تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/04/07 - 17:39
کد خبر: 558974

یارانه غذای دانشجویان از ترم آینده مستقیم به کیف پول آنها واریز می‌شود

یارانه غذای دانشجویان از ترم آینده مستقیم به کیف پول آنها واریز می‌شود

رئیس سازمان امور دانشجویان از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویی از ترم آینده خبر داد و گفت: بر اساس این طرح، یارانه غذای دانشجویان مستقیماً به کیف پول دانشجویان واریز می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سعید حبیبا با اشاره به اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام کرد : در قالب این طرح، رستوران‌های مکمل را در محیط‌های دانشگاهی خواهیم داشت.

رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: بنا بر تصمیمات اتخاذ شده از ترم آینده، هزینه‌ سوبسیدی که دولت برای تغذیه دانشجویان در نظر می‌گیرد، مستقیماً به خود دانشجویان اختصاص یافته و در کیف پول آن‌ها قرار خواهد گرفت.

در سازوکار جدید این طرح، یارانه غذای دانشجویی به صورت مستقیم به دانشجویان پرداخت می شود یعنی یارانه غذا در اختیار خود دانشجو به طور مستقیم قرار می گیرد.

برخی از مسئولان وزارت علوم معتقدند، با توجه به اینکه بخش تغذیه دانشجویی سهم قابل‌توجهی از بودجه آموزش عالی را به خود اختصاص می‌دهد، استراتژی وزارت علوم بر افزایش نقش بخش خصوصی استوار است. برنامه اصلی وزارت علوم این است که از تصدی مستقیم تولید غذا خارج شده و مدیریت این حوزه را به بخش خصوصی واگذار کند.

هدف این است که دانشگاه‌ها به‌جای تمرکز بر تولید غذا، بر فراهم کردن امکانات و تسهیلات برای دانشجویان تمرکز کنند؛ به‌گونه‌ای که دانشجویان (اعم از خوابگاهی وغیر خوابگاهی) دغدغه‌ی تهیه غذای مناسب با قیمت مقرون‌به‌صرفه را نداشته باشند. در طرح جدید، یارانه غذایی که پیش‌تر به پیمانکاران پرداخت می‌شد، مستقیماً به خود دانشجو اختصاص می‌یابد تا مدیریت آن بر عهده خود وی باشد. در این راستا، نقش دانشگاه‌ها از «متصدی تولید» به «ناظر» تغییر خواهد کرد.

با این رویکرد، علاوه بر افزایش کیفیت غذا و بهبود سهم دانشجو، از اتلاف منابع جلوگیری شده و هزینه‌های سنگین مربوط به تجهیزات تولید غذا نیز حذف خواهد شد. همچنین با بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی، دولت از بار متصدی‌گری خارج شده و این امر علاوه بر افزایش کیفیت، منافع اقتصادی بیشتری برای دولت خواهد داشت. در نهایت، این طرح با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی، به‌ویژه گاز، در دستور کار قرار گرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«کالاس» از بررسی بزرگ‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه خبر داد
شائبه انتقال ویروس HPV در استخر رد شد
انتقاد شدید زلنسکی از توافق ترامپ با پوتین
لبخند کودکان با مراسم ساخته نمی‌شود؛ از شعارهای هفته کودک تا واقعیت زندگی بچه‌ها
محبوب‌ترین مدل‌های لباس بچه گانه در سال ۱۴۰۵
بیمه آسیا چه خدمات دندانپزشکی را پوشش می‌دهد؟
مقایسه چهار کتاب پرفروش زیست جامع کنکور
۶ لپ تاپ گیمینگ استوک که خریدشان پشیمانتان می کند
مترو در شهرهای مختلف؛ از اخبار روز تا اطلاعات کاربردی
قیمت برنج هاشمی امروز در تهران؛ استعلام شفاف و مستقیم از کارخانه
بهترین ابزارهای رزومه ساز در سال ۲۰۲۶
ادعاهای مکرر ترامپ علیه ایران صحت ندارد
۱۴۸ هزار میلیارد تومان جرایم مالیاتی بنگاه های آسیب دیده بخشوده شد
مشکل آمریکا با ایران و ایرانی است
شیوه جدید پذیرش دانشجو در دوره های «هم‌آموز» کلید خورد
حل معادله چندوجهی تعیین ظرفیت پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی کنکور ۱۴۰۵
مردم از نتایج تیم ملی فوتبال رضایت ندارند
افزایش بهای جهانی طلا و نقره در معاملات بازار فلزات گران‌بها
ترامپ از انتخاب سخنگوی جدید کاخ سفید خبر داد
مبلغ کالابرگ در مهرماه افزایش می‌یابد؟
جانشین آسانی در ترکیب استقلال مشخص شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top