تاریخ انتشار: شنبه 1405/03/23 - 19:57
کد خبر: 558167

پدرم تجسم عملی افکار شهید مطهری در عرصه سیاست و اجتماع بود

پدرم تجسم عملی افکار شهید مطهری در عرصه سیاست و اجتماع بود

دختر شهید لاریجانی با بیان اینکه پدرم تجسم عملی افکار شهید مطهری در عرصه اجتماع و سیاست بود گفت: ایشان در مواجهه با ناملایمات، مصلحت اجتماع را بر مصلحت فردی ارجح می‌دانستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ ساره لاریجانی، فرزند شهید لاریجانی امروز در مراسم سی و سومین آئین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری که با حضور وزیر علوم در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، به تبیین ابعاد شخصیتی و علمی پدر خود پرداخت.

وی در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های علمی شهید دکتر لاریجانی گفت: ایشان فردی بسیار اهل مطالعه و دارای مطالعات مستمر بودند و برای مخاطبان خود ارزش بسیاری قائل می‌شدند. خانواده ما به خوبی می‌دانست زمانی که پدر فردا کلاس درس یا سخنرانی مهمی در پیش دارند، نباید مزاحم ایشان شویم؛ چرا که ایشان با تهیه نت‌های متعدد، تمام همت خود را برای غنای محتوای ارائه شده به مخاطبان به کار می‌بستند.

فرزند شهید لاریجانی در ادامه به ارادت ویژه پدرش به شهید مطهری اشاره کرد و افزود: این ارتباط تنها یک پیوند سببی (دامادی) نبود، بلکه پیوندی عمیق، قلبی و عاطفی میان ایشان و شهید مطهری برقرار بود. می‌توانم بگویم پدرم تجسم عملی افکار شهید مطهری در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی بودند.

وی با اشاره به تطبیق سبک زندگی پدرش با آموزه‌های شهید مطهری اظهار داشت: همان‌طور که شهید مطهری در کتاب «آزادی معنوی» بر کرامت انسانی تأکید دارند، پدرم نیز همواره سعی می‌کرد در عرصه عمل و سیاست، ابتدا «جهاد اکبر» را مدنظر قرار دهد. تهجدهای شبانه، تلاوت مستمر قرآن و روزه‌داری‌های طولانی که بیش از ۱۰ ماه از سال را شامل می‌شد، گواهی بر این مدعاست.

ساره لاریجانی افزود: ایشان همواره تلاش داشتند علم و ایمان را که از نظر شهید مطهری دو بال سعادت انسان هستند، در میدان دشوار سیاست به صورت توأمان داشته باشند. ایشان در مواجهه با ناملایمات، مصلحت اجتماع را بر مصلحت فردی ارجح می‌دانستند، حتی اگر این رویکرد موجب می‌شد آبرو و جایگاه خود و خانواده‌شان مورد هجمه یا اتهام قرار گیرد.

وی در پایان با اشاره به تأکید شهید مطهری بر عدم استفاده از وسایل نامقدس برای رسیدن به اهداف مقدس در «حماسه حسینی»، خاطرنشان کرد: پدرم در عرصه سیاست همواره رعایت عدالت و انصاف را سرلوحه کار قرار می‌داد و مطالعات سال‌های پایانی عمر ایشان نیز بر موضوع «توسعه همراه با عدالت» متمرکز بود.

گفتنی است، ساره لاریجانی در پایان سخنان خود ضمن درود بر روح تمام شهدا، به ویژه شهدای دو جنگ تحمیلی، از برادر شهیدش «مرتضی» یاد کرد که از نخبگان دانشگاهی بود و با وجود دفاع از تز دکترای خود با نمره ۲۰، آگاهانه مسیر شهادت را در کنار پدر برگزید. وی ابراز امیدواری کرد که راه این شهدا تداوم یابد و از آنان به عنوان شفیعان روز محشر یاد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فاصله ۴۵ درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا خیابان!
بررسی تغییر تاریخ برگزاری امتحانات نهایی
تاکید کانادا و ایرلند بر آتش‌بس لبنان در توافق احتمالی ایران و آمریکا
استقبال استارمر از توافق احتمالی ایران و آمریکا
عملیات‌های متوالی حزب‌الله علیه ارتش صهیونیستی در مناطق مرزی
آیت‌الله سیدحسن خمینی: در شرایط موجود، از مسیر دعوا و سخنان تند به جایی نمی‌رسیم
چگونه به کودکان قانون مداری را یاد بدهیم؟
عادی‌سازی خیانت در شبکه نمایش خانگی؛ روایت مردانی که وفاداری را فراموش کرده‌اند
سناریوی جدید برای کنکور/ حذف تأثیر قطعی معدل با «آزمون جامع»؟
دانشگاه تهران دو دانشجوی هتاک را اخراج کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری اعلام شد
پدرم تجسم عملی افکار شهید مطهری در عرصه سیاست و اجتماع بود
حمایت معاونت علمی از ایجاد شرکت‌ پیشران دانش‌بنیان حوزه دارو
راه های انتقال «هانتاویروس» را بشناسیم
دو عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر استاد نمونه کشوری شدند
زمان حضور اوسمار در تهران مشخص شد
اعزام ۱۰۰ نخبه پزشکی معرفی‌شده سال ۱۴۰۴ به خدمت
پیش‌بینی یک رسانه انگلیسی از نتیجه دیدار تیم‌های ملی ایران و نیوزیلند
نامه فدراسیون به AFC رسید/ نماینده سوم را به شما اطلاع می‌دهیم
بقایی: تفاهم‌نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
سرمربی سابق پرسپولیس لژیونر مربیان شد
بررسی تغییر تاریخ برگزاری امتحانات نهایی
سناریوی جدید برای کنکور/ حذف تأثیر قطعی معدل با «آزمون جامع»؟
دانشگاه تهران دو دانشجوی هتاک را اخراج کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری اعلام شد
دو عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر استاد نمونه کشوری شدند
چرا ۸۰ درصد مقالات دانشجویان هرگز چاپ نمی‌شوند؟ بررسی ۱۰ اشتباه رایج پژوهشگران ایرانی
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
معاون جهاددانشگاهی: باید از ظرفیت جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها برای توسعه منطقه استفاده شود
افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد
تشریح جزئیات جدید اعمال سوابق تحصیلی در کنکور سراسری ۱۴۰۵
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
تسهیلات ویژه برای دانشجویان پردیس خودگردان تربیت مدرس اعلام شد
آغاز دوازدهمین دوره قرارگاه تدریس جهادی «وَتر» به یاد شهدای میناب
تایید حکم اخراج دانشجوی هتاک دانشگاه شریف / اقدام قابل تقدیر شورای انضباطی تجدیدنظر دانشگاه صنعتی شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top