تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/03/17 - 02:08
کد خبر: 557679

رسانه عبری: ترامپ به دنبال روزنه‌ای برای فرار از جنگ با ایران است

رسانه عبری: ترامپ به دنبال روزنه‌ای برای فرار از جنگ با ایران است

رئیس تروریست آمریکا تهاجم خود را علیه ایران با جدیت آغاز کرد،اما اکنون به دنبال روزنه‌ای برای خروج از آن است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ این اعترافی است که به صراحت در پایگاه خبری، تحلیلی واللا صورت گرفته است.

اوزی رابی نویسنده این تحلیل معتقد است که ایران هم به خوبی از تنگنایی که ترامپ در آن گرفتار شده مطلع است و همچنان بر واشنگتن فشار وارد می‌کند.

وی معتقد است که علامت‌های خستگی از جنگ در واشنگتن کاملا هویدا شده است اما تل آویو نباید اجازه بدهد که توافق امضا شده منافع اسرائیل را تحت الشعاع قرار داده یا به آن زیان وارد کند.

در این تحلیل آمده است: بسیاری بحران بین ترامپ و نتانیاهو را صرفاً یک توهین شخصی، یک نوازش دوستانه یا یک تماس تلفنی دشوار تفسیر می‌کنند. همه اینها ممکن است درست باشد، اما اصل موضوع نیست.

مسئله اصلی و راهبردی این درگیری آن  است که ترامپ در تلاش است تا با ساختن روایتی از یک توافق منطقه‌ای گسترده، خود را از باتلاق ایران که از طریق یک سری اشتباهات عجولانه ایجاد کرده است، بیرون بکشد و هر حرکت اسرائیل در لبنان را با یک سوال می‌سنجد: آیا به این روایت کمک می‌کند یا مانع آن می‌شود؟

به زعم این نویسنده صهیونیست، ترامپ را نمی‌توان ساکت کرد. او هنوز از نظر نظامی، اقتصادی و سیاسی زمام امور را در دست دارد و هنوز قادر است بحران‌ها را به فرصت تبدیل کند.

وی در ادامه اعتراف می‌کند، اما نادیده گرفتن این واقعیت که او(ترامپ) در آستانه یک پرتگاه خطرناک است، دشوار است. او کارزار خود علیه ایران را با لحنی قاطع آغاز کرد و اکنون خود را در جستجوی راهی و روزنه‌ای برای خروج می‌بیند.

ترامپ خواهان توافق است، اما نمی‌تواند توافقی ضعیف و از نظر فنی ناکارامد را تحمل کند - توافقی که بعد از جنگی پرهزینه و تلفات رونوشت توافقی باشد که اوباما انجام داده بود.

هر چه مذاکرات بیشتر طول بکشد و هر چه مسائل انرژی هسته‌ای و اورانیوم غنی‌شده به «گام بعدی» موکول شود، ترامپ کمتر می‌تواند ادعا کند که دستاورد نظامی به یک پیروزی سیاسی آشکار تبدیل شده است.

ترامپ به دنبال راهی برای خروج است. ایران این را به خوبی درک می‌کند. نیازی به شکست دادن آمریکا ندارد؛ همین که ترامپ را بیشتر به توافق وابسته کند، کافی است.

این نویسنده در بخش دیگری از نوشتار خود مدعی است که ترامپ به دنبال یک بسته گسترده و فراگیر است و در این راستا در پی آن است که اسرائیل هم هزینه خروجش از جنگ را بپردازد.

وی معتقد است خشم ترامپ به این یا آن اقدام محدود نمی‌شود؛ بلکه به هر چیزی که ممکن است مانع خروجش (از این باتلاق) شود، گسترش می‌یابد.

خستگی آمریکا حضور اسرائیل در لبنان را محدود می‌کند. نشانه‌هایی از خستگی از جنگ در کنگره شروع به ظهور کرده است. برخی در جناح راست آمریکا، از جمله چهره‌های برجسته محافظه‌کار، هشدار می‌دهند که ترامپ در حال از دست دادن کنترل خود در موضوع ایران است. بنابراین، ترامپ با فشارهای زیادی روبرو است: اینکه در مواجهه با ایران ضعیف به نظر نرسد، تقلید کم‌رنگی از اوباما به نظر نرسد، درگیر یک جنگ طولانی نشود و روایت پیروزی را از دست ندهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا گیربکس اتوماتیک هنگام شروع حرکت تقه می‌زند؟
۵ اشتباه رایج و هزینه تراش که هنگام خرید نهال باید از آن ها دوری کنید
امام خامنه‌ای، امام تمام امت اسلامی بود
از میزبانی تا بدرقه؛ مشت‌های گره‌کرده دانشجویان شریف در ادای احترام به رهبر شهید
مماشات در دریا، پذیرش شکست در خشکی است
سفری که ۶۹ سال به تأخیر افتاد/ بدرقه‌ای به وسعت زیارت اربعین
حمله پهپادی به یک نفتکش آمریکایی در دریای سیاه
آمادگی خودجوش مردم در محلات مشهد برای خدمت به زائران «رهبر شهید»
تقدیر پزشکیان از همراهی مردم در برگزاری باشکوه مراسم تشییع رهبر شهید
کالاس: تبادل آتش میان آمریکا و ایران روند مذاکرات را پیچیده تر می‌کند
۶ هزار دریانورد همچنان در آب های خلیج‌ فارس گرفتار هستند
اطلاعیه شماره ۲ ستاد تشییع رهبر شهید در مشهد
پوریا شهرآبادی به پرسپولیس پیوست
آمریکا مغلوب تیم ملی والیبال نشسته ایران شد
پیام دادستان کل کشور برای انتصاب مجدد اژه‌ای
دیدار سفیر چین با اندیشکده‌های منتخب کشور
پوشش گسترده رسانه‌ای مراسم تشییع رهبر شهید ایران در عراق
خطوط ویژه موقت مراسم تشییع در تهران جمع آوری شد
وزیر علوم: شهادت رهبری، منشاء اقتدار و عزت برای کشور شد
نمی‌خواهم با ایران تعامل کنم
گزارش تصویری «العهد» از تشییع میلیونی امام شهید در نجف اشرف
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید، نظریه‌های علوم اجتماعی را به بازاندیشی واداشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top