تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/07/01 - 17:01
کد خبر: 564406

بازی های آسیایی ناگویا - ۲۰۲۶؛

واکنش فدراسیون فوتبال به حذف تیم امید

واکنش فدراسیون فوتبال به حذف تیم امید

پس از حذف تیم فوتبال امید از بازی های آسیایی، فدراسیون فوتبال در بیانیه ضمن عذرخواهی از مردم اعلام کرد زمان تصمیم‌های شجاعانه فرا رسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در این بیانیه آمده است:

ضمن عرض ادب و احترام به مردم بزرگ و شریف ایران، نتیجه دیدار تیم ملی امید مقابل تیم کره شمالی در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ و حذف از مرحله گروهی، برای همه ما تلخ بود. این نتیجه با انتظارها و امیدهایی که هواداران فوتبال به این تیم و نسل جوان فوتبال کشور دارند، فاصله داشت.

تیم ملی امید پس از پیروزی مقابل امارات و تساوی با چین، در دیدار حساس پایانی نتوانست عملکرد مورد انتظار را ارائه دهد و فدراسیون فوتبال هم در کنار اعضا تیم این نتیجه را بی هیچ توجیهی پذیرفته و بابت آن از علاقمندان عذرخواهی می کند. اینک، زمان بررسی صادقانه، دقیق و موشکافانه و اخذ تصمیم‌های شجاعانه است.

این مجموعه فنی و بازیکنان از زمان شکل گیری تیم ملی نوجوانان که راهی جام جهانی شد، در سال های اخیر اردوهای مکرر و متعددی داشتند و به رغم مقدورات و محذورات برای حضور در همین مسابقات هم کمپ های خارجی و داخلی برای آماده سازی تیم برپا شد و بر این اساس، عملکرد تیم در بازی امروز به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

در این میان، تلاش و زحمت مجموعه تیم قابل انکار نبوده، لکن نتیجه نهایی نشان داد که می بایست متعهد باشیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن، عملکرد این دوره را به‌ صورت دقیق و کارشناسی بررسی کرده و نتایج را در عمل به استحضار عموم مردم برسانیم. طبعا در این میان، هدف به صورت مشخص ساختن تیمی است که بتواند برای حضور در آوردگاه المپیک انتظارات افکار عمومی را برآورده سازد.

از همه هواداران، رسانه‌ها و کارشناسان فوتبال که با نقد منصفانه و دلسوزانه خود به پیشرفت فوتبال کمک می‌کنند، سپاسگزاریم. فوتبال ایران متعلق به مردم است و ما با تکیه بر توجه هواداران و رسانه های محترم گروهی، مسیر پیش رو را با جدیت ادامه خواهیم داد.

برنامه‌ریزی برای آینده، و حرکت هدفمند به‌سوی میدان های آتی، هدف روشن ماست و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
اجرای آزمایشی برنامه جدید درسی در ۲۰۰ مدرسه در کشور
لاوروف: رویکرد آمریکا در قبال ایران به ثبات منطقه کمکی نمی‌کند
یمن: به تاسیسات نفتی عربستان نزدیک نشوید
ورود موج بارشی جدید/ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود
جنوب لبنان بمباران شد
خسروپناه: ۲۰ درصد ظرفیت جذب عمومی به نخبگان اختصاص می‌یابد
قالیباف: با آنهایی که در قتل کودکان ما شریکند، برخورد می‌کنیم
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۰ بار به یمن حمله کرد
واکنش خداداد عزیزی به حواشی دیدار تراکتور و ملوان
ترامپ: چون می‌توان روی نتانیاهو حساب کرد، از او حمایت می‌کنم
متفکرآزاد: وزیر ورزش درباره توهین‌ها در ورزشگاه انزلی پاسخگو باشد
علت فوت دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا در دست بررسی قضایی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top