تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/05/13 - 01:37
کد خبر: 561086

تکرار دروغ‌گویی‌های ترامپ:

مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!

مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!

رئیس‌ جمهور آمریکا در تلاش برای رهایی از موج انتقادات داخلی به دلیل تبعات پرهزینه تجاوز نظامی‌اش علیه ایران ادعا کرد: مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور آمریکا امروز دوشنبه در سخنانی در تلاش برای اقناع افکار عمومی کشورش که به دنبال تبعات تجاوز پرهزینه وی به ایران با مشکلات عدیده ای به ویژه در حوزه اقتصادی دست به گریبان شده است، ادعا کرد: ما با ایران اختلاف داریم. اوضاع به خوبی پیش می‌رود. مذاکرات با ایران در جریان است و ایرانی‌ها این موضوع را تکذیب نکرده‌اند! ایران نمی‌تواند در تنگه هرمز عوارض وضع کند، چرا که ما کنترل کامل دریایی را در اختیار داریم! ما قصد داشتیم دیروز به ایران حمله کنیم و قرار بود این حمله، قدرتمندترین حمله تاریخ باشد!

رئیس‌ جمهور آمریکا سپس در سخنانی عوام فریبانه مدعی شد: مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است. ما در حال حاضر در پاسخ به درخواست ایرانی‌ ها با آن‌ ها گفتگو می‌ کنیم و این آخرین فرصت آن‌ ها به شمار می آید. این آخرین فرصت ایران برای رسیدن به یک توافق خوب است. ما در حال حاضر در حال بحث در مورد بازگشایی کامل تنگه هرمز تا فردا هستیم.

دونالد ترامپ که نمی خواهد ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران را به یاد بیاورد، سپس مدعی شد: مرحله دوم شامل خلع سلاح ایران از هرگونه قابلیت هسته‌ای خواهد بود؛ من هرگز موضع خود را در این مورد تغییر نداده‌ام.

وی سپس با تکرار ادعای دروغین پیشین خود در خصوص مذاکرات تهران- واشنگتن که سی بی اس و آناتولی نیز ساعاتی پیش آن را تکذیب کردند، ادعا کرد: ایرانی‌ها گاهی اوقات انجام مذاکره را انکار می‌کنند، حتی با وجود اینکه ساعت‌های طولانی را صرف مذاکره می‌کنند! مذاکرات به درخواست ایران و با حمایت عربستان، امارات، قطر و سایر کشورها در حال انجام است!

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه اظهارات خود درباره ایران، ادعا کرد که تهران نمی‌تواند در تنگه هرمز از کشتی‌ها عوارض دریافت کند، چرا که به ادعای وی آمریکا «کنترل کامل دریایی» بر این آبراه دارد.

این ادعای ترامپ در حالی مطرح می شود که ایران تنگه هرمز را به صورت کامل در کنترل دارد و ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر باز بودن این آبراه با آمار شرکت های دریانوردی مغایرت دارد.

ترامپ همچنین مدعی شد که آمریکا قصد داشت شب گذشته حمله‌ای به ایران انجام دهد که قرار بود «قوی‌ترین حمله تاریخ» باشد.

ترامپ با تکرار ادعاهای چند ماهه گذشته خود که بیشتر جنبه مصرف داخلی دارد، مدعی شد که پس از پایان درگیری با ایران، قیمت نفت به‌طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که سلب توان هسته‌ای ایران، محور اصلی این پرونده است و این اقدام باید مدت‌ها پیش انجام می‌شد.

وی در ادامه ادعا کرد که مایل است «آخرین فرصت» را به ایران بدهد، پیش از آنکه به ادعای وی «این کشور را «به‌طور کامل از میان بردارد.»

ترامپ همچنین مدعی شد که مقام‌های ایرانی با وی تماس گرفته و خواستار خودداری آمریکا از حمله شده‌اند و گفته‌اند که اقداماتی انجام خواهند داد.

وی با ادعای این که "امیدوارم که ایران از «مسیر نادرست» بازگردد" بار دیگر ادعا کرد که نباید به ایران اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای داده شود.

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش مدعی شد که انتشار اطلاعات محرمانه، جزئیات حمله برنامه‌ریزی‌شده را فاش کرده و موجب شده ایران از آنچه قرار بود رخ دهد، مطلع شود.

وی همچنین ادعا کرد که حمله برنامه‌ریزی‌شده قرار بود شب گذشته صورت گیرد، مدت زیادی ادامه یابد و تقریباً چیزی [از ایران] باقی نگذارد.

رئیس‌جمهور آمریکا در حالی که مدعی شده بود که کشورش کنترل کامل بر تنگه هرمز را در دست دارد، در اظهاراتی متناقض مدعی شد که آزادی کشتیرانی در این آبراه باید برقرار باشد و اجازه نخواهد داد ایران از کشتی‌ها عوارض دریافت کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ باید با درد اقتصادیِ جنگ دست‌و‌پنجه نرم کند
افت صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین حجم در ۸ ماه اخیر
انصارالله حمله به یک نفتکش عربستان را تأیید کرد
حادثه امنیتی دریایی در جنوب شرقی عدن
لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران
گفتگوهای لبنان و اسرائیل فردا از سرگرفته خواهد شد!
رایزنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران
حال تیم خوب است جز پنجره بسته!
آمریکا تحریم‌های یک شرکت هواپیمایی عراقی را لغو کرد
پیش‌نویس توافق میان ایران و عمان نهایی شد
تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان باقی مانده است
کاپیتان پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
فلسطین مسئله نخست جهان اسلام به شمار می‌رود
در نشست وزیران خارجه کشورهای عربی و اسلامی در امان چه گذشت؟
پس از ماه‌ها کشمکش با دولت ترامپ، رئیس دانشگاه براون کنار می‌رود
سازش با یزید زمان، هرگز امنیت و رفاه به همراه نداشته است
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top