تاریخ انتشار: جمعه 1405/04/05 - 16:17
کد خبر: 558867

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران؛

انسداد هرمز باید قاطع و مستمر تا عقب‌نشینی کامل دشمن ادامه یابد

انسداد هرمز باید قاطع و مستمر تا عقب‌نشینی کامل دشمن ادامه یابد

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با انتشار پیامی در صفحه ویراستی خود، نسبت به پافشاری رژیم صهیونیستی بر اشغال لبنان و حملات مستمر به این کشور، آن را نقض آشکار بند اول تفاهم‌نامه اسلام‌آباد دانست. در این پیام آمده است: انسداد تنگه هرمز اقدامی راهبردی و اثرگذار بود، اما این اقدام باید قاطع و مستمر می‌بود و تا زمان عقب‌نشینی کامل دشمن ادامه می‌یافت؛ نه اینکه مقطعی و کوتاه‌مدت باشد. این تشکل دانشجویی با اشاره به تجربه گذشته که بستن تنگه هرمز دشمن را به عقب میراند، تأکید کرد که هرگونه تعلل، مماشات و نرمش از سوی ما باعث گستاخی مجدد دشمن میشود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در پیامی در صفحه ویراستی، با اشاره به نقض مکرر تعهدات توسط رژیم صهیونیستی و حملات به لبنان، تأکید کرد که دشمن باید با گوشت و استخوان خود درک کند که نقض عهدهای مکرر و تهدیدهای بزرگ‌تر، هزینه‌های سنگین و جبران‌ناپذیری را برای او در پی دارد.

متن کامل:

پافشاری رژیم منحوس بر اشغال لبنان و حملات به آن، نقض آشکار بند یک تفاهم نامه است.

انسداد تنگه هرمز اقدامی راهبردی و اثرگذار بود اما این اقدام باید قاطع و مستمر میبود و تا زمان عقب نشینی کامل دشمن ادامه می یافت؛ نه اینکه مقطعی و کوتاه مدت باشد تجربه نشان داده است بستن تنگه راهبردی هرمز دشمن را به عقب میراند و هرگونه تعلل، مماشات و نرمشی از سوی ما باعث گستاخی مجدد دشمن می‌شود.

دشمن باید با گوشت و استخوان خود درک کند که نقض عهدهای مکرر و تهدیدهای بزرگتر از دهانش هزینه های سنگین و جبران ناپذیری را برای او در پی دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top