تاریخ انتشار: شنبه 1405/05/24 - 16:12
کد خبر: 561713

نیویورک تایمز:مشکلات ناو لینکلن با انهدام ناوگان پنجم در بحرین آغاز شد

نیویورک تایمز:مشکلات ناو لینکلن با انهدام ناوگان پنجم در بحرین آغاز شد

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت که مشکلات لجستیک ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن اندکی پس از روز نخست جنگ و در پی حملات موشکی و پهپادی ایران به ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین آغاز شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت که مشکلات لجستیک ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن درست پس از آن آغاز شد که ایران در تلافی حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به تهران، بخش عمده‌ای از ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین را ویران کرد.

بر اساس این گزارش، با خاکستر شدن این پایگاه، یکی از هاب‌های لجستیک اصلی که نیروی دریایی دهه‌ها به آن متکی بود، نیز از بین رفت.

به نوشته نیویورک تایمز، بعد از این حملات نیروی دریایی آمریکا به یک «طرح ب» برای ادامه تأمین نیازهای معیشتی ملوانان در ناو آبراهام لینکلن نیاز داشت.با وجود تهدید حملات ایران به سایر بنادر منطقه، پنتاگون پایگاهی تحت فرماندهی انگلیس در جزیره دیگو گارسیا را به عنوان هاب تأمین خود در نظر گرفت. این جزیره در جنوب مالدیو و تقریباً ۲۲۰۰ مایلی محل فعالیت دو گروه ضربتی ناو هواپیمابر در خلیج عمان قرار دارد. این پایگاه نیز مدتی بعد هدف حملات موشکی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، از دست دادن هاب بحرین به تشدید مجموعه‌ای از مشکلات گزارش‌ شده در ناوهای پشتیبانی عملیات علیه ایران منجر شده است؛ در همین رابطه سناتورهای دموکرات نگرانی‌هایی را در مورد ۵۰۰۰ خدمه ناو لینکلن و نزدیک به ۹ ماه استقرار آن‌ها ابراز می‌کنند.

سناتور ریچارد بلومنتال دموکرات از کنتیکت، در نامه‌ای به پیت هگست وزیر جنگ آمریکا اعلام کرد که مشکلات گزارش‌ شده شامل کمبود اقلام اساسی و وخامت سلامت روان اعضای خدمه بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سرمایه‌سالاریِ خودرویی و طبقاتی شدن مرگ / وقتی انحصار، ایمنی را قربانیِ سودِ مافیا می‌کند
زنان عرشه تایتانیک
گواهینامه موتورسیکلت بانوان در پیچ اما و اگرهای قانونی تک چرخ میزند
سلامت هم «گران» شد!
آمریکا بداند که دوران «پاسخ‌های متناسب» به پایان رسیده است
جای خالی ملاحظات امنیتی در مصوبه بازگشت دولت به پیام‌رسان‌های خارجی
دشمن «تفاهم» نمی‌خواهد، «تسلیم» می‌خواهد/ بر سر ایران قوی وحدت کنید، نه کاغذپاره ترامپ
«نشان‌دار کردن مالیات» فرصتی برای هدایت مالیات مردم به پروژه‌های اولویت‌دار منطقه است
زمینه تکمیل ۴۶ پروژه با نشان‌دار کردن مالیات در استان فراهم شد
رقابت ۷۰ برگزیده در مرحله نهایی نخستین هکاتون کوانتومی کشور
مهریه در آستانه یک تغییر مهم
آغاز ثبت نام بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت
قاسم الاعرجی: آمریکا تجهیزات نظامی خود را از اقلیم کردستان خارج می‌کند
هانتر بایدن از احتمال نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ خبر داد
اگر کودکتان تا ۳ سالگی این جملات را نمی‌گوید، نگران شوید
تلاش می‌کنیم قطعی برق متوقف شود/آماده‌سازی نیروگاه‌ها برای زمستان
حرف قانونی و منطقی دغدغه‌مندان حجاب فراموش نشود
نخستین پلاک ملی برای خودروی منطقه آزاد اروند صادر شد
انتخاب رشته آزمون دستیاری پزشکی از امروز
موافقت با میهمانی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه پیام‌نور برای گذراندن دروس عمومی
ظرفیت ۶ هزارنفری دستیاری پزشکی ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top