تاریخ انتشار: شنبه 1405/05/24 - 16:21
کد خبر: 561715

وقوع حادثه دریایی جدید در تنگه هرمز

وقوع حادثه دریایی جدید در تنگه هرمز

مرکز تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه جدید دریایی در تنگه هرمز خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از شبکه الجزیره، مرکز تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارش‌هایی مبنی بر حمله به یک کشتی باری با پرتابه‌های ناشناس منتشر شده است.

بر اساس این گزارش، کشتی مذکور دیشب در نزدیکی سواحل عمان در تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفته است. هنوز جزئیات بیشتری از این حادثه و میزان خسارات کشتی مذکور و تابعیت و ماهیت این کشور منتشر نشده است.
در همین رابطه مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس در گزارشی که روز گذشته منتشر کرد، اعلام کرد که تنها ۱۵۱ فروند کشتی در مدت هفت روز، به صورت ورود یا خروج، از تنگه هرمز عبور کرده‌اند.

بر اساس این گزارش از زمان آغاز جنگ افروزی آمریکا علیه ایران در ۲۸ فوریه، ۵۶ گزارش درباره آسیب‌ دیدن کشتی‌ها در تنگه هرمز و آب‌های مجاور آن ثبت شده است. البته این آمار شامل دو حمله اخیر نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، کریدور جنوبی تنگه هرمز در سواحل عمان که آمریکا آن را به عنوان گذرگاه موقت جایگزین برای عبور از تنگه معرفی کرده است، همچنان پرخطرترین منطقه عبور محسوب می‌شود؛ چرا که از مجموع ۱۸ حادثه حمله با پرتابه‌ها که مرکز مذکور از ۶ ژوئیه گزارش کرده، ۱۶ مورد در این مسیر رخ داده است.

نکته حائز اهمیت ترتیبات تنگه هرمز این است که درست طبق گفته مسئولان ایرانی هیچ عبوری برای کشتی‌های حامل پرچم آمریکا ثبت نشده است. بیشترین نوع کشتی‌های عبوری نیز نفتکش‌های حامل فرآورده‌های نفتی بودند که معمولاً مشتقات پالایش‌شده نفت را حمل می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دوری ۶ هفته‌ای رامین رضاییان از میادین
تکذیب حذف شروط قانونی استخدام اعضای هیئت علمی
پایان درگیری به معنای پایان تهدیدها نیست
دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشگر پسادکتری می‌پذیرد
امروز آخرین مهلت انتخاب واحد نیمسال اول دانشگاه پیام نور
دولت قربانی تلافی‌های انتخاباتی نشود
آمار قطعی اخراج دانشجویان شریف
سرمربی تیم ملی قرار بود از CR۷ عذرخواهی کند!
ظرفیت پذیرش ۴۸۵ هزارنفری کنکور ۱۴۰۵
پایان ۲۱ سال حضور در تیم ملی
واکنش سرمربی پرتغال به بیانیه رونالدو
به‌زودی حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب صادر می‌شود
زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی
پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود
بهترین محل نصب دوربین مداربسته در ساختمان کجاست؟
فعلاً برنامه‌ای برای نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین نداریم
گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین
تویوتای آماده؛ خنک، ایمن و نرم در هر مسیر
پرسپولیس نگران بازگشت مدافع مصدوم برای بازی با صنعت نفت
۵ فیلم ایرانی حال خوب کن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top