تاریخ انتشار: جمعه 1405/03/22 - 14:06
کد خبر: 558094

مسعود براتی؛

الگوی تکراری ترامپ 

الگوی تکراری ترامپ 

علی رغم برخی ادعاها که نتیجه حاصله در مذاکرات را یک دست آورد بزرگ می‌دانند، اما واقعیت آن است که نتیجه بسیار ضعیف بوده و حتی نسبت به برجام بدتر است. متن فعلی در تحقق شروط ده‌گانه کاملا ناتوان است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسعود براتی///  ترامپ برگشته به الگوی قبلی خودش که در روزهای پایانی جنگ از آن استفاده می‌کرد؛ تولید تهدید در فضای رسانه‌ای، حمله به ذهن مردم و مسئولان ایرانی و عملیات نظامی در حد یک دهم تهدیدها و تکرار آن تا زمانی که مقاومت ایران شکسته شود.

در ۱۹ فروردین بعد از چندبار تکرار این کار توانست به نتیجه مطلوب خود یعنی برقراری آتش بس و آغاز مذاکرات برسد. 

الان هم به دنبال تحمیل چارچوب بسیار بد حاصل شده است تا ایران را از موقعیت برتر خود در میدان به زیر بکشد و نه تنها فرصت ایجاد نظم جدید را از محور مقاومت بگیرد، بلکه نظم مطلوب خودش را با خرید زمان و برگشت به عملیات نظامی در آینده نزدیک، شکل دهد.

علی رغم برخی ادعاها که نتیجه حاصله در مذاکرات را یک دست آورد بزرگ می‌دانند، اما واقعیت آن است که نتیجه بسیار ضعیف بوده و حتی نسبت به برجام بدتر است. متن فعلی در تحقق شروط ده‌گانه کاملا ناتوان است.

در فرامتن تفاهم ایران را وارد دالان تاریکی از عدم تعین‌ها و معطلی‌ها و تهدیدها میکند که نمونه آن را در ۶۰ روز گذشته دیدیم و تجربه کردیم.

اما تکلیف روشن است، همانطور که اماممان در ۱۴ خرداد فرمودند دشمن هدفش تضعیف تاب‌ آوری مردم و ایجاد خطا در دستگاه محاسباتی مسئولان است. در این صد روز مردم حسابی پای‌کار بودند و بعد از این هم پای کار هستند. مراقبت از دستگاه محاسباتی مسئولان بسیار اهمیت دارد.

راه‌کار نیز توسط ایشان بیان شده است: «#ابزار اصلی او در این هر دو، کاشت بذر تردید، یأس، ترس، بدگمانی، و اختلاف است. لذا در مقام #مقابله با این بدخواهی‌ها باید همگان با ایستادگی و روشن‌بینی و حفظ وحدت و انسجام و اعتماد متقابل و همصدایی نکردن با دشمن، نقشه‌ی شوم او را خنثی نمایند.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مجلس تحول‌ساز و آینده ساز
نامه جمعی از نمایندگان به قالیباف و ذوالقدر درباره مذاکرات
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور از مرز ۴۰ درصد گذشت
اهدای ۱۲۷ گرم طلا توسط بانوان مینابی برای حمایت از جبهه دفاع از وطن
نتانیاهو به ترامپ: اسرائیل نباید قربانی توافق آمریکا و ایران شود
رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون هیچ امتیازی نداده است
ادعای بلومبرگ: احتمالا توافق ایران و آمریکا یکشنبه در ژنو امضا می‌شود
خاتمی: مردم ایران با دشمنانی عهدشکن و پیمان‌شکن طرف‌ هستند
بازگشت ۷۶ درصد حجاج ایرانی به کشور
احضار دیپلمات ارشد آمریکا در هند در پی حمله به کشتی‌های تجاری
اعلام اسامی عطرهای بدون مجوز عرضه‌شده در بازار
رایزنی عراقچی با همتای فرانسوی درباره روند تحولات دیپلماتیک
ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند
پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند
سایه جنگ باید برای همیشه از سر کشور دور شود؛ مذاکرات هدفمند باشد
الگوی تکراری ترامپ 
انتقام شهدای دنا را خواهیم گرفت
فیلم | رصد جنگنده F۳۵ برای ایران ممکن شده است
بازداشت یک آمریکایی در چین به اتهام جاسوسی
نزدیکان ترامپ به دنبال پاک کردن سوابق استیضاح از کارنامه او
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top