تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/30 - 02:36
کد خبر: 564197

اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران

اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران

نشست کمیته مقابله با تحریم در سازمان هواپیمایی کشوری با موضوع بررسی راهکارهای مقابله با تحریم‌های جدید با حضور رئیس سازمان هواپیمایی و جمعی از مدیران و مسئولان صنعت هوانوردی برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، نشست کمیته مقابله با تحریم در سازمان هواپیمایی کشوری با موضوع بررسی راهکارهای مقابله با تحریم‌های جدید با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و جمعی از مدیران و مسئولان صنعت هوانوردی برگزار شد.

بر اساس این گزارش در این نشست، آخرین تحولات و محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های اعمال‌شده علیه صنعت هوانوردی، به‌ویژه تحریم‌های جدید وضع‌شده از هشتم سپتامبر علیه برخی شرکت‌های هواپیمایی، مورد بررسی قرار گرفت.

حاضران در جلسه ضمن بررسی آثار و پیامدهای این تحریم‌ها بر فعالیت شرکت‌های هواپیمایی و زنجیره خدمات صنعت هوانوردی، راهکارهای اجرایی برای کاهش آثار تحریم‌ها و تداوم فعالیت‌های صنعت را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

همچنین در این نشست، ظرفیت‌ها و راهکارهای موجود برای مواجهه با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها، استمرار ارائه خدمات هوانوردی و پشتیبانی از فعالیت شرکت‌های هواپیمایی بررسی شد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مدیران صنعت هوانوردی در این نشست بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف صنعت و اتخاذ تدابیر لازم برای مدیریت آثار تحریم‌های جدید تأکید کردند.

این جلسه در راستای بررسی مستمر شرایط و اتخاذ تدابیر لازم برای صیانت از فعالیت‌های صنعت هوانوردی و کاهش تبعات محدودیت‌های بین‌المللی برگزار شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: دلیل اصلی استیضاح میدری، ناکارآمدی مدیریتی و انتصابات سفارشی است
اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای همه
احتمال فعالیت مجازی مدارس در برخی مناطق جنوبی کشور
برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی منجر به فرونشست تخت جمشید شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ایران؛ دلار ۱۶۸ هزار تومان شد
خانوارهای دارای ۵ معلول طی ۳ ماه صاحب خانه ویلایی می‌شوند
کمک بیش از هزار میلیارد تومانی خیرین به دانشگاه تهران طی ۱۱ سال
واکنش چین به تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران
۲۵۰۰ دانشجو در سراسر کشور وام شرافتی دریافت می‌کنند
روایت هجرت بانویی از خاندان عصمت که قم را به جهان شهر تمدنی تبدیل کرد
ابهام در اجرای سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها
جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان
حرم مطهر رضوی در سوگ «اُخت‌الرضا» غرق در ماتم است
نشانه‌ای از اقامت ۱۷ روزه حضرت معصومه(س) در طراحی گنبد حرم
حمله دشمن به بیش از ۲ هزار نقطه زیرساختی
نشست سازمان ملل فرصتی است برای بیان مظلومیت و اقتدار ایران
تست موفق سلاح جدید سپاه برای هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانه
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top