تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/06/01 - 11:19
کد خبر: 562364

تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر

تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر

اداره امور خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر از تعطیلی موقت خوابگاه‌های این دانشگاه از ۱۸ تا ۲۵ شهریورماه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اطلاعیه ای از تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه به منظور انجام عملیات آماده‌سازی برای آغاز نیمسال تحصیلی جدید خبر داد و اعلام کرد اسکان دانشجویان در این بازه زمانی امکان‌پذیر نخواهد بود.

بر اساس این اطلاعیه، با توجه به پایان دوره اسکان تابستانی و ضرورت آماده‌سازی خوابگاه‌ها برای نیمسال تحصیلی جدید از جمله انجام سم‌پاشی، نظافت و تعمیرات جزئی، تمامی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه به جز خوابگاه‌های ستاره، ناصرالاسلامی و طالب‌نیا در این بازه زمانی تعطیل خواهند بود و پذیرش و اسکان دانشجویان در این مدت امکان‌پذیر نیست.

اداره امور خوابگاه‌ها از دانشجویان خواسته است در زمان مقرر نسبت به ترک خوابگاه اقدام کنند. بر این اساس، نیازی به تخلیه کامل اتاق‌ها نیست، اما دانشجویان باید از نگهداری اشیای گران‌قیمت و زینتی در اتاق‌ها خودداری کرده و سایر وسایل شخصی را روی تخت قرار دهند.

همچنین به دلیل خاموش بودن یخچال‌های خوابگاه‌ها برای انجام نظافت، امکان نگهداری مواد غذایی در این مدت وجود نخواهد داشت.

در این اطلاعیه تأکید شده است که نیازی به تحویل وسایل به انبار خوابگاه‌ها نیست و در صورت رعایت نکردن موارد اعلام‌شده، مسئولیتی متوجه اداره امور خوابگاه‌ها نخواهد بود.

بر اساس اعلام دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ادامه حضور یا سکونت دانشجویان در خوابگاه پس از پایان مهلت اعلام‌شده، منوط به انجام فرآیند پیش‌ثبت‌نام خوابگاه نیمسال مهر ۱۴۰۵ در سامانه «بهستان» است که جزئیات آن متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین پس از تأیید اسکان توسط اداره امور خوابگاه‌ها، دانشجویان باید برای استقرار در خوابگاه فعلی یا جابه‌جایی به محل جدید تعیین‌شده اقدام کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top