تاریخ انتشار: جمعه 1405/03/29 - 10:48
کد خبر: 558532

علی خضریان؛

رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض

رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض

باید توجه داشت که طرف مقابل دشمن اصلی ملت ایران یعنی آمریکا است. لذا با توجه به سابقه بدعهدی در گذشته، می‌بایست ضمن ایستادگی در میدان دیپلماسی و عدم پذیرش خواست دشمن، نهایت دقت در نگارش متن نهایی اعمال شود. چرا که وقتی با شیادی مثل ترامپ و دولت تروریست آمریکا طرف هستیم، متن باید راه هر نوع سوءاستفاده‌ای را از تفسیر عبارات و جملات ببندد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان*/// اکنون که رئیس جمهور از طرف خود و سایر اعضای شورای عالی امنیت ملی در پاسداشت حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت به رهبر معظم انقلاب تعهد و تصریح به قبول مسئولیت نمودند و ایشان نیز بر خلاف نظر مبارکشان، مجوز تفاهم‌نامه را صادر کردند؛ همه ملت در کنار رهبری منتظر تحقق شروط گفته شده هستند.

آنچه نباید فراموش کرد این است که اصل درخواست مذاکره از سوی دشمن درجه یک ملت ایران، خود حکایت از شکست دشمن در میدان نبرد و ناکامی در رسیدن به اهدافی است که می‌خواستند در طول چند روز از آغاز جنگ به آن دست یابند. و انتظار اجتماعی این بوده و هست که دیپلماسی موجب تثبیت دستاوردهای میدان شود.

باید توجه داشت که طرف مقابل دشمن اصلی ملت ایران یعنی آمریکا است. لذا با توجه به سابقه بدعهدی در گذشته، می‌بایست ضمن ایستادگی در میدان دیپلماسی و عدم پذیرش خواست دشمن، نهایت دقت در نگارش متن نهایی اعمال شود. چرا که وقتی با شیادی مثل ترامپ و دولت تروریست آمریکا طرف هستیم، متن باید راه هر نوع سوءاستفاده‌ای را از تفسیر عبارات و جملات ببندد.

در نهایت نیز باید تأکید شود اگر مسیر مذاکره و توافق بتواند بدون خدشه به مؤلفه‌های بازدارندگی ایران، بخشی از فشارهای اقتصادی و امنیتی را کاهش دهد، می‌تواند یک ابزار تاکتیکی برای افزایش قدرت ملی باشد؛ اما اگر همانند توافق برجام موجب محدودیت‌های یک‌جانبه و کاهش توان بازدارندگی شود، تهدیدی علیه امنیت ملی تلقی می‌گردد که می‌بایست از تکرار آن خسارت محض خودداری شود.

*عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام مقام معظم رهبری نشان دهنده باور ایشان به مردم سالاری دینی بود
 تأملی بر پیام رهبر معظم انقلاب و ضرورت ثبت دقیق آن در تاریخ
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاهم‌نامه و تبعات آن 
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top