تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/04/10 - 12:55
کد خبر: 559189

فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه علمی کاربردی بازنگری می شود

فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه علمی کاربردی بازنگری می شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از بازنگری فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعباس موسوی در بازدید از واحد استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت بازنگری فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی، هدف از آن را ارتقای کیفیت آموزش‌های دینی و معارفی در دانشگاه، ساماندهی فرآیند گزینش مدرسان و تضمین صلاحیت علمی، اعتقادی و اخلاقی متقاضیان عنوان کرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه جامع علمی کاربردی به دو گروه تقسیم می‌شوند. گروه اول، افرادی هستند که به صورت مستقیم از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مجوز تدریس اخذ می‌کنند و گروه دوم نیز افرادی هستند که با شرکت در فراخوان جذب مدرس و کسب نمره قبولی، کد مدرسی خود را از طریق دانشگاه جامع علمی کاربردی دریافت می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی تصریح کرد: این بازنگری برای متقاضیان علاقه مند، فرآیندی کارآمدتر را به همراه خواهد داشت.

وی تأکید کرد: هدف نهایی از این اقدام تربیت نسلی متعهد و متخصص در سایه آموزش‌های معارف باکیفیت و بهره‌مندی از مدرسانی شایسته و توانمند است.

سلیمان شفیعی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه، نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده گفت: نیازسنجی‌ در زمینه جذب مدرسان گروه معارف اسلامی انجام و ظرفیت‌های موجود شناسایی شده است که طی آن در فراخوان جذب مدرس در سال جاری، ثبت‌نام از متقاضیان انجام خواهد شد. وی در ادامه به تشریح فعالیت‌های فرهنگی انجام‌شده در استان با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری پرداخت و اظهار داشت: استان کرمانشاه در ایام اربعین حسینی، با برپایی موکب دانشگاه جامع علمی کاربردی در مسیر زائران، به عنوان یکی از فعال‌ترین دانشگاه‌های استان در زمینه برنامه‌های فرهنگی و مذهبی شناخته شده است.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی ضمن اطلاع از فعالیت‌های انجام‌شده در برپایی موکب اربعین حسینی، از واحد استانی کرمانشاه به عنوان یکی از واحدهای استانی فعال در این حوزه یاد کرد و بر تداوم این اقدام ارزشمند تأکید کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جدال شاگردان پیاتزا با سرمربی اسبق تیم ملی والیبال
جریمه ۵.۷ میلیارد دلاری برای اپل
زمان ثبت درخواست دانشگاهها برای ایجاد رشته‌های جدید اعلام شد
ماکان هنوز در میان وسایلش پیداست
حداد عادل: یکی از برنامه‌های دشمن ایجاد فشار اقتصادی است
تعیین مجازات برای همکاری با بیگانگان
نغمه‌های ایرانی در روسیه؛ ارکستر ملی در مسکو و کازان کنسرت می‌دهد
راهنمای انتخاب شیر توپی آلفا؛ فلنجی کلاس ۱۵۰، ویفری یا شیر گازی؟
راز انرژی پایان‌ناپذیر کارآفرینان برتر؛ چطور با تمرینات هوشمندانه خستگی ساعت ۵ عصر را مدیریت کنیم؟
راهنمای جامع خرید ویلا در شهرک دریاکنار و خزرشهر؛ تحلیل ارزش سرمایه‌گذاری و قیمت روز
دانلود موزیک اردلان به نام بحث منطقی
کیت بارسلونا بر تن مسی در الکلاسیکو
حسینی: حق ریحانه کریمی مدال نقره بود/ تاریخ‌سازی مبارک مردم باشد
بانک مرکزی نامه منتسب به خود درباره یک پلتفرم‌ طلا را تکذیب کرد
علی‌نژاد: ریحانه کریمی برای کسب این برنز تاریخی غیرت کرد
پرچم ایران بر فراز دانشگاه شیراز به اهتزاز درآمد
رحیم‌صفوی: بخش بزرگی از معادله قدرت در میدان‌های نفتی رقم می‌خورد
کلید اولیه آزمون‌های جامع علوم پایه، پیش‌کارورزی و داروسازی منتشر شد
سهیمه بومی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون اخذ پروانه وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه تمدید شد
یحیی سریع: پهپاد «کاریال» دشمن سعودی بر فراز حجه سرنگون شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top