تاریخ انتشار: شنبه 1405/05/03 - 11:34
کد خبر: 560593

معجزه همدلی؛

پایداری برق هرمزگان در نتیجه صرفه جویی مردم

پایداری برق هرمزگان در نتیجه صرفه جویی مردم

همراهی مردم کشور در مدیریت مصرف برق و صرفه‌جویی در روزهای گرم تابستان، موجب پایداری شبکه برق هرمزگان و تداوم تأمین برق مشترکان این استان شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این روزهای گرم تابستان همدلی با مردم خون گرم جنوب که امروزه طلاییه دار دفاع از میهن اسلامی هستند و در خط مقدم جنگ با آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی خونخوار شجاعانه می جنگند، کار نسبتا ساده ای است، با قدم های کوچک و محدود کردن مصرف انرژی و پرهیز از اسراف حتی با خاموش کردن یک لامپ اضافی می‌توان یاریگر مردم جنوب ایران در این روزهای سخت تابستان بود.

باد داغ و جان سوز هرمزگان آن هم در چله خرماپزان مردادماه فقط با جهاد صرفه‌جویی ملت شریف ایران قابل تحمل می شود، مردم جنوب ایران از خوزستان تا بوشهر و هرمزگان و سیستان پنجه در پنجه دشمنی هستند که یک جنایتکار تمام عیار و یک رژیم ضد بشر است و این ویژگی سفاک بودن خود را بارها و بارها به معرض دید عیان ساخته است.

جنایت میناب، حمله به ۶ پل راهبردی در هرمزگان طی یک شب، هدف قرار دادن زیرساخت های برق و آب در پهنای هرمزگان، استانی که بیشترین حجم حملات به سوی آن بوده است، تنها مقدار کمی از جنایت های رژیم تروریستی آمریکا علیه ملت ایران و مردم جنوب بوده است.

حالا مردم ایران قوی می توانند به یاری سکانداران جنگ آمده و با مصرف بهینه و اصولی منطبق بر نیاز خود باعث قطع زنجیره، قطعی برق در استان هرمزگان شوند، سنت حسنه قناعت که در مقابل با اسراف و مصرف بی رویه است تحت عنوان مبارک جهاد صرفه‌جویی یک راه نجات برای این پیج گرم تابستان است.

همراهی مردم خاموشی‌ها را از هرمزگان دور کرد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با قدردانی از مشارکت مردم در پویش ملی صرفه‌جویی برق گفت: همراهی مشترکان در روزهای اخیر موجب کاهش ۹۳ مگاواتی مصرف برق در هرمزگان و رفع محدودیت‌های برق از دوشنبه تاکنون شده و تداوم این شرایط در گرو استمرار صرفه‌جویی است.

حمید ساعدپناه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش مصرف برق در فصل تابستان اظهار کرد: افزایش دمای هوا در هرمزگان و سراسر کشور، همراه با رطوبت بالای استان، باعث رشد قابل توجه مصرف برق شده و اکنون به اوج مصرف تابستان رسیده‌ایم؛ از این رو صرفه‌جویی در مصرف برق بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد.

کاهش ۱۵۲۰ مگاواتی بار شبکه کشور با مشارکت مردم

وی با اشاره به اجرای پویش ملی «همدلی برای کاهش مصرف برق» افزود: شرکت توانیر از هفته گذشته از مردم درخواست کرد با پیوستن به این پویش، برای تأمین برق استان‌های جنوبی از جمله هرمزگان، بوشهر و خوزستان همکاری کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان تصریح کرد: خوشبختانه این درخواست با استقبال مردم روبه‌رو شد و مشارکت مشترکان موجب شد بار شبکه برق کشور حدود یک‌هزار و ۵۲۰ مگاوات کاهش یابد که دستاورد بسیار ارزشمندی برای عبور از روزهای اوج مصرف بود.

