تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/06/11 - 23:19
کد خبر: 563090

شی‌جین‌پینگ: دخالت‌های خارجی در خاورمیانه مردود است

شی‌جین‌پینگ: دخالت‌های خارجی در خاورمیانه مردود است

رئیس‌ جمهور چین در سخنانی تأکید کرد که مردم غرب آسیا باید خود، زمام امورشان را در دست داشته باشند و دخالت‌های خارجی باید مردود شمرده شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از وبگاه دولت چین، شی جین‌ پینگ رئیس‌ جمهور چین امروز چهارشنبه با تأکید بر چشم‌ انداز امنیت مشترک، فراگیر، مبتنی بر همکاری پایدار، پیشنهادی ۴ ماده‌ ای را برای ایجاد یک ساختار امنیتی جدید در غرب آسیا مطرح کرد.

رئیس‌ جمهور چین اعلام کرد که پکن از کشورهای منطقه در مسیر توسعه روابط دوستانه و مبتنی بر حسن همجواری حمایت می‌کند.

وی برای ارتقای امنیت مشترک در منطقه، بر لزوم تلاش جهت تقویت نیروی محرکه داخلی در منطقه برای تحقق این امنیت تأکید کرد.

شی جین‌ پینگ با بیان اینکه مردم غرب آسیا باید خود، زمام امورشان را در دست داشته باشند و دخالت‌ های خارجی باید مردود شمرده شود، خاطرنشان کرد که چین از کشورهای منطقه در تقویت گفتگوها پیرامون صلح و امنیت، بررسی ایجاد ساختار امنیتی جدید برای منطقه و در دست گرفتن سرنوشت خود حمایت می‌کند.

رئیس‌جمهور چین اظهار داشت که برای پیشبرد امنیت مشترک در منطقه باید رویکردی فراگیر اتخاذ شود و با توجه به وجود کانون‌ های بحران متعدد در غرب آسیا و ارتباط تنگاتنگ آن‌ ها با یکدیگر، باید راهکارهای جامع و فراگیر دنبال گردد.

وی افزود که مسئله فلسطین همچنان در کانون مسائل غرب آسیا قرار دارد و هرگز نباید نادیده گرفته شده یا به حاشیه رانده شود.

شی همچنین تأکید کرد که زیربنای امنیت مشترک باید از طریق توسعه تقویت شود و صلح و ثبات پایدار در غرب آسیا اساساً به توسعه وابسته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد
وقتی آقای کارگردان، صدای کودکان میناب در جهان شد
گسترش حملات و بن‌بست راه‌حل نظامی در یمن
کاروان پاراآسیایی ایران درمسیر ناگویا؛ مدال‌آوری درمیدان رقابتی متفاوت
بیش از ۹۰ درصد تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران با ورود دستگاه‌های نظارتی محرز شد
از حضور پزشکیان در دانشگاه شهید بهشتی تا اعلام مبالغ وام های دانشجویی
جایزه برای مجیدی، تریبون برای ایران
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top