تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/04/14 - 15:51
کد خبر: 559389

جزئیات برنامه اقامه نماز و تشییع رهبر شهید در شهر قم از زبان استاندار

جزئیات برنامه اقامه نماز و تشییع رهبر شهید در شهر قم از زبان استاندار

استاندار قم گفت: صفوف نماز آیین تشییع رهبر شهید صبح روز سه‌شنبه از محدوده بلوار پیامبر اعظم (ص) تا حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) شکل می‌گیرد و پس از آن تشییع صورت می گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اکبر بهنام‌جو، با تشریح برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در قم اظهار کرد: برنامه‌های صبح روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه از ساعات ابتدایی روز و پس از اقامه نماز صبح آغاز می‌شود و نخستین بخش مراسم به برگزاری نماز اختصاص دارد.

وی با اشاره به نحوه استقرار شرکت‌کنندگان در این مراسم افزود: محل تجمع اولیه نمازگزاران در مسجد مقدس جمکران و فضاهای پیرامونی آن از جمله پارکینگ ها تعیین شده است.

استاندار قم ادامه داد: صفوف نماز از محدوده بلوار پیامبر اعظم (ص) و در جهت قبله شکل می‌گیرد و با ساماندهی جمعیت، فضای لازم برای اقامه نماز فراهم خواهد شد.

وی بیان کرد: زمان آغاز رسمی نماز بر اساس روند استقرار جمعیت تعیین می‌شود و هر زمان اطمینان حاصل شود که بخش عمده شرکت‌کنندگان در محل‌های پیش‌بینی‌شده مستقر شده‌اند و ورود جمعیت به مراحل پایانی رسیده است، نماز به صورت رسمی آغاز خواهد شد.

بهنام‌جو گفت: پس از پایان نماز، پیکر مطهر رهبر شهید در مسیر تعیین‌شده به سمت بلوار پیامبر اعظم (ص) حرکت خواهد کرد تا مردم بتوانند در طول این مسیر نیز در آیین بدرقه و تشییع حضور داشته باشند.

وی افزود: پیش از این نیز مسیر حرکت پیکر مطهر اعلام شده بود و برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای انجام شده است که امکان حضور گسترده مردم در طول محور پیامبر اعظم (ص) فراهم باشد.

استاندار قم با تأکید بر ضرورت همراهی مردم در اجرای هرچه بهتر این مراسم اظهار کرد: تحقق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده نیازمند همکاری و همراهی شرکت‌کنندگان است تا مسیر عبور خودروی حامل پیکر مطهر بدون وقفه و با سهولت لازم حفظ شود.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری مردم و رعایت نظم در طول مسیر، امکان برگزاری باشکوه این مراسم و حضور گسترده مردم در محور پیامبر اعظم (ص) فراهم خواهد شد و صحنه‌ای ماندگار از بدرقه رهبر شهید رقم خواهد خورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top