تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/06/12 - 10:03
کد خبر: 563092

جدیدترین ادعاهای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا

جدیدترین ادعاهای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا

وزیر خزانه‌داری آمریکا علیرغم تجربه شکست «فشار حداکثری» علیه ایران در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، ادعا کرد: کارزاری جهانی را برای قطع آخرین پیوندهای اقتصادی با ایران آغاز کرده‌ایم!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از نیوزمکس، اسکات بسنت، وزیر خزانه داری آمریکا در تلاش برای توجیه بخشی از مشکلات اقتصادی ایجاد شده در این کشور به دلیل تبعات تجاوز پرهزینه ترامپ به ایران، با طرح ادعایی مضحک مدعی شد: ما کارزاری جهانی را برای قطع آخرین پیوندهای اقتصادی با ایران آغاز کرده‌ایم!

وزیر خزانه‌ داری آمریکا که در آستانه انتخابات میان دوره ای کنگره این کشور شکست هم حزبی های جمهوریخواه خود را حتمی می داند، کوشید بخشی از شکست های دولت کشورش علیرغم صرف هزینه ده ها میلیارد دلاری در تجاوز علیه تهران را اینگونه توجیه کند: دولت کنونی ایران ممکن است زودتر از آنچه بسیاری انتظار دارند، سقوط کند!

«اسکات بسنت»، با وجود اینکه تجربه شکست «فشار حداکثری» علیه ایران در دوره اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ را دارد، ادعا کرد: هدف ما اعمال فشار اقتصادی کافی است تا تهران را وادار کنیم با شرایطی که برای ترامپ قابل‌قبول باشد، به میز مذاکره بازگردد. ترامپ معتقد است تلاش‌های دیپلماتیک پیشین به این دلیل شکست خورد که سران ایران آمادگی دستیابی به توافق را نداشتند. ترامپ مصمم است که ایران نباید بدون تغییر و با حفظ دولت و توانمندی‌ های کنونی‌ اش، از این مناقشه بیرون بیاید!

وی در ادامه مدعی شد: ایرانی‌ ها برخی اقلام و تدارکات را از روسیه دریافت می‌ کنند، اما در واقع کمک مالی مستقیم (از مسکو) دریافت نمی‌ کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دعوت به صلح، کمک به جنگ
راهبرد برنده - برنده چین در قبال ایران
اگر مردم صداوسیما را نمی‌بینند! پس برای چه کسی گزارش کار دادید؟
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top