تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/04/08 - 11:12
کد خبر: 559037

بسیج دانشجویی مهندسی شیراز: عمارهای زمان باید غبار شبهه را کنار زنند

بسیج دانشجویی مهندسی شیراز: عمارهای زمان باید غبار شبهه را کنار زنند

بسیج دانشجویی دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز با انتشار متنی در صفحه ویراستی، به استقبال از بیانات سید رضا نریمانی رفته و آن را لبیک به ندای «أینَ عمّار» رهبر شهید دانسته است. در این متن آمده است: امروز هر گوشه و کنار این سرزمین چه بسیار عمارهایی هستند که باید با بصیرت خویش قیام کنند، غبارهای شبهه را کنار زنند و نظر ولی امر را برای مردمی مبعوث شده بیان کنند. این تشکل دانشجویی با اشاره به نقش تاریخی عمار یاسر در فریاد زدن حقیقت در صفین، تأکید کرده است که عمارهای زمان نیز باید همچون او، حجت را بر همگان تمام کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج دانشجویی دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز در متنی با اشاره به بیانات آقا سیدرضا نریمانی، بر ضرورت بصیرت افزایی و تبیین نظر ولی امر در میان مردم تأکید کرده است.

متن کامل:

نوای گرم و روشنگر آقا سید رضا نریمانی عزیز، امروز لبیک به ندای «أینَ عَمّار» رهبر شهیدمان است.
صدای همان عماری که دهان های پر از حقد و کینه را دید، کاغذ پاره های سر نیزه را دید، سادگی و غرور  اشعری ها را دید، عوام را دید و خواص را دید.
 همان عماری که در تمام جنگ ها کنار پیامبر اکرم و امیرالمومنین بود، اما مصداق آیه «وَمِنهُم مَّن یَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبدِیلا» باید میماند تا در صفین حقیقت را فریاد بزند، تا حجت را بر همگان تمام کند!
 و امروز هر گوشه و کنار این سرزمین چه بسیار عمار هایی هستند، عمار هایی که باید با بصیرت خویش قیام کنند، غبار های شبه را کنار زنند و نظر ولی امر را برای مردمی مبعوث شده بیان کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top