌های گذشته، اظهار کرد: تا پیش از بروز آسیب به زیرساخت‌های سخت‌افزاری، این سکو به صورت عملیاتی در حال ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان، پروژه‌های پژوهشی و دانشگاهی کشور بود و مجموعه‌ای از خدمات پردازشی و هوش مصنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌داد.

وی افزود: تمامی واحدهای پردازشی و تجهیزات پردازش گرافیکی (GPU) سکو در حال ارائه خدمت بودند و حجم قابل توجهی از بار پردازشی پروژه‌های مختلف را پوشش می‌دادند اما در پی حملات اخیر دشمن آمریکایی-صهیونی، بخش سخت‌افزاری زیرساخت دچار آسیب و از ظرفیت عملیاتی خارج شد.

فاطمی‌زاده با تأکید بر این‌که بخش نرم‌افزاری سکوی ملی هوش مصنوعی از این آسیب‌ها مصون مانده است، گفت: خوشبختانه هسته اصلی سکو، پلتفرم توسعه‌یافته و زیرساخت‌های نرم‌افزاری که نسخه نخست آن تقریباً نهایی شده بود، به دلیل وجود چند نسخه پشتیبان هیچ‌گونه آسیبی ندید. تمهیدات لازم برای حفظ داده‌ها و پایداری سامانه از قبل پیش‌بینی شده بود و به همین دلیل در حوزه نرم‌افزار با مشکل خاصی مواجه نشدیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمرکز اصلی بر بازیابی ظرفیت‌های پردازشی و بازگرداندن خدمات است. بر همین اساس، راهبرد جدیدی برای بهره‌گیری از توانمندی بخش خصوصی در حوزه ارائه خدمات پردازشی و زیرساخت‌های هوش مصنوعی در دستور کار قرار گرفته است.

راه‌اندازی مجدد سکوی هوش مصنوعی با معماری جدید

رئیس دبیرخانه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی با بیان این‌که هسته نرم‌افزاری سکو در روزهای آینده مجدداً راه‌اندازی می‌شود، تصریح کرد: طی چند روز آینده هسته نرم‌افزاری سکو فعال خواهد شد اما در گام‌های ابتدایی، خدمات به تدریج برای پروژه‌هایی که پیش‌تر بر بستر سکو فعال بودند برقرار می‌شود و سپس سایر کاربران به این چرخه بازخواهند گشت.

وی خاطرنشان کرد: هدف نهایی بازگرداندن شرایط به سطح پیش از آسیب‌های اخیر است، اما این بار با معماری متفاوت، نگاه جدید و طراحی مقاوم‌تر. شرایط جدید کشور ایجاب می‌کند که زیرساخت‌های حیاتی حوزه فناوری با رویکردهای تازه و مبتنی بر تاب‌آوری بیش‌تر توسعه یابند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
«فرزندآوری لاکچری»؛ چگونه فضای مجازی، فرهنگ قناعت را در خانواده‌ها تضعیف می‌کند؟
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top