تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/03/31 - 13:07
کد خبر: 558622

یزدانی:

تغییر وزن بعد از ۳۰ سالگی آسان نیست

تغییر وزن بعد از ۳۰ سالگی آسان نیست

اسطوره کشتی آزاد ایران پس از قطعی کردن حضورش در مسابقات جهانی ۲۰۲۶، با اشاره به دشواری تغییر وزن، تأکید کرد که برای موفقیت در وزن ۹۷ کیلوگرم و رویارویی با بهترین‌های جهان آماده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسن یزدانی در انتخابی تیم ملی کشتی آزاد با دو پیروزی متوالی مقابل امیرعلی آذرپیرا با نتایج ۴ بر ۲ و ۵ بر ۳ در وزن ۹۷ کیلوگرم، برای هشتمین بار به تیم ملی ایران در مسابقات جهانی راه یافت. یزدانی در سال ۲۰۱۵ و در وزن ۷۰ کیلوگرم نخستین حضور خود در مسابقات جهانی را تجربه کرد و به مدال نقره رسید. او سپس نزدیک به یک دهه در وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی گرفت و در این مدت یک طلای المپیک، دو نقره المپیک، سه طلای جهان، دو نقره جهان و یک برنز جهان کسب کرد.

اکنون یزدانی ۳۱ ساله پس از دو عمل جراحی شانه به وزن ۹۷ کیلوگرم آمده و در حال تطبیق با شرایط جدید است. او پس از سه سال دوری از مسابقات جهانی، در آستانه حضور دوباره در این رقابت‌ها قرار دارد و به دنبال هشتمین مدال جهانی و چهارمین طلای خود است. متن مصاحبه اتحادیه جهانی کشتی با حسن یزدانی پس از راهیابی به تیم ملی کشتی آزاد به مسابقات جهانی قزاقستان به شرح زیر است:

بعد از دو مسابقه سخت امروز از نظر بدنی چه احساسی داری؟

یزدانی: در بعضی بخش‌ها پیشرفت کرده‌ام، به‌خصوص از نظر نفس‌گیری و آمادگی بدنی. اما زمان کافی برای تمرینات قدرتی نداشتیم و کمتر از چیزی که می‌خواستیم روی آن کار کردیم. تا مسابقات جهانی هر کاری از دستم بربیاید انجام می‌دهم تا به بهترین شرایط ممکن برسم و آماده‌تر شوم.

برای انتخابی مقابل امیرعلی آذرپیرا چقدر آماده بودی؟

یزدانی: برای این مسابقات فکر می‌کنم حدود ۷۰ درصد آماده بودم. رسیدن به آمادگی صددرصدی برای چنین رقابت‌هایی آسان نیست، اما تا زمان مسابقات جهانی قطعاً شرایط بهتری خواهم داشت و آماده‌تر خواهم بود.

درباره حضور در وزن ۹۷ کیلوگرم که احتمالاً چند قهرمان المپیک در آن حضور دارند چه نظری داری؟

یزدانی: وزن ۹۷ کیلوگرم برای من جدید است و طبیعتاً حریفان جدیدی هم دارم. این وزن تفاوت زیادی با ۸۶ کیلوگرم دارد. امیدوارم بتوانم در این وزن هم عملکرد خوبی داشته باشم. قهرمانان بزرگی در این وزن حضور دارند و امیدوارم فرصت کشتی گرفتن با آن‌ها را پیدا کنم، خودم را محک بزنم و بهترین کشتی‌ام را در مسابقات جهانی ارائه دهم.

رسیدن به اوج در این وزن چقدر دشوار خواهد بود؟

یزدانی: از قبل می‌دانستم که چه کشتی‌گیران بزرگی در این وزن حضور دارند. با توجه به شرایط جسمانی‌ام، سال گذشته تصمیم گرفتم به ۹۷ کیلوگرم بروم. چون این وزن المپیکی است، می‌خواستم زودتر این تغییر را انجام دهم تا زمان کافی برای رفع ضعف‌ها و سازگاری با شرایط جدید قبل از المپیک داشته باشم.

هدف من این است که در بهترین وضعیت ممکن برای المپیک و همچنین مسابقات جهانی باشم؛ مسابقاتی که برای من به همان اندازه اهمیت دارند.

می‌خواستم هرچه زودتر به این وزن بیایم تا سریع‌تر با شرایط آن کنار بیایم. وقتی به حدود ۳۰ سالگی می‌رسی، همه چیز به‌طور طبیعی کمی سخت‌تر می‌شود و تغییر وزن هم به آسانی گذشته نیست. قطعاً در وزن ۹۷ کیلوگرم چالش‌هایی وجود دارد و من به همه آن‌ها فکر کرده‌ام. امیدوارم بتوانم بهترین عملکردم را ارائه دهم و به نتیجه‌ای عالی برسم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
پیام تبریک سرپرست وزارت دفاع در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
تصویب منع تردد تجهیزات آمریکایی و صهیونیستی از تنگه هرمز
عارف: دولت با تمام ظرفیت، همراه و پشتیبان میدان است
نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس مسیر جدیدی را برای ثبت درخواست متقاضیان معرفی کرد
رئیس قوه قضاییه انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت
بیش از ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار زائر در اربعین به عتبات عالیات مشرف شدند
پیام تبریک عراقچی به فرماندهان نظامی کشور
ادغام ستادکل و قرارگاه خاتم؛ آغاز یک ساختار جدید نظامی در کشور
تاب‌آوری با تحمل فشار بی‌نهایت محقق نمی‌شود/ ضرورت تقویت مدیریت مادرانه در بحران‌ها
قالیباف: سپاه‌ ثابت کرد که تکیه‌گاهی امن و با صلابت برای مردم شریف ایران است
ورود دیوان محاسبات به اجرای تکالیف دستگاه‌های مسئول در وضعیت ذخایر راهبردی
خبر خوبِ معاون ارتباطات دفتر معاون اول رئیس‌جمهور
هشدار رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق درباره وضعیت اقتصادی این دفاتر
قول سخنگوی دولت برای پیگیری مسئله جابه‌جایی اموال هنرهای ملی
رفیعی: رهبر شهید اعتقاد داشتند حضور بانوان در همه عرصه‌ها بویژه عرصه علمی ضروری است
نامه قالیباف به پزشکیان برای ارائه لایحه اصلاح قانون بودجه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top