تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/04/01 - 15:42
کد خبر: 558715

دفترچه انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی اصلاح شد

دفترچه انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی اصلاح شد

دفترچه راهنمای ثبت‌نام، انتخاب رشته و پذیرش مقطع کاردانی به کارشناسی‌ ناپیوسته سال ۱۴۰۵ از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اصلاح شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در پی انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام، انتخاب رشته و پذیرش مقطع کاردانی به کارشناسی‌ناپیوسته سال ۱۴۰۵ در تاریخ ۲۴ خردادماه ۱۴۰۵ و تمدید مهلت ثبت‌نام و اعلام رشته‌محل‌های جدید منتشره در تاریخ ۳۰ خردادماه ۱۴۰۵، ضمن اعلام مجدد موارد اصلاحی این دفترچه ضرورت دارد متقاضیان پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای یادشده و مندرجات اطلاعیه اول و همچنین مفاد این اطلاعیه، تا پایان روز جمعه به تاریخ ۵ تیرماه ۱۴۰۵ به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به ثبت‌نام یا ویرایش اطلاعات (ثبت‌نامی و انتخاب رشته) خود اقدام کنند.

برای ثبت نام در این رشته ها فرهنگیانی که به هر نحوی قبلا مدرک دکتری را از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی یا آزاد به صورت معادل یا غیر معادل دریافت نموده و در حکم کارگزینی آنان اعمال شده باشد، مجاز به انتخاب رشته های تحصیلی ویژه فرهنگیان نیستند.

همچنین ادامه تحصیل فرهنگیان رسمی و پیمانی آموزش و پرورش با رعایت مفاده ماده ،۶۰ ۶۱ و ۷۰ قانون مدیریت خدمات کشوری امکانپذیر خواهد بود. 

با توجه به قانون مدیریت خدمات کشوری و ممنوعیت اعطای مأموریت آموزشی، فرهنگیان در خارج از ساعت اداری موظف خود می‌توانند ادامه تحصیل دهند و به استناد تبصره ذیل ماده ۶۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اعطای مأموریت آموزشی صرفاً در چارچوب ضوابط مربوط، فقط برای ایثارگران واجد شرایط مقدور است.

نیروهای خدماتی و اداری که دارای حکم کارگزینی رسمی و پیمانی هستند، به شرطی مجاز به انتخاب کدرشته محل های دانشگاه فرهنگیان هستند که اداره کل آموزش و پرورش استان محل خدمت، قبل از شرکت در آزمون، با تغییر رشته شغلی از خدماتی و یا اداری به مشاغل آموزشی موافقت نموده و بر اساس طرح طبقه بندی مشاغل، فرم موافقت با ادامه تحصیل را نیز صادر نماید؛ در غیر این صورت، ثبت نام در آزمون و قبولی در کدرشته محل های ویژه فرهنگیان برای این افراد لغو خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top