تاریخ انتشار: جمعه 1405/05/30 - 13:34
کد خبر: 562219

بیانیه‌ مشترک تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، در حمایت از حکم صادره کمیته انضباطی در برخورد با دانشجوی آشوب‌گر؛

وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد

وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد

تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، در حمایت از حکم صادره کمیته انضباطی دانشگاه شهید بهشتی مبنی‌ بر برخورد با دانشجوی آشوب‌گر بیانیه‌ای مشترک صادر کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بیانیه مشترک تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، در حمایت از حکم صادره کمیته انضباطی دانشگاه شهید بهشتی مبنی‌ بر برخورد با دانشجوی آشوب‌گر این داشگاه:

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَ مَنْ یَتَعَدُّ حُدُودَ اللَّهِ فَأُولَٰئِکَ هُمُ الظَّالِمُونَ »
(و هر کس از حدود و مرزهای الهی تجاوز کند، ستمگر است).
سوره بقره - آیه 229

دشمن صهیونیـ آمریکایی بعد از جنگ ۱۲ روزه که نتوانست در جنگ نظامی، مقابل جمهوری اسلامی ایران قد علم کند، تصمیم داشت در اقدام بعدی، از جنگ روانی بهره گرفته، با به خدمت گرفتن جاسوسان خودفروخته و تسهیل ورود تسلیحات به کشور زمینه‌ی آشوب داخلی را فراهم آورد؛ درنهایت، این آشوب به ابزاری دروغین در جهت شروع مجدد جنگ نظامی و تضعیف امنیت داخلی کشور بدل شد.

و چه بستری بهتر از نهادهای علمی کشور برای شروع تاثیرگذاری بر اذهان عمومی؟ همان جایی که مبدأ تمامی تحولات است و می‌تواند نقطه‌ی شروع اتفاقات جریان‌ساز در کشور باشد، عرصه‌ی تحرکاتی بر خلاف امنیت ملی کشور شد؛ چنان که اندک دانشجویانی، عامدانه یا ناآگاهانه و با هدایت‌گری مغرضان و گرگانی در لباس میش، به سیاهی‌لشگر دشمن پیوستند.

اعتراضات اقتصادی به حق مردم در دی ماه آغاز شده بود؛ اما به سرعت در دانشگاه‌ها صورت دیگری به خود گرفت. اغتشاش بر جای اعتراض نشست و با خشونتی همراه شد که دور از شأن فضای علمی کشور بود؛ به گونه‌ای که بعضی از دانشجویان به‌جای مطالبه مسالمت‌آمیز حل مشکلات مردم، به شعارهای توهین‌آمیز زبان گشودند؛ البته تنها به شعار بسنده نشد و آنچه به نمایش گذاشتند، رفتارهایی برخلاف کرامت دانشجو بود. چراکه منجر به آسیب به اموال عمومی و صدمه دیدن تعدادی از دانشجویان کشور دوست شد و در نهایت به هتک حرمت پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران ختم شد که مهر تأییدی بر بی‌احترامی به ساحت مقدس وطن بود.

در این معرکه اندک دانشجویان فریب‌خورد و مسخ شده توسط رسانه‌های دشمن، بی‌توجه به پیامد اعمالشان، الگویی برای به آشوب کشیده شدن خیابان‌ها ساختند؛ الگویی که موجب شکل‌گیری هسته‌های حمایت از دخالت بیگانه و رواج آن در سراسر کشور شد و دست آخر به روزهای تلخ ۱۸ ام و ۱۹ ام دی ماه انجامید. نهایتاً عادی سازی و ادبیات‌سازی خشونت در دانشگاه در کف خیابان نیز به نمایش گذاشته شد؛ این برهم زدن امنیت کشور، سرآغاز برای تجاوز نظامی آمریکا گشت.

سرانجام در اسفندماه ۱۴۰۴ بود که نتایج تمام آن اغتشاشات به صورت تجاوز به خاک وطن نمایان شد؛ شعارهایی که بیانگر دراز کردن دست‌نیاز به سوی دامان ناپاک دشمن بود، تبدیل به بمب و موشک‌هایی شد بر سر فرزندان میهن؛ از میانگره تا لامرد، از شهادت نخبگان دانشگاهی تا شهادت رهبر سیاسی انقلاب اسلامی و مرجع دینی شیعیان و دست آخر...

از تخریب زیرساخت‌ها تا ویران‌سازی مرکز تحقیقاتی لیزر و پلاسماى همان دانشگاه شهید بهشتی(ره) که تا روز قبلی صدای فریادِ آشوب‌طلبان نقش‌آفرین در چیدمان نقشه دشمن از حوالى آن مخابره می‌شد. شاید در نبود تحولات و ناآرامی در دانشگاه، شاهد آن فجایع انسانی نمی‌بودیم، دانش‌آموزان شهید مهر ماه سال تحصیلی پیش‌رو به مدرسه می‌رفتند، ورزشکاران لامردی برای کشور افتخارآفرین می‌شدند، زیرساخت‌های کشور توسعه می‌یافت و هزاران آرزوی دیگر که با تعدی دشمنان به این سرزمین به خاک سپرده شد.

اما جمهوری اسلامی ایران، به پشتوانه مردمی بودن این نظام که از وجود ملی مردانی همچون شهید بهشتی مالامال است، مقتدرانه ایستاد و این اقتدار و قدرت منجر به شکست نهایی کوردستان آگاه و ناآگاه و دشمنان داخلی و خارجی شد.

در همین راستا، برخورد قاطع و صدور احکام انضباطی برای آن اندک‌شمار از فریب‌خوردگانی که حریم علم را به مسلخ هیاهو بردند، نه اقدامی از روی سلطه که پاسداری از حرمت قانون و صیانت از حقوق عامه مردم ایران و دانشجویان بر مبنای آیین نامه انضباطی بود.

آنان که با جسارت به پرچم مقدس میهن‌مان، هتک حرمت شعائر ملی و دینی و راه اندازی بلوا و آشوب به ستیز با مردم این سرزمین برخاستند و راه را برای تهاجم غاصبان قصاب و ریختن خون مردمان و کودکان کشورمان گشودند،‌الیوم می‌بایست در پیشگاه قانون پاسخگوی اعمال خویش باشند.

امروز ضمن حمایت تمام قد از این رویکرد قانون‌مدارانه و برخورد بازدارنده با متخلفین، از عمق جان امیدواریم که صحن مقدس دانشگاه، دیگر هرگز به میدان جدال و جولانگاه کینه‌توزی های بیگانگان تنزل نیابد.

تقدیری که برای دانشگاه اصیل ایرانی متصور است، درخشش در قله‌های آگاهی و تربیت نسلی است که عزت و آبادانی را برای ایران سربلند به ارمغان آورد، نه آنکه غباروب مسیر شوم دشمنان این آب و خاک گردد.

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی (عضو دفتر تحکیم وحدت)
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top