تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/06/12 - 01:10
کد خبر: 563111

بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند

بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان سنجش آموزش کشور از انتخاب رشته بیش از ۲۱۰ هزار متقاضی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علیرضا کریمیان با اعلام این خبر افزود: فردا ۱۲ شهریور آخرین مهلت انتخاب رشته و ویرایش اطلاعات آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ است و این مهلت تمدید نخواهد شد.

وی اظهار کرد: متقاضیان مجاز به انتخاب رشته که تاکنون اقدام نکرده‌اند، تا پایان روز پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ فرصت دارند کدرشته‌محل‌های مورد نظر خود را ثبت کنند.

کریمیان افزود: همچنین افرادی که پیش از این انتخاب رشته کرده‌اند، با توجه به اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ لازم است با مراجعه مجدد به سامانه، در صورت نیاز کدرشته‌محل‌ها و سایر اطلاعات قابل ویرایش را اصلاح کنند.

وی با تأکید ویژه بر کنترل دقیق معدل ثبت‌شده افزود: متقاضیان باید معدل اعلام‌شده به سازمان سنجش را با سوابق تحصیلی خود تطبیق دهند و در صورت وجود هرگونه اشتباه یا مغایرت، نسبت به اصلاح آن اقدام کنند؛ زیرا در صورت قبولی نهایی و مشاهده مغایرت معدل، قبولی در آزمون لغو خواهد شد. در سال‌های گذشته نیز در موارد مشابه، قبولی برخی پذیرفته‌شدگان به دلیل مغایرت معدل و تأثیر آن در نتیجه نهایی لغو شده است؛ بنابراین ضروری است متقاضیان پیش از پایان مهلت، معدل و سایر اطلاعات ثبت‌شده خود را با دقت کنترل کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top