تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/05/20 - 12:13
کد خبر: 561436

تاجگردون خبر داد؛

نامه قالیباف به پزشکیان برای ارائه لایحه اصلاح قانون بودجه

نامه قالیباف به پزشکیان برای ارائه لایحه اصلاح قانون بودجه

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه از نامه رئیس محلس به رئیس جمهور برای تقدیم لایحه اصلاح قانون بودجه ۱۴۰۵ با قید فوریت خبر داد و گفت: با اصلاح قانون بودجه، هم دولت خلاف قانون عمل نمی‌کند و هم مجلس می‌تواند با توجه به شرایط جنگی، بودجه را متناسب با شرایط اصلاح کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ غلامرضا تاجگردون با اشاره به جلسه کمیسیون برنامه و بودجه برای بررسی طرح الحاق برخی مواد به مقررات مالی دولت(۴)، گفت: این طرح در دستور کار جدی کمیسیون قرار داد و ظرف دو هفته آینده گزارش جامع و کاملی را تهیه می‌کنیم که مورد نیاز دستگاه اجرایی و بودجه سال آینده است. این اقدام می‌تواند به اعمال بهتر و دقیق‌تر قانون برنامه کمک کند.

تاجگردون به گزارشی مسئولان سازمان برنامه و بودجه درباره عملکرد جداول فروش نفت و منابع عمومی اشاره و اظهار کرد: کسری‌ها و مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: همچنین موضوع بودجه توازن منطقه‌ای و استان‌ها نیز مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد برای اختلاف میان اعداد و ارقام بودجه با اعداد مربوط به استان‌ها و دستگاه‌های ملی، راهکار مشخصی ارائه شود.

نامه رئیس مجلس به رئیس جمهور برای تقدیم لایحه اصلاح بودجه

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه همچنین با اشاره به نامه رئیس مجلس به رئیس جمهور برای ارائه لایحه اصلاح بودجه، گفت: رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور نامه‌ای برای ارسال لایحه اصلاح قانون بودجه ۱۴۰۵ و تطبیق آن با برنامه هفتم و همچنین اصلاح قانون برنامه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری نوشته است.

وی توضیح داد: رئیس مجلس در این نامه از رئیس جمهور درخواست کرده که لایحه اصلاح قانون بودجه را با قید فوریت تقدیم مجلس کند تا هم دولت خلاف قانون عمل نکند و هم مجلس بتواند با توجه به شرایط جنگی و اتفاقاتی که در جنگ حاصل شد، بودجه را متناسب با شرایط اصلاح کند.

وعده مجلس برای بررسی فوری لایحه اصلاح بودجه 

تاجگردون ادامه داد: به محض تقدیم لایحه اصلاح بودجه، کمیته‌هایی مربوطه به بررسی آن خواهند پرداخت؛ امیدوارم دولت لایحه را به زودی تقدیم مجلس کند. مجلس هم قول داده که با توجه به فوریت موضوع، اصلاح قانونی را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید بر ضرورت اصلاح قوانین متناسب با شرایط جدید کشور، اظهار کرد: در چنین شرایطی می‌توان تکلیف کسری بودجه را مشخص کرد و اصلاحات لازم را در چارچوب قانونی انجام داد.

وی ادامه داد: درخواست ما از دولت این است که هم اصلاح قانون برنامه هفتم پیشرفت و هم گزارش نظارتی سال دوم اجرای برنامه را ارائه کند تا امجلس مجبور نباشد موضوعات را مجددا تکرار و پیگیری کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top