تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/04/16 - 21:32
کد خبر: 559572

۲ روش برای پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش

۲ روش برای پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش

در این مقاله دو روش را به شما می گوییم تا بسته به نیازتان بتوانید خیلی سریع از آن ها استفاده کرده و این لکه را از بین ببرید. پس بدون حرف اضافه و وفت وقت به سراغ روش های پاک کردن این لکه می رویم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  وقتی در حال آماده کردن یک آب سیب خوشمزه و طبیعی هستید، یکباره متوجه می شوید که کمی آب سیب از دست خودتان یا کودکتان روی فرش ریخته است. چه باید بکنید؟ لکه آب سیب به دلیل قند بالای فروکتوز، خاصیت چسبندگی داشته و به سرعت روی فرش شما محکم می شود. پس اولین و مهم ترین نکته ای که برای پاک کردن این لکه باید به خاطر داشته باشید، سریع عمل کردن است. وقتی سریع باشید و آب سیب اضافی را بردارید، مابقی مواد و رنگ لکه را نیز می توانید به آسانی پاک کنید.

در این مقاله دو روش را به شما می گوییم تا بسته به نیازتان بتوانید خیلی سریع از آن ها استفاده کرده و این لکه را از بین ببرید. پس بدون حرف اضافه و وفت وقت به سراغ روش های پاک کردن این لکه می رویم.

2 روش برای پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش

روش اول: ترکیب آب+ مایع ظرفشویی+ سرکه

یک فنجان آب گرم را به همراه کمی مایع ظرفشویی و آب گرم در یک ظرف مخلوط کنید. یک دستمال بردارید و پس از اینکه به این ترکیب آغشته کردید، روی لکه بزنید. اگر لکه خیلی بزرگ است، می توانید از این ترکیب مستقیما روی آن ریخته و کمی صبر کنید تا اثر خود را اعمال کند. سپس با یک دستمال پاکیزه و بدون طرح، آن را تمیز کنید.

پس از اینکه لکه گیری را انجام دادید و لکه کاملا از بین رفت، حالا نوبت به شستشوی لکه می رسد. دقت کنید که این مرحله را برای این انجام می دهید که باقیمانده های مواد از فرش خارج شوند. حتما تابحال دیده اید که پس از تمیز کردن فرش و گذشت چند روز، لکه دوباره پدیدار می شود. شستشوی محل به همین منظور انجام می شود. وقتی فرش را پس از لکه گیری شستشو می دهید، باقیمانده ها نیز از آن خارج شده و بنابراین پس از چند روز، لکه دوباره ظاهر نمی شود.

در قدم بعدی مهم است که فرش را خشک کنید و تا خشک شدن کامل آن، روی فرش راه نروید. دقت کنید که خشک شدن فرش تنها با حوله انجام نمی شود. باید در محیط شما، هوا به گردش درآید تا فرش سریع تر خشک شود. برای به گردش درآوردن هوا در محیط، در و پنجره ها را باز کنید. می توانید از سشوار نیز برای سرعت بخشیدن به این فرآیند استفاده کنید.

تا خشک شدن کامل، روی فرش خیس راه نروید. می توانید چند دستمال کاغذی حوله ای روی محل قرار دهید تا آب باقیمانده را به خود جذب کند. هربار که دستمال ها خیس شد، آن ها را با دستمال خشک و تمیز دیگری جایگزین کنید. اگر پس از خشک شدن، هنوز لکه قابل مشاهده است، حتما از خدمات قالیشویی قیطریه استفاده کنید.

روش اول: ترکیب آب+ مایع ظرفشویی+ سرکه

روش دوم: تمیز کردن لکه آب سیب با لکه بر یا شامپوفرش

در روش دیگری که می توانید به کمک آن، کاملا لکه آب سیب را از فرشتان خارج کنید، استفاده از مایع لکه بر است. برای اینکه لکه بر روی فرشتان عمل کند، ابتدا باید خیلی سریع آب سیب اضافی را از فرش خارج کنید. در غیر این صورت آب سیب با لکه بر قاطی شده و به هر قسمت از فرش که برود، لکه را بزرگتر خواهد کرد.

پس از اینکه مایعات اضافی را گرفتید، کمی آب ولرم روی لکه بریزید. دقت کنید که آب حتما ولرم باشد و داغ نباشد. حالا با چند دستمال کاغذی، آب ولرم را که آب سیب اضافی را درون خود حل کرده، از فرش خارج کنید. با حرکات دایره ای و فشارهای مکرر سعی کنید تا این آب را از فرش خارج کنید. حالا اگر هنوز لکه وجود دارد، با یک لکه بر یا شامپوفرش، سعی کنید محل را تمیز کنید. طبق دستورالعمل روی بسته بندی محصول پیش بروید. محلول را مستقیم روی لکه بریزید و با یک دستمال، محل را تمیز کنید.

