تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/05/20 - 12:18
کد خبر: 561439

قول سخنگوی دولت برای پیگیری مسئله جابه‌جایی اموال هنرهای ملی

قول سخنگوی دولت برای پیگیری مسئله جابه‌جایی اموال هنرهای ملی

فاطمه مهاجرانی با حضور در نشستی با عنوان «سرنوشت موزه زنده هنرهای ملی» که روز دوشنبه ۱۹ مرداد ماه در ایکوم ایران برگزار شد، در پاسخ به درخواست مخاطبان مبنی بر پیگیری وضعیت انتقال اموال فرهنگی -تاریخی و آثار هنری پژوهشکده هنرهای سنتی به کاخ سعدآباد و موزه ملی ایران، قول داد این موضوع را پیگیری ‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بنا به دستور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار است اموال فرهنگی-تاریخی و آثار هنری پژوهشکده هنرهای سنتی با هدف ارتقای سطح حفاظت و تامین امنیتی و حفاظتی به صورت امانی به موزه ملی ایران باستان منتقل شود. این موضوع با واکنش بسیاری از فعالان میراث فرهنگی و پژوهشگران هنرهای سنتی روبرو شد تا جایی که از سخنگوی دولت به عنوان عضوی از ایکوم (کمیته ملی موزه‌ها) درخواست کردند تا این موضوع را پیگیری کند.  

فاطمه مهاجرانی نیز با بیان اینکه در روزگارانی که بیشتر آدم‌ها دغدغه نان دارند خوشا به حال ما، که شمایان دغدغه فرهنگ دارید، گفت: باعث افتخار است در روزگاری که دغدغه بیشتر مردم معیشت است و هر کس ما را می‌بیند از گرانی می‌گوید، شما دغدغه فرهنگ و هنر دارید. اجازه دهید به احترام شما بایستم و دست بزنم.  

او ادامه داد: بیش باد ان‌شاءالله مطالبه‌گرانی از جنس شما و شمایانی که دغدغه میراث فرهنگی این کشور را دارید. بدون اغراق باید عرض کنم این کار شما قابل احترام است اما من به عنوان سخنگوی دولت از ریز سیاست‌های وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اطلاعی ندارم اما به عنوان عضوی از ایکوم حتما من هم دغدغه شما را دارم و موضوع را از  وزارتخانه پیگیری می‌کنم و حتما گزارش خواهم داد.  

سخنگوی دولت افزود: البته باید بگویم پس از شروع جنگ ۱۲ روزه عزیزانی که شروع به جمع‌آوری اشیا و بردن آن در مخازن کردند همواره این نگرانی  را دارند که اگر دوباره جنگی بشود چه اتفاقی رخ خواهد داد. به هر  حال ما با دشمنی مواجه هستیم که به هیچ قاعده و اصولی پای‌بند نیست. مگر مدرسه میناب مدرسه نبود؟ دیدیم که با حمله به این مدرسه چه فاجعه‌ای خلق شد. مگر ورزشگاه لامرد نبود؟ دیدید که دشمن چه فاجعه‌ای خلق کرد. مگر بیمارستان شهید بقایی اهواز، بیمارستان کودکان سرطانی نبود. مگر  بیمارستان بوشهر نبود؟ لذا ما با موجودی طرف هستیم که به هیچ قاعده و قانونی پای‌بند نیست.

او بیان کرد: با وجود سپر آبی که دکتر محیط طباطبایی چقدر تلاش کردند که فعال شود اما متاسفانه دشمن هیچ وقعی به این موضوعات نمی‌نهد. باید بپذیریم که موضوع امن بودن اشیاء دغدغه جدی است اما قبول دارم که این موضوع نباید محملی برای تغییر کاربری فضای موزه‌ای شود.  

مهاجرانی اظهار کرد: من کاملا با شما همسو هستم و قول می‌دهم از طرف یکی از اعضای ایکوم و طبیعتا به نمایندگی از شما عزیزان این موضوع را دنبال کنم و طبیعتا گزارش آن را به شما خواهم داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top