تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/07/05 - 18:56
کد خبر: 564614

مام‌عبدالله: برنز بازی‌های آسیایی را از من گرفتند

مام‌عبدالله: برنز بازی‌های آسیایی را از من گرفتند

ملی‌پوش ترامپولین ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا با انتقاد از شرایط داوری و امکانات آماده‌سازی تیم ملی گفت: احساس می‌کنم مدال برنز بازی‌های آسیایی را از من گرفتند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ آریا مام‌عبدالله، نماینده ایران در رقابت‌های ترامپولین بازی‌های آسیایی، پس از ناکامی در صعود به سوپرفینال این رقابت‌ها، از شرایط داوری و امکانات آماده‌سازی تیم ملی انتقاد کرد و گفت: احساس می‌کنم مدال برنز بازی‌های آسیایی را از من گرفتند. ما در این رقابت‌ها بهترین عملکرد خود را به نمایش گذاشتیم، اما متأسفانه به دلیل نداشتن داور ایرانی و مشکلات مربوط به امکانات و شرایط آماده‌سازی، نتوانستم به مرحله بعد صعود کنم.

وی افزود: من با اختلاف نیم نمره از صعود بازماندم، در حالی که ورزشکاری که بالاتر از من قرار گرفت، دو داور داشت، اما ما از این امکان محروم بودیم. به نظرم دو عامل اصلی در این اتفاق تأثیر داشت؛ نخست نداشتن داور و دوم مشکلات امکاناتی و شرایط نامناسب اردوها.

نماینده ایران در ترامپولین بازی‌های آسیایی با انتقاد از پراکندگی محل برگزاری اردوها، تصریح کرد: اینکه هر بار اردو را در شهری برگزار کنیم که امکانات مناسبی ندارد، به ورزشکار آسیب می‌زند. در شرایطی که ورزشکاران کشورهای دیگر پیش از مسابقه روی آرامش و تمرینات ذهنی تمرکز می‌کنند، ما مجبوریم برای آماده‌سازی به کشور دیگری برویم و تمرینات سنگین و پرفشاری انجام دهیم. این فشارها ممکن است باعث شود بدن ورزشکار در روز مسابقه خالی کند.

مام‌عبدالله با اشاره به نمره خود در این رقابت‌ها، اظهار کرد: پیش از فینال، به دلیل عجله‌ای که در اجرای برنامه داشتم، نمره ۵۷ و چند صدم را کسب کردم، اما برنامه‌ای که برای فینال در نظر گرفته بودم، به‌مراتب بهتر بود. ورزشکاری که در نهایت سوم شد، حدود ۵۴ نمره گرفت و اختلاف قابل توجهی با من داشت.

وی ادامه داد: حتی برخی از داوران هنگ‌کنگی و افرادی که در سالن حضور داشتند، معتقد بودند ورزشکاری که با اختلاف نیم نمره بالاتر از من قرار گرفت، نباید صعود می‌کرد. با این حال، نمی‌خواهم بیش از این وارد حاشیه شوم. من تمام توان خود را گذاشتم و با تمام وجود به میدان رفتم.

این ملی‌پوش ترامپولین با عذرخواهی از مردم ایران و کادر فنی، خاطرنشان کرد: واقعاً از مردم شریف ایران شرمنده‌ام. این جایگاه شایسته شما نبود و باید بیشتر از این تلاش می‌کردم. همچنین از آقا ماهان و مربی‌ام عذرخواهی می‌کنم. تمام تلاشم را انجام دادم و با تمام توان به میدان رفتم.

مام‌عبدالله گفت: ما باید ابتدا از خودمان شروع کنیم و شرایط ترامپولین را در داخل کشور درست کنیم. متأسفانه ما به خودمان باختیم. وقتی افراد خودی پشت یکدیگر نباشند، چنین اتفاقاتی رخ می‌دهد و حتی ممکن است شرایط بدتر از این هم شود. امیدوارم هرچه زودتر مشکلات مربوط به امکانات و سایر مسائل برطرف شود تا ورزشکاران بتوانند با شرایطی عادلانه و مناسب در رقابت‌های بین‌المللی حاضر شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چالش جدید در مسیر ابرپروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی آمریکا
تهرانی ها با پرچم حزب‌الله در میادین حاضر می‌شوند
پدلیست‌های خارجی امارات حذف شدند
رشیدی: تا شروط ایران عملی نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
علیرضا بیرانوند از اول مهر غایب شد
اولین مدال آور تاریخ زنان وزنه‌برداری ایران/ کریمی برنزی شد
تسلا در یک قدمی تولید هزار روبات انسان نما در هفته
باز کردن جی‌میل برای کاربران ایرانی غیرممکن شد
خسروپناه: دانشگاه فرهنگیان باید به دانشگاه تربیت معلم تبدیل شود
عصر امروز برگزاری مراسم بزرگداشت شهید نصرالله در بیروت
پاداش مدال آوران روئینگ پرداخت شد
تیم کامپوند مردان ایران حذف شد
۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون پاداش مدال برنز تیم بسکتبال سه نفره
پایان کار دو نماینده ایران در فینال ترامپولین
۱۰ گروه شغلی که هوش مصنوعی جای آنها را می‌گیرد
تیم ملی فوتبال روسیه مقابل ایران پیروز می‌شود
آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ از امروز
شهریه رشته‌های علوم پزشکی برای سال تحصیلی ۱۴۰۶ ۱۴۰۵ اعلام شد
دانشگاه شریف در مسیر توسعه برق تجدیدپذیر
«آن بیست‌وسه نفر»؛ روایت نوجوانانی که اسارت را به مقاومت تبدیل کردند
صعود تیم ریکرو مردان کشورمان به یک چهارم نهایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top