تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/30 - 11:26
کد خبر: 564215

ستادکل نیروهای مسلح:

طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم

طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای تأکید کرد: تجارب ارزشمند هشت سال دفاع مقدس، روند بلوغ و تکامل قدرت و اقتدار دفاعی بی‌نظیر کشور را به سمت «ایران قوی» سوق داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (صلی الله علیه و آله و سلم) به مناسبت فرا رسیدن 31 شهریور و گرامیداشت هفته دفاع مقدس بیانیه ای صادر کرد و تاکید کرد: آحاد رزمندگان اسلام در ارتش، سپاه، وزارت دفاع، فراجا و بسیج و مرزبانان کشور، در حفظ منافع ملی، حقوق ملت، تمامیت ارضی ایران عزیز در برابر دشمن کوتاه نخواهند آمد.

متن بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (صلی الله علیه و آله و سلم) به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

۳۱ شهریور ماه، در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی یادآور حماسه سترگ است؛ برهه‌ای که ملت مقاوم ایران با تکیه بر ایمان راسخ و وحدت کلمه، در برابر تجاوز نظامی دشمنان بعثی در هشت سال دفاع مقدس و انواع فشارهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی ابرقدرت‌های شرق و غرب، سدی نفوذناپذیر پدید آورد و با برهم زدن تمامی محاسبات متعارف در عرصه نظامی و راهبردی جهان، بدون از دست دادن حتی یک وجب از خاک مقدس کشور عزیزمان، شکستی جبران‌ناپذیر را بر پیکره استکبار جهانی و نیروهای نیابتی نظام سلطه آمریکا، یعنی رژیم بعثی عراق، تحمیل کرد.

درس آموزها و تجارب ارزشمند هشت سال دفاع مقدس، روند بلوغ و تکامل قدرت و اقتدار دفاعی بی‌نظیر کشور را به سمت «ایران قوی» سوق داد و موجب گردید آمریکای مغرور و رژیم جنایتکار و کودک‌کش صهیونیستی، در جنگ دوازده‌روزه تحمیلی و جنگ رمضان، در برابر ملت مبعوث شده و فرزندان دلاور و شجاع آنان در نیروهای مسلح، زانو بزنند و سر تعظیم فرود آورند.

در شرایط کنونی، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اتکا به خداوند متعال، حمایت مردم قهرمان، دانش بومی و خوداتکایی راهبردی در صنایع دفاعی و فناوری‌های نوین نظامی، با وارد کردن خسارات سنگین به زیرساخت‌های نظامی-امنیتی و منافع راهبردی آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی در غرب آسیا، معادلات امنیتی را به نفع امت اسلامی و ملت شریف ایران تغییر داده‌اند که نمونه بارز آن، به دست گرفتن مدیریت تنگه هرمز با ترتیبات ایرانی، فروریختن هیمنه پوشالی ارتش رو به زوال، هالیوودی و تروریستی آمریکای جنایتکار، و ذلیل کردن ارتش کودک‌کش صهیونیستی می‌باشد.

ملت نستوه ایران به فضل الهی، با تکیه بر ایمان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های خلاقانه ملی، در پی ضربات سنگینی که به پیکره دشمنان آمریکایی-صهیونیستی وارد نموده است در برابر حملات ترکیبی دشمن، به‌ویژه جنگ‌های اقتصادی، شناختی و رسانه‌ای نیز، با قدرت، شکست دیگری را به کارنامه سیاه استکبار جهانی تحمیل خواهد کرد.

ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (صلی الله علیه و آله و سلم)، ضمن گرامیداشت یاد رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و قائد شهید امت حضرت امام خامنه‌ای (قدس سره)، و تجلیل از همه شهیدان گرانقدر و ایثارگران و خانواده‌های معزز آنان در دوران هشت سال دفاع مقدس و جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، با تجدید میثاق با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله العالی)، به ملت شریف ایران اطمینان می‌دهد: آحاد رزمندگان اسلام در ارتش، سپاه، وزارت دفاع، فراجا و بسیج و مرزبانان کشور، در حفظ منافع ملی، حقوق ملت، تمامیت ارضی ایران عزیز در برابر دشمن کوتاه نخواهند آمد و طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان و بدخواهان ملت ایران، به‌ویژه دشمنان آمریکایی، صهیونیستی و هم‌پیمانان آن‌ها، خواهند چشاند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
اجرای آزمایشی برنامه جدید درسی در ۲۰۰ مدرسه در کشور
لاوروف: رویکرد آمریکا در قبال ایران به ثبات منطقه کمکی نمی‌کند
یمن: به تاسیسات نفتی عربستان نزدیک نشوید
ورود موج بارشی جدید/ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود
جنوب لبنان بمباران شد
خسروپناه: ۲۰ درصد ظرفیت جذب عمومی به نخبگان اختصاص می‌یابد
قالیباف: با آنهایی که در قتل کودکان ما شریکند، برخورد می‌کنیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۰ بار به یمن حمله کرد
واکنش خداداد عزیزی به حواشی دیدار تراکتور و ملوان
ترامپ: چون می‌توان روی نتانیاهو حساب کرد، از او حمایت می‌کنم
متفکرآزاد: وزیر ورزش درباره توهین‌ها در ورزشگاه انزلی پاسخگو باشد
علت فوت دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا در دست بررسی قضایی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top