تاریخ انتشار: شنبه 1405/03/23 - 12:38
کد خبر: 558119

در انتظار رای کمیته استیناف؛

ادامه ابهام در سهمیه‌های آسیایی

ادامه ابهام در سهمیه‌های آسیایی

روند معرفی سهمیه های آسیایی ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا روی چرخ دنده‌های هماهنگ سازمان لیگ با فدراسیون ارکان قضائی اش نمی چرخد!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در حالی که هنوز تکلیف سومین نماینده فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ مشخص نشده، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با چالشی تازه در زمینه زمان‌بندی و ابلاغ رسمی تصمیمات مواجه شده‌اند.

بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده، پس از بالا گرفتن بحث‌ها درباره نحوه تعیین سهمیه آسیایی، کارگروهی متشکل از اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل شد تا راهکار نهایی را بررسی کند.

مطابق جمع‌بندی انجام‌شده اگر کمیته استیناف رأی مربوط به شکایت باشگاه گل‌گهر سیرجان از چادرملو اردکان را تأئید کند، گل‌گهر مستقیماً سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ را به دست خواهد آورد. اما در صورت رد این شکایت، مسیر تعیین نماینده ایران از طریق مسابقات حذفی ادامه پیدا می‌کند.

سناریویی که AFC فعلا به آن گوش داده است و همین گل گهر را به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا۲ معرفی کرده است اما می تواند این تصمیم فدراسیون و مصوبه هیئت رئیسه تغییر کند.

در سناریوی دوم، قرار است پرسپولیس و چادرملو در تاریخ ۵ تیرماه به مصاف یکدیگر بروند و تیم برنده در تاریخ ۹ تیرماه مقابل گل‌گهر قرار گیرد تا نماینده سوم ایران در رقابت‌های آسیایی مشخص شود.

برای جلوگیری از تأخیر بیشتر، اعضای کارگروه بازه زمانی مشخصی را نیز در نظر گرفته‌اند. به این صورت که اگر کمیته استیناف تا پایان خرداد رأی نهایی را صادر نکند، بازی‌های تعیین‌کننده در روزهای ۵ و ۹ تیر برگزار خواهد شد.

با این حال، نکته قابل توجه این است که سازمان لیگ تاکنون این تصمیمات را به‌صورت رسمی به باشگاه‌های گل‌گهر، چادرملو و پرسپولیس ابلاغ نکرده است در حالی که هرگونه مصوبه هیئت‌رئیسه یا کارگروه مرتبط، برای اجرایی شدن نیازمند ابلاغ رسمی به باشگاه‌هاست.

این موضوع در حالی مطرح می‌شود که سازمان لیگ پیش‌تر در مقطعی دیگر و برای احتمال برگزاری ادامه مسابقات لیگ برتر، با ارسال نامه‌ای به باشگاه‌ها خواستار آغاز تمرینات شده بود اما درباره تعیین سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ هنوز هیچ نامه رسمی به سه باشگاه درگیر ارسال نشده است.

همچنین طبق رویه معمول، سازمان لیگ باید دست‌کم دو هفته پیش از برگزاری هر مسابقه رسمی، زمان شروع دوباره رقابت‌ها را اعلام کند؛ موضوعی که می‌توانست نشانه‌ای از هماهنگی میان سازمان لیگ و کارگروه فدراسیون برای تعیین نماینده آسیایی ایران باشد.

اکنون این پرسش مطرح است که آیا سازمان لیگ منتظر رأی نهایی کمیته استیناف مانده تا بلافاصله زمان برگزاری رقابت‌های احتمالی را اعلام کند یا تصمیم دیگری در دستور کار قرار دارد. پاسخ این سؤال، سرنوشت سومین سهمیه آسیایی فوتبال ایران را مشخص خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«محفل ستاره‌ها ۳» محرم و صفر می‌آید
مومنی: ایران مقتدرتر از هر زمان دیگری در برابر تهدیدات ایستاده است
رایزنی وزیر خارجه عراق و رافائل گروسی درباره تحولات منطقه
آمریکا محتاج تنگه و زمان؛ عجله ممنوع
«نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج) اکران می‌شود
زمان تشییع امام شهید امت مشخص شد/ تهران، قم و مشهد میزبان مراسم تشییع امام سیدعلی خامنه‌ای
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
اساتید نمونه کشوری و اساتید شهید جنگ‌های اخیر تجلیل شدند
نشانه‌های یک خطای محاسباتی/ وقتی مقاومت عامل جنگ معرفی می‌شود
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
ستاد مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب تشکیل شد
دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
۵۰ درصد ذخایر دارویی در جنگ آزاد شد
تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه
نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله
افزایش نگرانی‌ها در اردوی تیم ملی ایران
افشاگری درباره ۱۲۰ آزمایشگاه بیولوژیکی آمریکا در سراسر جهان
جذب بانوان در دانشگاه علوم قضایی از سر گرفته شد
جزئیات جدید از یک مرگ مشکوک در حوالی اردوی تیم ملی فوتبال ایران
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top