تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/06/11 - 23:19
کد خبر: 563090

شی‌جین‌پینگ: دخالت‌های خارجی در خاورمیانه مردود است

شی‌جین‌پینگ: دخالت‌های خارجی در خاورمیانه مردود است

رئیس‌ جمهور چین در سخنانی تأکید کرد که مردم غرب آسیا باید خود، زمام امورشان را در دست داشته باشند و دخالت‌های خارجی باید مردود شمرده شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از وبگاه دولت چین، شی جین‌ پینگ رئیس‌ جمهور چین امروز چهارشنبه با تأکید بر چشم‌ انداز امنیت مشترک، فراگیر، مبتنی بر همکاری پایدار، پیشنهادی ۴ ماده‌ ای را برای ایجاد یک ساختار امنیتی جدید در غرب آسیا مطرح کرد.

رئیس‌ جمهور چین اعلام کرد که پکن از کشورهای منطقه در مسیر توسعه روابط دوستانه و مبتنی بر حسن همجواری حمایت می‌کند.

وی برای ارتقای امنیت مشترک در منطقه، بر لزوم تلاش جهت تقویت نیروی محرکه داخلی در منطقه برای تحقق این امنیت تأکید کرد.

شی جین‌ پینگ با بیان اینکه مردم غرب آسیا باید خود، زمام امورشان را در دست داشته باشند و دخالت‌ های خارجی باید مردود شمرده شود، خاطرنشان کرد که چین از کشورهای منطقه در تقویت گفتگوها پیرامون صلح و امنیت، بررسی ایجاد ساختار امنیتی جدید برای منطقه و در دست گرفتن سرنوشت خود حمایت می‌کند.

رئیس‌جمهور چین اظهار داشت که برای پیشبرد امنیت مشترک در منطقه باید رویکردی فراگیر اتخاذ شود و با توجه به وجود کانون‌ های بحران متعدد در غرب آسیا و ارتباط تنگاتنگ آن‌ ها با یکدیگر، باید راهکارهای جامع و فراگیر دنبال گردد.

وی افزود که مسئله فلسطین همچنان در کانون مسائل غرب آسیا قرار دارد و هرگز نباید نادیده گرفته شده یا به حاشیه رانده شود.

شی همچنین تأکید کرد که زیربنای امنیت مشترک باید از طریق توسعه تقویت شود و صلح و ثبات پایدار در غرب آسیا اساساً به توسعه وابسته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top