تاریخ انتشار: شنبه 1405/04/27 - 13:08
کد خبر: 560257

واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا

واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا

جنبش انصارالله یمن به طرح اردن برای از سرگیری پروازها به صنعا واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عبدالواحد ابوراس معاون وزیر خارجه دولت انصارالله یمن تاکید کرد که مردم این کشور تصمیم گرفته اند به حقوق کامل خود بدون درخواست کمک از کسی دست پیدا کنند و این حقوق تنها به از سر گیری پروازها منحصر نمی شود.

وی اضافه کرد: آنچه در اطلاعیه‌های برخی شرکت‌های هواپیمایی مبنی بر از سرگیری پروازهایشان به فرودگاه صنعا می‌بینیم، صرفاً پیشنهادات ناچیز در شرایط حساس است.

یک منبع در جنبش انصارالله نیز گفت که این اقدام اگر در چارچوب توافق پایان محدودیت های اعمال شده علیه فرودگاه صنعا انجام شود مورد استقبال قرار می گیرد. صنعا خواهان باز شدن فرودگاه به روی تمام مقاصد بدون شرط و شروط است.

وزارت امور خارجه اردن روز جمعه اعلام کرد که پروازها میان اردن و یمن را ازسر می‌گیرد. این وزارتخانه ادعا کرد که این اقدام در پاسخ به نیازهای بشردوستانه مردم یمن و در راستای حمایت از تلاش‌های عربستان برای پیشبرد روند صلح در این کشور صورت می‌گیرد.

اردن اعلام کرد که پروازهای منظم میان امان و صنعا برقرار خواهد شد و اقدامات فنی و لجستیکی متعاقبا تکمیل می‌شود. وزارت خارجه عربستان نیز امروز از این طرح استقبال کرد.

این وزارت خانه بدون اشاره به تجاوزات علیه یمن و فرودگاه صنعا از نیروهای انصارالله خواست با این طرح همکاری داشته باشند.

لازم به ذکر است که عربستان سعودی در جریان فرود یک فروند هواپیمای ایرانی حامل هیئت یمنی، فرودگاه صنعا را بمباران کرد.

همچنین روز گذشته جنبش انصارالله یمن هشدار شدیداللحنی را علیه عربستان سعودی به دلیل محاصره فرودگاه صنعا مطرح کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مترو در شهرهای مختلف؛ از اخبار روز تا اطلاعات کاربردی
قیمت برنج هاشمی امروز در تهران؛ استعلام شفاف و مستقیم از کارخانه
بهترین ابزارهای رزومه ساز در سال ۲۰۲۶
ادعاهای مکرر ترامپ علیه ایران صحت ندارد
۱۴۸ هزار میلیارد تومان جرایم مالیاتی بنگاه های آسیب دیده بخشوده شد
مشکل آمریکا با ایران و ایرانی است
شیوه جدید پذیرش دانشجو در دوره های «هم‌آموز» کلید خورد
حل معادله چندوجهی تعیین ظرفیت پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی کنکور ۱۴۰۵
مردم از نتایج تیم ملی فوتبال رضایت ندارند
افزایش بهای جهانی طلا و نقره در معاملات بازار فلزات گران‌بها
ترامپ از انتخاب سخنگوی جدید کاخ سفید خبر داد
مبلغ کالابرگ در مهرماه افزایش می‌یابد؟
جانشین آسانی در ترکیب استقلال مشخص شد
حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان ممنوع شد
گذر کاخ سفید برای بزک چهره غرب به آکروپولیس افتاد!
شروط ایران در «طرح ۷ روزه» پابرجاست
افزایش چشمگیر کاربران وفادار به سکوهای ایرانی
بازخوانی پیام رهبر انقلاب درباره فراجا
دشمنی تاریخی آمریکایی‌ها با تمدن ایران / فراتر از جمهوری اسلامی!
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top