تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/03/21 - 12:22
کد خبر: 558065

ترکیه:

دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند

دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند

وزارت خارجه ترکیه در واکنش به اظهارات نتانیاهو اعلام کرد: دروغ‌هایی که این متخصص نسل‌کشی، برای سرپوش گذاشتن بر حقیقت به آنها متوسل می‌شود، نمی‌تواند مسئولیتش را در قبال جنایاتش پنهان کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وزارت امور خارجه ترکیه با انتشار بیانیه‌ای به اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

در این بیانیه تأکید شده است که اتهام‌ های بی‌ اساس، تحریک‌ آمیز و غیرواقعی علیه رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه، تلاشی از سوی نتانیاهو و همدستانش برای گمراه کردن افکار عمومی بین‌ المللی است.

وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد: دروغ‌هایی که نتانیاهوی متخصص نسل‌کشی، برای سرپوش گذاشتن بر حقیقت به آنها متوسل می‌ شود، نمی‌ تواند مسئولیت او را در قبال جنایات سنگینی که مرتکب شده است، پنهان کند.

در ادامه این بیانیه آمده است که آنکارا به بیان صریح حقایق درباره نتانیاهو و همکارانش ادامه خواهد داد و برای پاسخگو کردن عاملان اقداماتی که حقوق بین‌ الملل و ارزش‌ های انسانی را نادیده گرفته‌اند، در مراجع قضایی بین‌المللی با قاطعیت تلاش خواهد کرد.

گفتنی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز در واکنشی تند و عصبانی به موضع اخیر رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه مبنی بر اینکه این رژیم اشغالگر «بشریت را تهدید می‌کند» و عملیات نظامی آن در سوریه و لبنان اکنون خطری برای ترکیه نیز است، ادعا کرد: اردوغان که مردم خود را سرکوب می‌کند، مخالفان سیاسی اش را زندانی می‌ کند و از حماس حمایت می‌ کند، آخرین کسی است که می‌تواند به اسرائیل درس اخلاق بدهد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این خصوص مدعی شد که این رژیم به اقدام علیه ایران و متحدانش در منطقه ادامه خواهد داد و آنها را تهدیدی برای غرب آسیا و جهان می‌داند!

این در حالیست که رئیس جمهور ترکیه پیشتر اعلام کرده بود: اسرائیل از حد فراتر رفته و به منبع تهدیدی برای کل جهان تبدیل شده است. حملات اسرائیل به سوریه و لبنان به مرحله‌ای رسیده است که ترکیه را نیز تهدید می‌کند. ما هدف قرار دادن سوریه و لبنان توسط اسرائیل را نادیده نخواهیم گرفت، زیرا این دو کشور برای امنیت کشورمان مهم هستند. ما اجازه نخواهیم داد اسرائیل با ادعاهای واهی سرزمین موعود، به اهداف ادعایی خود برسد. اسرائیل مانع صلح و ثبات در منطقه است. ما شاهد اقدامات مخرب اسرائیل در مدیترانه هستیم و احدی نباید در آنجا ماجراجویی کند. اگر وحشیگری اسرائیل متوقف نشود، تبعات آن متوجه کل دنیا خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد
نبی: انتظار داریم پروتکل‌های فیفا در جام جهانی کامل اجرا شود
مخبر: توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه هم متوقف می‌شود
شرفی: پلیس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در آمادگی کامل است
آمار جدید شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
محرم و همبستگی ملی؛ سرمایه اجتماعی در سایه خیمه‌های عزاداری و تجمعات شبانه
مقابل بلژیک اشتباه فردی ممنوع!
روایت‌های ماندگار عاشورا؛ معرفی ۱۰ کتاب برای شناخت عمیق‌تر واقعه کربلا
ثبت‌نام داوطلبان مراسم پیاده‌روی اربعین از ۹ تیرماه آغاز می‌شود
هیات مذاکره‌کننده ایران به ریاست قالیباف راهی سوئیس شد
پخش مستقیم دیدار ایران ـ بلژیک از شبکه سه
پاکستان: مذاکرات فنی فردا در «بورگن‌اشتوک» آغاز می‌شود
شرایط فروش ارز زیارتی اربعین حسینی ابلاغ شد
ونس: مطمئنم آتش‌بس با ایران حفظ می‌شود
نیروی دریایی سپاه: شناورها به تنگه هرمز نزدیک نشوند
پست کنایه‌آمیز ترامپ درباره تاثیرش بر آینده سیاسی نتانیاهو
هیات مذاکره‌کننده عازم سوئیس می‌شود/مذاکرات برای پیگیری تعهدات است نه شروع توافق نهایی
تنگه هرمز بسته شد
نبویان: حضرت آقا فرمودند که در مورد موضوع هسته‌ای مذاکره نکنید
فواید قهوه | راهنمای کامل از سلامت قلب تا پوست، مو و ورزش
معرفی بهترین قلیان های خارجی_ کدام برند ارزش خرید بیشتری دارد؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top