در آخر با یک دستمال تمیز، حتما باید شوینده و آب و احیانا آب سیب باقیمانده را از فرش خارج کنید. هر بار دستمال تان آلوده شد، از دستمال تمیز دیگری استفاده کنید. اگر خیلی مواد روی فرش است، می توانید با یک دستمال نمدار شده با آب تمیز، این محل را پاک کنید. درنهایت حتما از حوله استفاده کنید تا محل را خشک کنید. خشک کردن فرش را به هیچ عنوان فراموش نکنید.

نکات پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش

با به خاطر داشتن نکات زیر، از آسیب زدن به فرشتان در حین تمیز کردن لکه، جلوگیری می کنید:

·         مالش دادن برای تمیز کردن فرش نه تنها راه حل نیست بلکه یک روش آسیب زننده است.

·         برای تمیز کردن فرش، حتما به جنس الیاف فرشتان توجه کنید. اگر فرشتان الیاف طبیعی دارد، بهتر است از شوینده های شیمیایی قوی استفاده نکنید و یا حتما از خدمات قالیشویی استفاده کنید تا به فرش گران قیمت خود آسیب نزنید.

·         در هنگام شستشوی لکه های فرش، از آب داغ استفاده نکنید. آب داغ می تواند به الیاف فرشتان آسیب بزند.

·         برای اینکه بتوانید لکه را از روی فرشتان کاملا از بین ببرید، حتما باید با سرعت عمل بالا اقدام کنید و آب سیب اولیه که هنوز روی فرش است را به هر طریقی از فرش بردارید. به این ترتیب از بزرگ تر شدن و پخش شدن لکه جلوگیری خواهید کرد.

·         برای تمیز کردن لکه های فرش، بهتر است از ستمال های پارچه ای ساده بدون طرح استفاده کنید تا به فرشتان رنگ پس ندهید.

نکات پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش

کلام آخر

پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش نیازمند دقت و تلاش فراوان و سریع است. اما اگر کمی تلاش کنید به راحتی می توانید این لکه را از بین ببرید. دقت کنید که فرش ها جزو وسایل گران قیمت خانه ها هستند. پس اگر فکر می کنید که نمی توانید لکه را پاک کنید، بهتر است به خودتان و فرشتان لطف کنید و به جای زحمات بی نتیجه، از خدمات یک قالیشویی معتبر استفاده نمایید. امروزه قالیشویی ها با دارا بودن دستگاه های حرفه ای، فرش ها را عمیقا شستشو می دهند و هر نوع لکه ای را از بین می برند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بررسی قیمت سیم و کابل؛ چه عواملی قیمت نهایی را تعیین می‌کنند؟
از نجف تا تهران؛ امت حسینی متحد شد / خونخواهی رهبر شهید، دیگر یک شعار نیست
شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس، قشم و سیریک
شنیده‌شدن صدای انفجارهای تایید نشده در برخی مناطق جنوب شرق کشور
شنیده‌شدن صدای انفجارهای تایید نشده در برخی مناطق جنوب شرق کشور
وقوع حادثه دریایی دیگر در نزدیکی عمان
صعود انگلیس به نیمه نهایی
سنتکام از موج جدید تجاوز آمریکا به ایران خبر داد
نساجی قهرمان لیگ یک شد
بازیکن ملی‌پوش به تراکتور پیوست
برگزاری مراسم یادبود رهبر شهید انقلاب فردا در همه یگان‌های ارتش
قدردانی مومنی از سرپرست وزارت کشور جمهوری عراق
معاون ترامپ به عمان سفر نخواهد کرد
کاپیتان از پرسپولیس جدا شد
پیام پرچم‌های سرخ خون‌خواهی واضح است
با هم به توافق رسیدیم
توافق ایران و عمان برای ادامه رایزنی فنی و سیاسی
آزمون‌های نهایی دانش آموزان از فردا آغاز می‌شود
شرایط خروج بانوان متأهل برای سفر به کربلا اعلام شد
کی تسلیم و تحمیل امکان دارد؟!
دیپلمات ارشد کشورمان در جریان اخبار روز قرار ندارد
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
دانشگاه شیکاگو علیه هوش مصنوعی
پارک‌های فناوری سنتی به پارک‌های سرمایه‌سازی تغییر ماموریت می‌دهند/ایجاد حساب سرمایه‌ساز
تفویض بخشی از خدمات صندوق نوآوری به پارک‌های علم و فناوری
شبکه‌سازی انجمن‌های علمی دانشجویی، کلید حل مسائل کشور است
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه امیرکبیر
تسهیل اسکان دانشجویان کارشناسی و تمدید مهلت ثبت‌نام خوابگاه تابستان
آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از ۲۲ تیر
شرایط پذیرش دانشجوی بین‌المللی غیربورسیه در دانشگاه علامه اعلام شد
پیام تبریک معاون علمی برای قهرمانی تیم ملی المپیاد ریاضی ایران در چین
آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی ۱۹ شهریور برگزار می شود
دعوت‌شدگان مصاحبه دکتری استادمحور دانشگاه تربیت مدرس مشخص شدند
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top