تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/07/06 - 02:37
کد خبر: 564706

وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد

وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد

وزارت امور خارجه کشورمان به مناسبت دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله بر ضرورت محاکمه و مجازات عاملان آن، همچنین حمایت ازتمامیت سرزمینی لبنان تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ وزارت امور خارجه کشورمان به مناسبت دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان بیانیه ای صادر کرد.

متن بیانیه به شرح ذیل است:

إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَی مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیَقْتُلُونَ وَیُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَیْهِ حَقًّا فِی التَّوْرَاةِ وَالْإِنجِیلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَی بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذِی بَایَعْتُم بِهِ وَذَلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ (توبه، آیه ۱۱۱)

دومین سالگرد شهادت مرد بزرگ لبنان و مجاهد نستوه جهان اسلام، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان، فرصتی است برای بزرگداشت مردی که عمر پربرکت خود را در راه اعتلای اسلام، عزت و استقلال لبنان، دفاع از آرمان فلسطین و مقابله با اشغالگری و توسعه‌طلبی دشمن صهیونیستی سپری کرد.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران یاد و مرام شهید سید حسن نصرالله، شهید سید هاشم صفی‌الدین و دیگر بزرگان و یاران شجره طیبه مقاومت را گرامی می‌دارد و به روح بلند قائد امت حضرت آیت‌الله‌العظمی شهید سیدعلی خامنه‌ای درود می‌فرستد.

گرامیداشت یاد شهید سید حسن نصرالله و دیگر شهدای راه مقاومت، از حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس تا یحیی سنوار و محمد الغماری و خیل زنان و مردان شریف و کودکان معصومی که در مسیر دفاع از عزت و کرامت انسانی در برابر تروریسم، اشغالگری و سیطره‌جویی استعماری صهیونیستی-آمریکایی به شهادت رسیده‌اند، حرمت‌گذاری به مکتب و اندیشه‌ای است که تسلیم در برابر ظلم را برنمی‌تابد و حاضر به قربانی‌کردن عزت و کرامت انسانی در برابر اشغالگری، آپارتاید و زورگویی نیست.

نصرالله بزرگ، طی سه دهه رهبری دلیرانه مقاومت لبنان علیه تجاوز و اشغالگری صهیونیست‌ها و حامیان آمریکایی آنها، الگویی بی‌بدیل از شجاعت، بصیرت، هوشمندی و اقتدار در برابر اهریمنی‌ترین باند مافیایی تاریخ ثبت کرد که آثار آن برای همیشه در ذهن و فرهنگ مردم لبنان و منطقه جاری خواهد ماند. بدون تردید مردم لبنان و منطقه امروز پیش از هر زمان حیات جسمانی آن مرد بزرگ قدر و ارزش مجاهدت‌های وی را درک می‌کنند. امروز مردم لبنان، منطقه و جهان بیش از هر زمانی این واقعیت را لمس می‌کنند که مقابله با اشغالگری و جنگ‌افروزی رژیمی نژادپرست و خودکامه که هیچ حد و مرزی در جنایت و سبعیت نمی‌شناسد و به هیچ عهد و پیمانی پایبند نیست، نیازمند استمرار مقاومت عزتمندانه است.

وزارت امور خارجه بار دیگر جنایت شنیع و نابخشودنی تروریست‌های صهیونیست در حمله به لبنان و ترور سید حسین نصرالله و همراهان باوفایش، از جمله شهید سردار عباس نیلفروشان، را به شدت محکوم می‌کند و وظیفه اخلاقی و حقوقی-بین‌المللی همه کشورها را برای محاکمه و مجازات عاملان و آمران این جنایت یادآور می‌شود. بدون تردید هر زمان که گذر نه زمان و نه تکرار و انباشت جنایات، کمترین خللی در مطالبه عدالت و مجازات جنایتکاران ایجاد نخواهد کرد.

جمهوری اسلامی ایران با درک جایگاه خطیر لبنان به‌عنوان کشوری که در مجاورت یک موجودیت اشغالگر و تروریست قرار دارد، در موضع اصولی خود مبنی بر حمایت از استقلال، تمامیت سرزمینی، حاکمیت و وحدت ملی لبنان ثابت‌قدم است و بر این باور است که لبنان قوی، مستقل و برخوردار از توان دفاع از مردم و سرزمین خود، از ارکان ثبات و امنیت پایدار منطقه کل است.

وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top