ساعدپناه ادامه داد: به دنبال این همکاری، از روز دوشنبه تاکنون محدودیت‌های اعمال‌شده در هرمزگان برداشته شده و در حال حاضر هیچ خاموشی برنامه‌ریزی‌شده‌ای در استان اعمال نمی‌شود.

کاهش ۹۳ مگاواتی مصرف برق در هرمزگان

وی با بیان اینکه مردم هرمزگان نیز نقش مؤثری در موفقیت این پویش داشتند، گفت: از زمان آغاز این پویش تاکنون، مصرف برق استان نسبت به روزهای قبل حدود ۹۳ مگاوات کاهش یافته که همین موضوع امکان تأمین پایدار برق و حذف خاموشی‌ها را فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان تأکید کرد: البته استمرار این شرایط نیازمند تداوم همراهی مردم در بخش‌های خانگی، تجاری، اداری، کشاورزی و صنعتی است تا بتوانیم بدون اعمال محدودیت، برق پایدار را در روزهای باقی‌مانده تابستان تأمین کنیم.

استفاده از وسایل پرمصرف به ساعات شب منتقل شود

ساعدپناه با ارائه توصیه‌هایی برای مدیریت مصرف برق گفت: از مردم درخواست می‌کنیم کولرهای اضافی را خاموش کنند و از روشن ماندن لامپ‌های غیرضروری جلوگیری شود. همچنین استفاده از وسایل پرمصرفی مانند اتو، ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی را از ساعات گرم روز به اواخر شب یا ابتدای صبح منتقل کنند.

وی افزود: رعایت این نکات به‌ویژه در فاصله ساعات صبح تا حدود ساعت ۱۷ یا ۱۸، کمک شایانی به پایداری شبکه برق خواهد کرد و مانع از اعمال محدودیت‌های احتمالی می‌شود.

ساعدپناه در پایان با قدردانی از مردم هرمزگان و دیگر استان‌های کشور اظهار کرد: از همه هموطنانی که در پویش همدلی برای کاهش مصرف برق مشارکت کردند صمیمانه تشکر می‌کنم. این همراهی و همدلی، نقش مهمی در تأمین برق پایدار استان‌های جنوبی و عبور موفق از روزهای گرم تابستان داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دفاع از مجاهدان لبنان، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است
۲۴ ماه بلاتکلیفی و جریمه روزانه ۵۵۰ هزار تومانی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
خسارات به زیرساخت‌های حمل‌ونقل باید در سطح بین‌الملل پیگیری شود
اعلام جزئیات برگزاری مصاحبه مجازی متأخرین دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
نتانیاهو: این هفته با ترامپ درباره ایران دیدار خواهم کرد
محسنی اژه‌ای: ۲۶میلیارد یورو در حوزه تعهدات ارزی تعیین تکلیف شده است
مخالف ایجاد انحصار در حوزه فضای مجازی هستیم
پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است
بررسی پیش‌نویس بسته سیاستی رتبه‌بندی و اعتبارسنجی مؤسسات آموزش عالی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
یک تیم برزیلی خواهان جذب لژیونر ایرانی شد
رئیس قوه قضاییه در منزل وزیر شهید اطلاعات در قم حضور یافت
آمادگی مجلس برای برگزاری جلسه رأی اعتماد وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات
کاظمی: کلاس‌های سال تحصیلی ۱۴۰۶ به صورت حضوری خواهد بود
گسترش خدمات درمانی ایران در مسیر اربعین
اولیانوف: مناقشه ایران و آمریکا راه حل نظامی ندارد
بیش از ۲ میلیون و ۲۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کردند
سنتکام مدعی تغییر مسیر ۱۲ کشتی تجاری شد
توضیحات پزشکی قانونی در رابطه با احراز هویت شهید «امیرعلی جداوی»
سفیر آمریکا در سازمان ملل: ترامپ به دنبال گزینه دیپلماسی با ایران است!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top