تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/05/12 - 12:11
کد خبر: 561043

اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد

اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد

اختلاف نظر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ستاد ارتش این رژیم در خصوص فرمانده نظامی کرانه باختری به رسانه‌ها کشیده شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اختلاف یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با فرماندهان ارتش این رژیم به رسانه‌های صهیونیستی کشیده شده است.

اعلام ناگهانی کاتس در مورد برکناری «آوی بلوط» از فرماندهی منطقه مرکزی ارتش، موجی از تنش و جنجال را در محافل سیاسی و نظامی این رژیم به راه انداخت.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در این رابطه گزارش داد سخنگوی ارتش با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن علیه تصمیم کاتس، تاکید کرده است که برکناری فرمانده منطقه مرکزی اعتبار ندارد؛ زیرا این تصمیم بدون مشورت و هماهنگی با رئیس ستاد کل ارتش اتخاذ شده است.

در همین رابطه کاتس در گفتگو با شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سرلشکر «آوی بلوط» را از فرماندهی نظامی کرانه باختری برکنار می‌کند. دلیل این تصمیم، مخالفت بلوط با سیاست کاتس در قبال شهرک‌نشینان تندرو عنوان شده است.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که ارتش صهیونیستی بلافاصله پس از اعلام این موضوع توسط کاتس،اعلام کرد که این فرمانده صهیونیست در سمت خود باقی خواهد ماند.

ارتش صهیونیستی در این بیانیه اعلام کرد که رئیس ستاد کل در شرایط حساس کنونی هیچ تصمیمی برای برکناری آوی بلوط یا جایگزینی فرماندهان فعال در سمت‌های حساس ندارد و همچنان به‌ طور کامل به وی اعتماد دارد.

شبکه ۱۲ نیز گزارش داد اعلام برکناری فرمانده منطقه مرکزی به عنوان مسئول کرانه باختری به‌ صورت زنده از شبکه ۱۴، جنجالی گسترده در سطوح سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است.

در مقابل، دفتر یسرائیل کاتس مدعی شد انتخاب «دادو بار» برای فرماندهی منطقه مرکزی، بر اساس توصیه قبلی رئیس ستاد کل صورت گرفته است. بر اساس این ادعا، کاتص پس از دیدار با بار به این نتیجه رسیده که او مناسب‌ترین گزینه برای ادامه سیاست تهاجمی ارتش در جنگ‌های جاری است.

با این وجود، رسانه‌های عبری اعلام کردند رئیس ستاد کل ارتش صهیونیستی پیش از سخنان تلویزیونی کاتس هیچ اطلاعی از تصمیم برکناری و معرفی فرمانده جدید نداشته است.

«میخال شیمش»، خبرنگار صهیونیست، این رویداد را اقدامی بی‌سابقه و عجیب توصیف کرد و نوشت که فرماندهان ارشد ارتش را رئیس ستاد با تأیید وزیر جنگ و شاید حتی بدون آن منصوب می‌کند؛ اما این بار وزیر جنگ انتصاب فرمانده جدید را از طریق تلویزیون اعلام کرد و رئیس ستاد کل از تصمیم او بی‌اطلاع بود.

«امیت سگال»، دیگر تحلیلگر صهیونیست نیز گفت که یسرائیل کاتس هشت ماه پیش در همین برنامه تلویزیونی، آوی بلوط را بهترین فرمانده منطقه‌ای ارتش در ۲۰ تا ۳۰ سال گذشته توصیف کرده بود؛ اما اکنون برکناری او را به‌ طور زنده اعلام کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۷ سال ایران با پیروزی مقابل فرانسه، قهرمان جهان شد
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
تاریخ‌سازی دختران والیبال ایران در قهرمانی آسیا / با شایستگی چهارم شدیم
قطار چینی در ۵.۳ ثانیه به سرعت هواپیما رسید
ادامه نقض آتش بس؛ حملات دوباره رژیم اسرائیل به چند شهرک در جنوب لبنان
وضعیت بحرانی ذخایر موشک‌های راهبردی آمریکا پس از تجاوز علیه ایران
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top