تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/06/12 - 00:31
کد خبر: 563100

 محمدامین باقری کنی؛

دشمن را نشانه بگیرید؛ خیابان را رها کنید

دشمن را نشانه بگیرید؛ خیابان را رها کنید

سوال اساسی اینجاست که اصولا در شش ماه گذشته رهبری معظم، پایگاهی جز این مردم مبعوث داشته‌اند که بی وقفه و بی ادعا پای امر ایشان ایستاده و ایشان نیز پیوسته و مکرر حضور و آگاهی و عمل ایشان را تحسین کنند و استقامت در میدان و خیابان را از آنها بخواهند. 

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدامین باقری کنی/// باب بدی باز شده است که برخی اساتید، دوستان و همکاران، با بهانه و بی بهانه به مردم مبعوث می‌تازند و بعضا خطای یکی را در یک گوشه‌ای، در تریبون ملی، برای همه فاکتور می‌کنند. از سویی چوب وحدت را در دست گرفته و دائم بر سر مردم مبعوث و چند تکه مقوای منقش به شعارشان می‌کوبند و از سوی دیگر علی الدوام دو قطبی‌ها و دوگان‌های سیاسی خود را به مردم در خیابان نسبت می‌دهند.

عده‌ای از ایشان هم که رو به ازدیادند، عادت به جمله سازی پیدا کرده‌ و بلیغ سخن گفتن را به سجع و جناس در کلامشان محدود کرده‌اند. خلاصه آنکه یک کاره ایستاده‌اند تا به اجتماعات شبانه پایان دهند و به زعم خودشان فشار را از روی دوش زعمای سیاسی خود برداشته یا نگرانی شخصی خود را رفع کنند. 

سوال اساسی اینجاست که اصولا در شش ماه گذشته رهبری معظم، پایگاهی جز این مردم مبعوث داشته‌اند که بی وقفه و بی ادعا پای امر ایشان ایستاده و ایشان نیز پیوسته و مکرر حضور و آگاهی و عمل ایشان را تحسین کنند و استقامت در میدان و خیابان را از آنها بخواهند. 

اینها به کنار، حتما این اعاظم از نقشه و توطئه خطرناک دشمن در تکرار کودتای دی ماه ۱۴۰۴ و بدتر از آن بی خبر نیستند‌. این همه اصرار بر تخطئه و تضعیف و تعطیل خیابان، چیزی جز هدف و آرزوی دشمنان است؟ در این میان، اگر زنگی مستی به خیابان تهاجم کرد، باید محکمتر از آن دفاع کرد یا با نگرانی با فرود و سقوط جمله سازی کرد؟ جملات دیشب و امروز رییس جمهور و وزیر خزانه‌داری رژیم تروریستی و جنایتکار امریکا را بخوانید. آنها رسما دارند برای شورش و آشوب دعوت می‌کنند. خلاصه آنکه رفقا! دشمن را نشانه بگیرید و دست از سر مردم مبعوث بردارید.

بماند که در بحث وحدت و انسجام ملی، این ادبیات و جملات چگونه باید تفسیر و تحلیل شود؟ الله اعلم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
رایزنی گروسی با مقام آمریکایی درباره ایران
سردار ابن‌الرضا: اطلاعاتی بسیار مهم از ظرفیت‌های فناورانه‌ دشمن داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top