تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/05/27 - 14:07
کد خبر: 561999

رئیس سازمان ملی مهاجرت: ۴.۸ میلیون تبعه مجاز و غیرمجاز در کشور داریم

رئیس سازمان ملی مهاجرت: ۴.۸ میلیون تبعه مجاز و غیرمجاز در کشور داریم

مشاور وزیر کشور و رئیس سازمان ملی مهاجرت با بیان اینکه در کشور چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و غیرمجاز حضور دارند، گفت: از این تعداد، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و مابقی غیرمجاز هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نادر یاراحمدی سه‌شنبه ۲۷ مرداد در جریان سفر به شیراز و در کارگروه امور اتباع استان فارس، با ارائه آماری از وضعیت اتباع در کشور، افزود: از ابتدای امسال تاکنون، به‌رغم محدودیت‌هایی که نیروی انتظامی به دلیل شرایط کشور داشته، بیش از ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز را طرد کرده‌ایم.

وی با اشاره به وضعیت اتباع در استان فارس گفت: در استان فارس نزدیک به ۱۰۰ هزار تبعه مجاز دائمی داریم که این افراد با گذرنامه تردد می‌کنند و البته این افراد متغیر هستند.

رئیس سازمان ملی مهاجرت ادامه داد: به همین میزان نیز در استان فارس افراد غیرمجاز داریم که سال گذشته موفق شدیم نزدیک به ۶۰ هزار نفر از آنها را از استان طرد کنیم و بقیه نیز با توجه به شرایط خاص آنها در کشور و اینکه سال‌ها در این کشور حضور داشته‌اند، باید مسائل‌شان حل و سپس طرد شوند.

وی تأکید کرد: ما در حال ادامه این طرح با یک رفتار انسانی هستیم، چرا که این افراد در کشور ما زندگی کرده و ارتباطاتی داشته‌اند که این ارتباطات، حق و حقوق قانونی ایجاد کرده است و باید این مسائل را طی یک زمان مشخص حل کنیم تا بتوانند از کشور خارج شوند.

اتباع غیرمجاز حق دریافت تسهیلات ندارند

یاراحمدی درباره اتباع غیرمجاز نیز گفت: اتباع غیرمجاز یک واقعیت و شخصیت حقوقی نیستند، بلکه افرادی هستند که تخلف کرده‌اند و جرم مشهود انجام داده‌اند. نیروی انتظامی موظف است افراد غیرمجاز را با توجه به فرآیندی که برای این کار تعریف شده، تحویل اداره کل اتباع دهد تا از کشور طرد شوند.

وی افزود: فرد تبعه غیرمجاز از منظر حقوقی هیچ موقعیتی برای دریافت تسهیلات ندارد و او یک حق دارد و آن اینکه او را مجازات نمی‌کنیم و فقط او را طرد می‌کنیم و هیچ حق دیگری ندارد.

نزدیک به ۱۰۰ هزار تبعه مجاز به زیارت اربعین رفتند

مشاور وزیر کشور درباره اقدامات انجام‌شده در سال جاری گفت: امسال افرادی که به صورت قانونی در کشور حضور داشتند، موظف شدند تعهدات بیشتری نسبت به گذشته داشته باشند.

یاراحمدی افزود: این افراد اگر می‌خواهند به صورت مستمر از خدمات بهره‌مند شوند، باید بیمه شوند، کد ثنا بگیرند و در سامانه‌های خودنویس و کاتب، محل سکونت خود را ثبت کنند تا بتوانیم خدمات بیشتری به آنها ارائه دهیم.

وی ادامه داد: این مساله امسال شکل گرفته و کارت‌های متفاوت جمع‌آوری و کارت‌های یکسان صادر می‌شود که این موضوع مدیریت حوزه اتباع را برای ما آسان‌تر می‌کند و دستگاه‌های مختلفی که باید به اتباع خارجی مانند اتباع ایرانی خدمات ارائه دهند نیز با مدیریتی که در این حوزه داریم، راحت‌تر می‌توانند این خدمات را ارائه کنند.

رئیس سازمان ملی مهاجرت گفت: امسال نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر از کسانی که به صورت قانونی در کشور ما زندگی می‌کردند، توانستند با اخذ بیمه و ثبت‌نام در سامانه سما به زیارت اربعین بروند.

وی افزود: در حوزه‌های دیگر نیز می‌خواهیم این شرایط را ادامه دهیم تا کسانی که به صورت قانونی در کشور ما زندگی می‌کنند، موظف شوند مانند اتباع ایرانی به قانون پایبند باشند.

یاراحمدی ادامه داد: اداره کل اتباع ناظر بر این شرایط است و بازرسی‌هایی که انجام می‌دهیم برای این است که مطمئن شویم این شرایط قانونی به صورت کامل اجرا می‌شود.

وی در ادامه گفت: اقامت اتباع باید سالانه تمدید شود و اگر اقامت آنها تمدید شود، می‌توانند از بیمه و دیگر تسهیلات استفاده کنند.

قوانین و دستورالعمل‌های جدید برای ساماندهی اتباع

یاراحمدی با بیان اینکه موضوع اتباع در حال تبدیل شدن به یک حوزه قانونمند است، گفت: در کارگروه ویژه‌ای که همه دستگاه‌های مرتبط با موضوع اتباع در آن حضور دارند، مواردی مطرح می‌شود که برخی از آنها نیازمند دستورالعمل و بخشنامه‌های جدید است و برخی دیگر نیز باید به قانون تبدیل شود که این موارد باید مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس سازمان ملی مهاجرت افزود: همه خود را موظف می‌دانند که در این حوزه به صورت قانونی عمل کنند.

وی اضافه کرد: تا دستگاه‌ها به صورت قانونی عمل نکنند، نمی‌توانیم از اتباع خارجی بخواهیم که آنها قانونی عمل کنند.

رئیس سازمان ملی مهاجرت ادامه داد: در حوزه ساماندهی، لزوما تنها اتباع خارجی نباید ساماندهی شوند، بلکه دستگاه‌های مرتبط با امور اتباع نیز باید ساماندهی شوند تا هرکس بر اساس وظایف خودش و با محوریت اداره کل اتباع عمل کند.

اقدامات فارس در حوزه اتباع خاص است

یاراحمدی همچنین با اشاره به وضعیت استان فارس گفت: معمولا در استان‌هایی که در حوزه اتباع فعالیت خاصی دارند، از جمله استان فارس، حضور مکرر داریم و در این سفرها مسائل جدیدی که حادث شده است را بررسی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه فضای حوزه اتباع یک فضای کاملا سیال است، ادامه داد: این حوزه مسائل جدیدی دارد که به دلیل شرایط خاص موجود در کشورهای مهاجرفرست، باید مجددا بررسی و در صورت نیاز اصلاح شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
 طرح مقابله با نفوذ؛ بسترساز امنیت ارتباطات خارجی + نسخه نهایی
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
فیلم | تخریب برج ۱۰ طبقه ۲ هزار میلیاردی در اراضی ملی میگون
فیلم | نقطه شروع تحریم‌های کمرشکن کجا بود؟
موضع گیری برای سازش / اگر زدند نزنید!
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top