تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/03/31 - 13:05
کد خبر: 558621

خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد

خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد

وقتی به راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی از طریق فعالیت بدنی فکر می‌کنیم، بلافاصله ورزش هوازی به ذهنمان خطور می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ؛اما یک مطالعه جدید می‌گوید زنان ممکن است بتوانند خطر ابتلا به بیماری قلبی خود را از طریق تمرینات قدرتی مداوم نیز کاهش دهند.

محققان گزارش دادند که به نظر می‌رسد زنانی که وزنه می‌زنند، به خصوص اگر ایروبیک نیز انجام دهند، خطر ابتلا به مشکلات قلبی کمتری دارند.

محققان دریافتند که اگر زنان دو ساعت یا بیشتر در هفته وزنه بزنند، ۴۴ درصد خطر حمله قلبی و ۲۰ درصد خطر بیماری قلبی کمتری دارند.

نتایج نشان داد که هر چه بیشتر وزنه بزنند، خطر ابتلا به بیماری قلبی آنها بیشتر کاهش می‌یابد.

دکتر «تیانیو ژانگ»، محقق ارشد در دانشکده پزشکی هاروارد، گفت: « به رغم فواید اثبات شده برای سلامتی، تمرینات مقاومتی اغلب به عنوان یک استراتژی پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی نادیده گرفته می‌شود و تأثیر آن بر خطر بیماری‌های قلبی عروقی- به ویژه در زنان میانسال و مسن- همچنان مورد مطالعه قرار نگرفته است.»

محققان در یادداشت‌های پیش‌زمینه گفتند که دستورالعمل‌های فعلی حداقل دو روز تمرین مقاومتی در هفته را در کنار ۱۵۰ دقیقه ورزش هوازی متوسط تا شدید توصیه می‌کنند.

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۱۱۷۰۰۰ زن شرکت‌کننده در یک مطالعه سلامت بلندمدت را تجزیه و تحلیل کردند. به عنوان بخشی از این مطالعه، فعالیت بدنی، تمرین مقاومتی و رفتار کم‌تحرک زنان تقریباً حدود ۱۵ سال پیگیری شد.

هر ساعت تمرین مقاومتی اضافی در هفته با ۱۴ درصد کاهش خطر حمله قلبی و ۵ درصد کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط بود.

اگر زنی سطوح توصیه‌شده تمرین قدرتی و ورزش هوازی را دریافت می‌کرد، خطر حمله قلبی او حدود ۴۵٪ کمتر از افرادی بود که هیچ فعالیت بدنی نداشتند.

ژانگ گفت: «این یافته‌ها نشان می‌دهد که در یک جمعیت فعال، تمرین مقاومتی با کاهش بیشتر خطر بیماری‌های قلبی عروقی فراتر از فعالیت هوازی کلی همراه است. در کنار فعالیت‌های هوازی و کاهش رفتارهای بی‌تحرک، تمرینات مقاومتی می‌تواند جزء مهمی از استراتژی‌های سلامت عمومی برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی در ۶زنان باشد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top