تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/05/04 - 19:14
کد خبر: 560704

یک تیم برزیلی خواهان جذب لژیونر ایرانی شد

یک تیم برزیلی خواهان جذب لژیونر ایرانی شد

یک باشگاه برزیلی شرایط مهدی طارمی برای حضور در این کشور را جویا شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ مهدی طارمی مهاجم ایرانی المپیاکوس یونان، به یکی از گزینه‌های مورد نظر واسکو دوگاما برزیل برای تقویت خط حمله این تیم تبدیل شده است.

شبکه ESPN برزیل گزارش داد، باشگاه واسکو دوگاما به‌صورت جدی شرایط جذب یک مهاجم باتجربه را بررسی می‌کند و نام دو بازیکن خارجی را در فهرست گزینه‌های خود قرار داده است. نخستین گزینه، طارمی مهاجم ۳۴ ساله ایرانی المپیاکوس است و گزینه دوم نیز لوسیانو رودریگز مهاجم ۲۳ ساله اروگوئه‌ای است که در تیم نئوم عربستان بازی می‌کند.

رسانه برزیلی در گزارش خود یادآوری کرده است که طارمی مهم‌ترین دوران فوتبالش را در پورتو پرتغال سپری کرد؛ جایی که از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ برای این تیم به میدان رفت و عملکرد درخشانی در رقابت‌های داخلی پرتغال و لیگ قهرمانان اروپا داشت.

این مهاجم ایرانی پس از پایان حضورش در پورتو راهی اینتر ایتالیا شد و سپس به فوتبال یونان رفت تا پیراهن المپیاکوس را بر تن کند. در حال حاضر خبری از مذاکرات رسمی میان دو طرف منتشر نشده، اما طارمی یکی از گزینه‌های اصلی واسکو دوگاما برای تقویت خط حمله محسوب می‌شود باشگاهی که به دنبال جذب مهاجمی با تجربه بین‌المللی و سابقه حضور در بالاترین سطح فوتبال اروپا است.

واسکو دوگاما در کنار تقویت خط حمله، برای پست‌های دیگر نیز فعالیت نقل‌وانتقالاتی خود را دنبال می‌کند. این تیم جان یبوآ بازیکن ونیزیا را برای حضور در جناح‌های هجومی زیر نظر دارد و همچنین در تلاش است جذب نلسون دئوسا و سانتیاگو سوسا را نهایی کند تا تابستانی پرتحرک در بازار نقل‌وانتقالات داشته باشد.

لازم به ذکر است که پیش از این معاون باشگاه المپیاکوس خبر از جدایی احتمالی مهدی طارمی از این تیم یونانی داده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن گویر: با ایران باید با آتش گفتگو کرد!
وزیر ورزش از فدراسیون کوهنوردی بازدید کرد
ثبت بیش از ۳۰۲ هزار دادخواست علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی
پایان کار شمشیربازان ایران در بخش انفرادی رقابت‌های قهرمانی جهان
واکنش پیرلو به عدم حضور در تیم ملی
خارج کردن جبهه باطل از حالت ضعف حرام است!
فیلم | لیلاز: خیلی ساده‌لوحی است که فکر کنیم آمریکا بخاطر شعار مرگ بر آمریکا به ایران حمله کرده است
فیلم | تخریب آشیانه جنگنده‌ها در پایگاه هوایی شاه فیصل اردن
فیلم | انتشار تصاویری جدید از اصابت موشک‌ به مخازن سوخت پایگاه هوایی موفق السلطی در اردن
به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدیدتر پاسخ می‌دهیم
افت شدید ذخایر نفتی آمریکا در مقابل افزایش تورم در این کشور
روزی برای دعا برای مصر هم اجازه نبود، امروز برابر دو ابرقدرت ایستاده‌ایم
بی‌اجازه‌ترین دولت تاریخ؛ از بیانسه تا کیتی پری، همگی از ترامپ شکایت کرده‌اند
از محاصره تا محاصره‌گری / راهبرد «دوتنگه‌ای» برای کنترل انرژی
اسپانیا حملات اخیر صهیونیست‌ها به کرانه باختری را محکوم کرد
ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!
سرمایه‌گذاری روی هسته‌های نخبگانی هوش مصنوعی و ۵ حوزه راهبردی کشور
تعاریف لایحه مقابله با جنایات بین‌المللی مشخص شد
ثبتی برای آینده گردشگری ایران
دنیامالی: نخستین مدال آسیایی هاکی چمنی نقطه عطفی برای ورزش است
رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top