تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/03/21 - 12:22
کد خبر: 558065

ترکیه:

دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند

دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند

وزارت خارجه ترکیه در واکنش به اظهارات نتانیاهو اعلام کرد: دروغ‌هایی که این متخصص نسل‌کشی، برای سرپوش گذاشتن بر حقیقت به آنها متوسل می‌شود، نمی‌تواند مسئولیتش را در قبال جنایاتش پنهان کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وزارت امور خارجه ترکیه با انتشار بیانیه‌ای به اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

در این بیانیه تأکید شده است که اتهام‌ های بی‌ اساس، تحریک‌ آمیز و غیرواقعی علیه رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه، تلاشی از سوی نتانیاهو و همدستانش برای گمراه کردن افکار عمومی بین‌ المللی است.

وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد: دروغ‌هایی که نتانیاهوی متخصص نسل‌کشی، برای سرپوش گذاشتن بر حقیقت به آنها متوسل می‌ شود، نمی‌ تواند مسئولیت او را در قبال جنایات سنگینی که مرتکب شده است، پنهان کند.

در ادامه این بیانیه آمده است که آنکارا به بیان صریح حقایق درباره نتانیاهو و همکارانش ادامه خواهد داد و برای پاسخگو کردن عاملان اقداماتی که حقوق بین‌ الملل و ارزش‌ های انسانی را نادیده گرفته‌اند، در مراجع قضایی بین‌المللی با قاطعیت تلاش خواهد کرد.

گفتنی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز در واکنشی تند و عصبانی به موضع اخیر رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه مبنی بر اینکه این رژیم اشغالگر «بشریت را تهدید می‌کند» و عملیات نظامی آن در سوریه و لبنان اکنون خطری برای ترکیه نیز است، ادعا کرد: اردوغان که مردم خود را سرکوب می‌کند، مخالفان سیاسی اش را زندانی می‌ کند و از حماس حمایت می‌ کند، آخرین کسی است که می‌تواند به اسرائیل درس اخلاق بدهد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این خصوص مدعی شد که این رژیم به اقدام علیه ایران و متحدانش در منطقه ادامه خواهد داد و آنها را تهدیدی برای غرب آسیا و جهان می‌داند!

این در حالیست که رئیس جمهور ترکیه پیشتر اعلام کرده بود: اسرائیل از حد فراتر رفته و به منبع تهدیدی برای کل جهان تبدیل شده است. حملات اسرائیل به سوریه و لبنان به مرحله‌ای رسیده است که ترکیه را نیز تهدید می‌کند. ما هدف قرار دادن سوریه و لبنان توسط اسرائیل را نادیده نخواهیم گرفت، زیرا این دو کشور برای امنیت کشورمان مهم هستند. ما اجازه نخواهیم داد اسرائیل با ادعاهای واهی سرزمین موعود، به اهداف ادعایی خود برسد. اسرائیل مانع صلح و ثبات در منطقه است. ما شاهد اقدامات مخرب اسرائیل در مدیترانه هستیم و احدی نباید در آنجا ماجراجویی کند. اگر وحشیگری اسرائیل متوقف نشود، تبعات آن متوجه کل دنیا خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top