تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/06/29 - 16:45
کد خبر: 564163

دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم

 دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم

وزارت بهداشت و کانون مجریان برای ارتقای سواد سلامت تفاهم‌نامه امضا کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از روابط‌عمومی کانون مجریان رسانه‌های دیداری، تفاهم‌نامه همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کانون مجریان رسانه‌های دیداری، با هدف ارتقای سواد سلامت عمومی، افزایش آگاهی جامعه و ترویج فرهنگ سلامت با بهره‌گیری از ظرفیت چهره‌های رسانه‌ای به امضا رسید.

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کانون مجریان رسانه‌های دیداری، با حضور محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از اعضای شورای مرکزی این کانون به امضا رسید.

محمدرضا ظفرقندی در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با تأکید بر ضرورت انجام اقدامات مشترک و مؤثر در حوزه سلامت اظهار کرد: پیشنهادهای مطرح‌شده از سوی اعضای کانون مجریان می‌تواند در متن تفاهم‌نامه لحاظ شود تا این همکاری به شکلی جامع‌تر و اثربخش‌تر ادامه پیدا کند.

وزیر بهداشت با اشاره به ظرفیت‌های کانون مجریان رسانه‌های دیداری گفت: حضور چهره‌های شناخته‌شده و مورد اعتماد مردم در این کانون و برخورداری آنان از ظرفیت اثرگذاری رسانه‌ای، فرصت ارزشمندی برای نقش‌آفرینی در حوزه سلامت فراهم کرده است.

وی افزود: مردم چهره‌های رسانه‌ای را می‌شناسند و به آنان اعتماد دارند؛ بنابراین می‌توان از این ظرفیت برای ترویج خودمراقبتی، اصلاح سبک زندگی، ارتقای سواد سلامت، توجه بیشتر به سلامت روان، کاهش باورهای نادرست درمانی و افزایش حساسیت جامعه نسبت به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت استفاده کرد.

ظفرقندی ضمن قدردانی از شکل‌گیری این همکاری خاطرنشان کرد: امیدوارم با همراهی یکدیگر بتوانیم گامی مؤثر برای سلامت مردم برداریم؛ چراکه گاهی برداشتن یک قدم کوچک در مسیر درست، می‌تواند آثار بزرگی برای جامعه به همراه داشته باشد.

وزیر بهداشت در جمع مجریان: می‌توانیم با همراهی هم گامی مؤثر برای سلامت مردم برداریم


این تفاهم‌نامه با هدف ارتقای سطح سواد سلامت عمومی، افزایش آگاهی و اطلاع‌رسانی در زمینه مسائل بهداشتی و ترویج فرهنگ سلامت از طریق ظرفیت و توانمندی چهره‌های مطرح رسانه‌ای عضو کانون مجریان و با پیگیری حسین کرمانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به امضای طرفین رسید.

کانون مجریان رسانه‌های دیداری، تشکلی صنفی متشکل از مجریان رسانه‌های دیداری کشور است. چهارمین مجمع انتخاباتی این کانون در خردادماه ۱۴۰۵ برگزار شد و در جریان آن، نیما کرمی، حمید محمدی، سونیا پوریامین، محمد سلوکی و مجید بهره‌مند به‌عنوان اعضای شورای مرکزی انتخاب شدند.

نیما کرمی، مجید بهره‌مند، زهرا شاهین‌فر، مژده لواسانی، وحید رونقی، احمد اکبرنژاد، حسین عباسی، محمد نظری، حسین رفیعی، علیرضا عسکریان، داوود دادمرزی، زهرا سادات خلیلی، فرشید فهیم، حمید ترابیان، ایمان قیاسی، مریم وطن‌پور، عباس طاهریان، رضا امیراحمدی، سارا روستاپور و بیژن خراسانی از اعضای شورای مرکزی و کانون مجریان رسانه‌های دیداری حاضر در این مراسم بودند.

وزیر بهداشت در جمع مجریان: می‌توانیم با همراهی هم گامی مؤثر برای سلامت مردم برداریم

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top