تاریخ انتشار: شنبه 1405/05/31 - 13:23
کد خبر: 562258

دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه بحران جنگ ایران

دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه بحران جنگ ایران

با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا، دونالد ترامپ برای کاستن از نارضایتی مردم این کشور به ویژه در سایه تبعات جنگ ایران دست و پا می زند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از نووستی، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در یک تجمع انتخاباتی در کارولینای جنوبی گفت: ببینید، قرار است برای خلاص شدن از شر اسلحه‌ هایتان رأی ‌گیری شود. و من فقط در مورد لذت داشتن اسلحه صحبت نمی‌کنم، این مهم است، اما شما باید بتوانید از خودتان در برابر افراد دیوانه دفاع کنید.

وی اضافه کرد که همواره از متمم دوم قانون اساسی آمریکا در مورد حق شهروندان برای حمل سلاح حمایت کرده است اما مخالفان در حزب دموکرات آن را به چالش خواهند کشید، بنابراین نمی‌توان به آنها اجازه داد که در نبرد برای کنترل کنگره پیروز شوند.

بر اساس گزارش های منتشر شده در حال حاضر نزدیک به ۵۰۰ میلیون سلاح در آمریکا وجود دارد و نزدیک به نیمی از خانواده های این کشور به سلاح های گرم دسترسی دارند.

پیشتر نیز ترامپ در تلاش برای کاستن از نارضایتی آمریکایی ها به ویژه درآستانه انتخابات آتی کنگره وعده داده بود که گوشت چرخ کرده را ۲۵ درصد کمتر از رقم فعلی به بازار عرضه کند!

نظرسنجی ها نشان داده که مردم آمریکا به دلیل افزایش قیمت ها ناشی از جنگ ایران به سمت دموکرات ها تمایل پیدا کرده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top