تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/02 - 08:53
کد خبر: 562419

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین؛

بادبادک کودکان غزه بهانه جدید اسرائیل برای تشدید تجاوز است

بادبادک کودکان غزه بهانه جدید اسرائیل برای تشدید تجاوز است

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از بادبادک‌های کودکان غزه برای توجیه تشدید تجاوز استفاده می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین در بیانیه‌ای عنوان کرد که تهدیدهای مطرح‌ شده از سوی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و فرماندهان نظامی این رژیم بر بهانه‌های واهی و ساختگی استوار شده است که یکی از آنها ادعای رژیم اشغالگر مبنی بر این است که به پرواز درآوردن بادبادک‌ها توسط کودکان غزه در مناطق آوارگی و مراکز اسکان، تهدیدی برای نیروهای اشغالگر محسوب می‌شود.

جبهه دموکراتیک افزود: بزرگ‌نمایی عمدی موضوع بادبادک‌ها از سوی دولت نتانیاهو و تبدیل یک بازی کودکانه به تهدید امنیتی، تلاشی آشکار برای ساختن بهانه‌ای جهت توجیه ازسرگیری تجاوز علیه نوار غزه و آماده‌سازی افکار عمومی اسرائیلی و بین‌المللی برای دور تازه‌ای از تشدید حملات است. این در حالی است که رژیم اشغالگر همچنان از اجرای تعهدات خود بر اساس توافق آتش‌بس شانه خالی می‌کند و از خون فلسطینیان به عنوان ابزاری در کشمکش جریان راست افراطی صهیونیستی بر سر قدرت و انتخابات استفاده می‌کند.

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین تصریح کرد که تبدیل کودکان غزه که در اردوگاه‌های آوارگان و مراکز اسکان زندگی می‌کنند به یک هدف امنیتی به بهانه بادبادک‌ها، توهینی آشکار به افکار عمومی جهان و تلاشی برای توجیه ادامه هدف قرار دادن ملتی بی‌دفاع است که جنگ، محاصره و ویرانی آن را به شدت فرسوده کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top