تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/16 - 23:54
کد خبر: 563424

عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند

عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت تلاش کرد در شرایط جنگ نیز امور را دنبال کند گفت: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و با صداقت حرف بزند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، امشب ( دوشنبه ۱۶ شهریور) در گفت وگویی با اشاره به اینکه نرخ سوم بنزین تغییر خواهد کرد، درباره برنامه دولت برای جلوگیری از ایجاد آثار تورمی ناشی از این تغییر گفت: دولت چهاردهم، دولت وفاق، یک برنامه درازمدت و راهبردی برای اصلاح ساختار بنزین دارد که پیام اصلی آن این است که تولید داخل  با یارانه به مردم عرضه شود و واردات بنزین به‌طور طبیعی به سمت حذف یارانه حرکت کند، نه اینکه یارانه آن به‌یکباره حذف شود.

وی در ادامه اظهار کرد: اکنون حدود ۱۱۰ میلیون لیتر تولید بنزین داریم که می‌توانیم با یارانه جلو برویم و ۱۰۰ میلیون لیتر آن قطعی است، اما چون باید بخشی از نیاز کشور را وارد کنیم و در شرایطی که ارز کشور محدود است و باید در بخش‌های مهم‌تری غیر از بنزین مصرف شود، قرار شد آن بخش وارداتی را به‌تدریج به سمتی ببریم که به نوعی آزادسازی است. این اصلاح ساختار به‌صورت گام‌به‌گام انجام می شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اصلاح قیمت سهمیه سوم بنزین تصریح کرد: به‌عنوان شروع اصلاح ساختار، با قیمت ۵۰۰۰ تومان تعیین شد؛ یعنی به جای ۳۰۰۰ تومان، ۵۰۰۰ تومان. گام بعدی بنا بود در اسفند انجام شود که با جنگ رمضان مواجه شدیم و این موضوع به تعویق افتاد.

وی با بیان اینکه دولت تلاش کرد در شرایط جنگ نیز امور را دنبال کند گفت: در این شرایط، ببینید دولت ما دولت وفاق است و راهبردش این است که با مردم با صراحت و با صداقت حرف بزند. عده‌ای در این مقطع می‌گفتند با توجه به بازگشایی دانشگاه‌ها و مسائلی که دارید، این کار انجام نگیرد، منتها در مورد آن تصمیم‌گیری شده بود و بررسی کردیم.

عارف با بیان اینکه در نظرسنجی‌هایی که انجام شد، مشخص شد مردم آمادگی دارند افزود: ۱۵ درصد مصرف، شامل این نرخ می‌شود؛ کسانی که سفرهای زیادی ندارند، در ماه می‌توانند از نرخ‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومان استفاده کنند. کسانی که مصرف بیشتری دارند، طبیعتاً باید نرخ جدید را بپردازند.

وی در ادامه گفت: البته برای وسایل حمل و نقل عمومی و سرویس‌های عمومی برنامه‌ریزی شده است که ان‌شاءالله آنها بتوانند با نرخ مناسبی سوخت خود را تهیه کنند.

عارف در ادامه از تصویب یک برنامه جدی در دولت برای خودروهای فرسوده خبر داد و گفت: یک برنامه جدی که دیشب در دولت تصویب شد، این است که خودروهایی که فرسوده هستند، از رده خارج کردن آنها را در اولویت بیشتری قرار دهیم.

معاون اول رئیس جمهور افزود: خوشبختانه دو سال گذشته خیلی خوب عمل کردند و بیشتر هدف، موضوع آلودگی بود. الان به هر حال درست می‌گویند؛ وقتی ماشینی با مصرف ۱۲ تا ۱۳ لیتر سوخت دارید، باید برای آن فکری کرد. ان‌شاءالله بتوانیم خودروهای دوگانه‌سوز و خودروهای برقی را جایگزین خودروهای فرسوده کنیم تا مردم با رضایت این سیاست را بپذیرند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گوگل بارداری را آسان‌تر کرد یا اضطراب مادران را بیشتر؟
اولین روز مدرسه، آخرین روز زندگی «وفاء» شد
عزم و اراده همسرم منبع الهام من برای مبارزه بود
حجاب فرماندار نیویورک در مسجد، موجی از واکنش‌ها را برانگیخت
وقتی انتخاب پوشش ممنوع می‌شود
هشدار شورای عالی سیاسی یمن: عربستان مسئول پیامدهای تشدید تنش است
تاکید عراقچی بر ضرورت واکنش کشورهای اسلامی نسبت به نقض حاکمیت ایران
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
انتقاد بقایی از حمایت کانادا از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
مدال طلای اختراعات جهان به بانوی ایرانی رسید
تسهیل فرآیند رسیدگی به پرونده ولایت و حضانت فرزندان شهدا
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ پرسپولیس قدر لغزش استقلال را دانست
آغاز اصلاح قیمت بنزین از ساعت ۲۴ امشب
۱۰۰ همت از مطالبات گندم‌کاران تا هفته آینده پرداخت خواهد شد
تأکید بر تعیین فوری وضعیت و محل نگهداری سه خلبان ایرانی
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
لایحه کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر تقدیم مجلس شد
شعار هواداران پرسپولیس علیه خداداد عزیزی
واکنش ایران به اظهارات گروسی در شورای حکام درباره بازرسی از سایت های هسته ای
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
این تفاهم نامه عملیاتی می‌شود؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top