تاریخ انتشار: شنبه 1405/03/23 - 19:13
کد خبر: 558152

در گفتگو با روزنامه AS مطرح شد؛

واکنش وزیر میراث فرهنگی به عدم صدور ویزای آمریکا برای تماشاگران

واکنش وزیر میراث فرهنگی به عدم صدور ویزای آمریکا برای تماشاگران

صالحی امیری با انتقاد از سیاست دولت آمریکا گفت: باید از دولت آمریکا پرسید که چرا مانع ورود فوتبال دوستان ایرانی به این کشور شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ تیم ملی فوتبال ایران در کمپ تیخوانا مکزیک حضور دارد و خود را برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ و دیدار با تیم ملی نیوزیلند آماده می کند، دیداری که قرار است روز سه شنبه ۲۶ خرداد و از ساعت ۰۴:۳۰ به وقت تهران به میزبانی شهر لس آنجلس آمریکا برگزار شود.

رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جمهوری اسلامی ایران و رئیس سابق کمیته ملی المپیک، در گفتگویی با روزنامه اسپانیایی «AS» در رابطه با تیم ملی فوتبال ایران نیز صحبت کرد.

صالحی‌امیری در ابتدای این گفت‌وگو با قدردانی از جامعه اسپانیا اظهار داشت: از همه جامعه اسپانیا، از آن آگاهی و وجدان بیدار که در این کشور وجود دارد، تشکر می‌کنم؛ چراکه در برابر جنگ تجاوزکارانه و ظالمانه علیه کشور من موضع گرفتند.

وی در ادامه با اشاره به پیشینه علمی خود گفت: حوزه تخصصی من در دانشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی بوده است و ۱۷ کتاب و بیش از ۱۰۰ مقاله منتشر کرده‌ام. بنابراین نگاه من به ورزش همواره فرهنگی و اجتماعی بوده است. ورزش عامل شادی اجتماعی است، زیرا باعث تخلیه انرژی در جامعه می‌شود و امروزه ورزش به یک ضرورت در جامعه ایران تبدیل شده است.

او افزود: بیش از ۷۰ درصد مردم ایران به‌صورت مستمر مسابقات ورزشی بین‌المللی را از طریق تلویزیون دنبال می‌کنند. وقتی تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی صعود می‌کند، خیابان‌ها مملو از جوانان می‌شود و در این لحظه میلیون‌ها ایرانی مسابقات را دنبال می‌کنند.

رئیس سابق کمیته ملی المپیک گفت: در عین حال یک خبر تلخ نیز وجود دارد؛ اینکه دشمنان حتی به مراکز ورزشی ما حمله کردند. در یک حمله به یک مرکز ورزشی در شهر لامِرد، بیش از ۴۰ نفر از جمله دختران جوانی که در مسابقات والیبال حضور داشتند، کشته شدند. در تهران نیز استادیوم آزادی، سالنی برای ۱۲ هزار نفر را به‌طور کامل تخریب کردند. دشمنان ما هیچ‌گونه قاعده و قانون بین‌المللی را رعایت نمی‌کنند.

وزیر میراث فرهنگی در بخش پایانی این گفتگو به موضوع عدم صدور ویزا برای هواداران ایرانی برای حضور در جام جهانی اشاره کرد و گفت:این سؤال مستقیمی از دولت آمریکا است که چرا ویزا صادر نمی‌کند. چرا باید به این همه علاقه‌مند به تیم ملی ایران ویزا داده نشود؟ ما تلاش گسترده‌ای انجام دادیم تا حتی برای بازیکنان ویزا صادر شود؛ هم از طریق وزارت امور خارجه، هم وزارت گردشگری و هم با کمک فیفا. این موضوع نشان می‌دهد که امروز در جهان، قانون قدرت حاکم است نه قدرت قانون.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پایان همکاری دانشگاه تهران با دو استاد مدعو به‌دلیل سوابق و توهین به رهبر شهید انقلاب
حمل سریع خودرو در تهران با خودروبر
روش های جلوگیری از سوانح و حوادث ترافیکی
راهنمای خرید اینترنتی دارو و مکمل در کرج
راهنمای انتخاب و خرید الکترود ۶۰۱۳، ۷۰۱۸، استیل و برنز در ایلیا صنعت ارفع
سرپرست موقت هلدینگ غدیر فاقد صلاحیت حرفه‌ای/ انتصاب غیرقانونی در بزرگ‌ترین هلدینگ مالی کشور
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح+عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
فیلم |تصاویری از افتتاحیه کاروان‌های راهیان نور شمال غرب
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top