تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/04/17 - 13:20
کد خبر: 559619

همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد

همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد

اعتراض دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد به برگزاری حضوری امتحانات در حالی است که طبق ضوابط، امکان همراه داشتن تلفن همراه در جلسه آزمون با رعایت نظارت مراقبان وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شماری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد نسبت به نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم به‌ صورت حضوری اعتراض کرده و خواستار بازنگری در این تصمیم شده‌اند.

این دانشجویان معتقدند با توجه به اینکه بخش عمده کلاس‌های درسی در طول ترم به‌صورت مجازی برگزار شده، انتظار می‌رفت شیوه ارزیابی پایانی نیز غیرحضوری باشد یا دست‌کم با شرایط منعطف‌تری اجرا شود. به گفته آنان، هرچند امکان برگزاری آزمون در شهر محل سکونت دانشجو در برخی موارد پیش‌بینی شده، اما نبود واحدهای فعال دانشگاهی در برخی شهرها موجب شده این ظرفیت برای همه دانشجویان قابل استفاده نباشد و در نتیجه مشکلاتی مانند رفت‌وآمدهای طولانی و افزایش هزینه‌ها به وجود آید.

در کنار این موضوع، برخی دانشجویان به چالش‌های آموزش مجازی در طول ترم نیز اشاره می‌کنند. از جمله این مشکلات می‌توان به اختلال‌های اینترنتی، قطعی‌های مکرر سامانه‌های آموزشی و کیفیت پایین برخی کلاس‌های آنلاین اشاره کرد؛ مسائلی که به اعتقاد آنان، روند یادگیری را تحت تأثیر قرار داده است. همچنین حجم بالای منابع درسی در برخی رشته‌ها و ارائه بخشی از محتوای آموزشی به زبان اصلی نیز از دیگر دغدغه‌های دانشجویان عنوان می‌شود که به باور آنان باید در فرآیند ارزیابی پایان‌ترم مورد توجه قرار گیرد.

با وجود این انتقادها، مسئولان دانشگاه آزاد بر برگزاری حضوری امتحانات تأکید کرده و آن را در راستای حفظ استانداردهای آموزشی، افزایش دقت در سنجش علمی و جلوگیری از خطاهای احتمالی در ارزیابی دانشجویان عنوان می‌کنند. همچنین اعلام شده است که سازوکار برگزاری آزمون‌ها به‌صورت هماهنگ میان واحدهای مختلف دانشگاهی طراحی شده تا در صورت وجود ظرفیت، امکان شرکت دانشجو در نزدیک‌ترین واحد محل سکونت فراهم شود.

در همین حال، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه آزمون‌های تحصیلات تکمیلی در وزارت علوم و وزارت بهداشت نیز به‌ صورت حضوری برگزار می‌شود، تأکید می‌کنند این رویه در نظام آموزش عالی کشور امری رایج است. با این حال، به گفته آنان، دانشگاه آزاد پیش‌تر تمهیداتی برای تسهیل شرایط دانشجویان در نظر گرفته است که بر اساس آن، دانشجویان مجاز هستند تلفن همراه خود را به جلسه امتحان همراه داشته باشند. هر چند امتحانات همچنان حضوری برگزار می‌شود، اما ورود موبایل به جلسه آزمون منع قطعی ندارد و استفاده از آن نیز صرفاً تحت ضوابط مشخص و با نظارت مراقبان آزمون امکان‌پذیر است.

همچنین برگزاری امتحانات دکتری (غیرپزشکی) با امکان استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی بلامانع است.

بنابر اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، این موضوع مربوط به امتحانات نظری نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ بوده و از ۲۰ تیرماه و طبق آخرین برنامه امتحانی مندرج در کارت ورود به جلسه اجرا می‌شود.

بر اساس این اطلاعیه، بهره‌گیری از ابزارهای هوش مصنوعی در جریان برگزاری امتحانات دروس نظری دوره دکتری (غیرپزشکی) امکان‌پذیر است. جزئیات و ضوابط تکمیلی، مطابق دستورالعمل‌های آموزشی اعلام خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اف‌بی‌آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد
شنیده شدن صدای انفجار در حوالی بندرعباس
 ۵۰۰ میلیون انسان بیدار و مصمم خونخواه رهبر شهید
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
هیچ کشور بیگانه‌ای حق تعیین تکلیف برای تنگه هرمز را ندارد
دیپلماسیِ روی ابرها؛ وقتی واقعیت را نادیده می‌گیریم
بهترین جایگزین کوینکس برای معاملات ارز دیجیتال؛ معرفی صرافی اوربیت
مکمل‌های ورزشی؛ از رویای عضله‌سازی تا کابوس سلامتی
پردیس مرجع پژوهش‌های علمی و صنعتی
صفر تا صد دستگاه پرس قرص ماشین سازی حسنی
چگونه فرش هایمان را در خانه عمیق تمیز کنیم؟
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
تمیز کردن لکه آب پرتقال خشک شده از روی فرش
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در المپیاد ۲۰۲۶ کلمبیا
تحلیل طلا در هفته آینده ایران؛ چشم‌انداز بازار طلا و سکه در تیر ۱۴۰۵
برنامه هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال
نکات طلایی برای افزایش طول عمر فرش
نکات پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش
فیلم| واکنش جالب مجری رسانه ملی به مرگ لیندسی گراهام سناتور ضد ایرانی
وحدت ملی مهم‌ترین الزامات عبور از شرایط جنگی است
بازار داغ شایعات دلایل مرگ «جیدن آدامز»
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
دانشگاه شیکاگو علیه هوش مصنوعی
پارک‌های فناوری سنتی به پارک‌های سرمایه‌سازی تغییر ماموریت می‌دهند/ایجاد حساب سرمایه‌ساز
تفویض بخشی از خدمات صندوق نوآوری به پارک‌های علم و فناوری
شبکه‌سازی انجمن‌های علمی دانشجویی، کلید حل مسائل کشور است
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه امیرکبیر
تسهیل اسکان دانشجویان کارشناسی و تمدید مهلت ثبت‌نام خوابگاه تابستان
آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور از ۲۲ تیر
شرایط پذیرش دانشجوی بین‌المللی غیربورسیه در دانشگاه علامه اعلام شد
پیام تبریک معاون علمی برای قهرمانی تیم ملی المپیاد ریاضی ایران در چین
آزمون ارتقاء دستیاران تخصصی دندانپزشکی ۱۹ شهریور برگزار می شود
دعوت‌شدگان مصاحبه دکتری استادمحور دانشگاه تربیت مدرس مشخص شدند
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top